Prijava

Bilo bi super, ne bi smo cekali pola godine na derbi, mada vise ni ne pratim fudbal.
Ali bice zabavno gledati zvezda i partizan čupaju sve moguće slamke da ostanu van zone ispadanja.

Ali bice zabavno gledati zvezda i partizan čupaju sve moguće slamke da ostanu van zone ispadanja.

Због чега такав пост ? Не капирам ? Шта као, босанци имају јачу лигу од нас ?

ma jedino hrvati (mozda i madjari, ne znam) imaju jaču ligu od nas, to sam napisao jer me više smorilo da igramo remi sa Nefčijima i sličnim ekipama, a da po ligi bušimo sa po 5 nula..Pošto nisam iz BG-a, za Partizan navijam zato što ga volem od kad sam bio mlai, a i Timok je u 1. ligi trenutno, ako upadnu u jsl, navijaću za tim iz mog Zaječara.

брате ово би било до јаја. и онда кад се оснујемо за 7 година улетимо у балканску лигу и КАРАМО ХАЈДУКА У СРЕД СЛПЛИТА И ДИНАМА У ЗАГРЕБУ И ЗРИЊСКИ У МОСТАРУ И БУДУЋНОСТ У ПОДГОРИЦИ И ВАРДАР У СКОПЉУ И КАРАМО СВЕ НА СФРЈ БАЗИ И ОПААА!!! ОДЕМО У ЛШ!

Шта кажете?

Ma u stvari daj to, bar kvalitetno da se bijemo.

Стивен

Да ли би Партизан, поред свег доброг рада успео да дође у ситуацију да у полуфиналу Евролиге игра "кош за кош" са Олимпијакосом, да је имао те сезоне читавих 6 или 8 јаких утакмице (Хемофарм, Звезда, ФМП и евентуални четврти клуб који би био јак у таквој лиги)? Би курац.

Да ли се Новица, Кешељ, Бјелица и Мачван развили у боље играче да су играли домаћу лигу уместо Јадранске? Тешко. Можда не би били гори играчи, али не видим зашто би се у таквој ситуацији развили у још боље кошаркаше него што су сад.

Недовић, Цветковић, Анђушић и остали таленти ће добити шансу да се покажу и не схватам причу о губљењу талената. Они као најталентованији су се пробили до Звезде, ФМП-а, Хемофарма и Партизана, и имаће прилику да играју јаке утакмице. Остали млади играчи, из ОКК Београда рецимо, опет ће на крају сезоне добити прилику да се покажу у дуелима са нашим највећим клубовима, као што би имали и да се игра само наша лига. Ништа не губе постојањем Јадранске.

Не видим ни зашто би стварање регионалне лиге утицало на већ ионако јадне фудбалске центре? Ево вам пример КК Радничког из Крагујевца - ојачао клуб у последње две године, када би изашли у Европу били би достојанствени представници ове земље и не би дозволили брукање против кошаркашких дилетаната, за разлику од неких европских епизода наших највећих фудбалских клубова.

Стварање Јадранске лига је добар потез који је допринео јачању кошаркашких клубова са Балкана, уверен сам. Сличан потез би побољшао бар мало квалитет фудбала на Балкану, али наравно, све то не би имало много ефекта док не почне као у кошарци да се даје шанса искључиво онима који талентом и радом то заслужују, а не разним татиним синовима и пуленима мафијаша који се називају менаџерима.

Стање са навијачима би у почетку било зајебано, али би се смирило након 2-3 године. Постане мање занимљиво кад играш годишње 3 утакмице са Хрватима у Бг-у. Јеботе, Цибона кад је долазила у Пионир прве 2 сезоне и гробари и делије су пунили халу и атмосфера је била на ивици линча. Сад дође у просеку 1000-2000 људи на утакмице са хрватским клубовима.

Превише сам писао, јеботе, ЗА! :)

26. avgust 2011

Годину дана после, имам мање-више исти став, верујем да би оснивање овакве лиге донело одређени помак, само нисам баш толики ентузијаста као што сам био. И схватио сам да и у кошарци има гурања оних играча који можда не заслужују, али и даље је то ништа у односу на оно шта се ради у фудбалу.

ЗВЕ-ЗДА ООООООООООООООО!

Партизан,Динамо,Звезда, Хајдух,Жеља, Сарајво, Будућност,Борац..

Kakav kuk'o Borac, oni veze nemaju. Ideja mi se sviđa, samo kad bi uspjelo huliganstvo da se suzbije na minimum. Eventualno zabraniti gostovanje navijačima na rizične terene, tipa u Split, Zagreb itd. To bi pomalo ubilo čar ali jebiga, bolje i to nego da se makljaju na i oko tribina. Zajednička liga bi dosta uradila za kvalitet fudbala, do 2020. godine bi mogla da bude u rangu Portugala možda, sve u svemu, ne bi nam više bio uspjeh ulazak u LŠ, već bi ga dramili u osmini finala. Samo, daleko je to od osnivanja, ne vjerujem ja nešto ovom tekstu.

Nijedna li tema ne može proć miroljubivo i uz uvažavanje. Samo sam čekao kada ćete da počnete da jebete.
Nije loša ideja mada ja ne pratim fudbal tako da mi je svejedno. Ali kontam da je dobro za sport.

Kakav kuk'o Borac, oni veze nemaju.

Било ми глупо да не испоштујем српску републику.

čirilica engejdžd!
Ломићемо главе усташке и балијске алеоалеоалео!

Било ми глупо да не испоштујем српску републику.

Onda dobro. :)

Ма то што каже Нинка, забрани се гостовање навијачима и ћао... Мсм можда може то другачије да се реши, али једино јаким пол снагама што је оно, неисплативо.
Волео бих то да гледам бар пар година, па ако нам се не свиди увек можемо да иступимо из лиге и вратимо им за 92-93, опаааа!

Лудогорец би се ту најебао мајке свима.

У ствари не, треба да приступимо лиги и одмах да иступимо! И обавезно да нам неко пребаци како им нисмо донели цвеће.

Да, у Сплит обавезно без цвећа! Они нама не донесу, а ови наши какви су, однеће им сигурно!!1 О Србијо, међу штоперима!

Никад нећемо научити, ни-кад!

Meni bi bilo drago da se to dogodi. Imao bih za šta da opet upalim TV. Samo, aj' zajebi i mafiju i pare i sve to, nek' idu u kurac, meni je najbitnija stvaka huliganstvo. Mafijaši jesu stoka, ali organizovana i inteligentna, a huligani su samo stoka, kojoj kalendar i dalje stoji na početku devedesetih. I da zabrane ulazak navijača na stadion, ne mogu oni svakom čoveku pojedinačno krnuti zabranu ulaska u grad, sve i da znaju ko sve dolazi, a to ne da se ne zna, nego zvoni.

Tako da, ako se ikako reši huliganstvo, otvorena su vrata Balkanskoj ligi.

Vi niste normalni, stvarno. Džaba vam i sto ratova i patnje. Nikad se naučiti.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=10&dd=10&nav_id=650667

Нпр, кад погледам овај текст, не свиђа ми се идеја...
16 клубова из 8 земаља...? Хоћу да гледам и Војводину и Сартид и Раднички Ниш и Раднички Крагујевац и ОФК... Неких би се ајде и одрекао али свих баш и не.