Prijava

Bilo bi zanimljivo, al' nije to košarka - OĐE ĆE GLAVE DA LJETE!
Malo mi to liči kao državne krize, u stilu: "Države su nam u govnima, lige su nam sranje, kad bi smo se ujedinili bar bi utakmice posteno rasprodavali" Što je i istina, al' ako oće jaču ligu neka bude i jača i organizacija (bez napaljenih kromanjonaca koji nosi leptire, skakavce i ostalu insektadiju i bez krtičnjaka na terenima van Beograda)!
A i ne glupava je liga de se samo dva kluba bore za titulu, ovako bi bilo zanimljivije, plus nacionalne netrpeljivosti, ma milina...

ја бих се ладно мењао да ми неко понуди да никада више не буде навијачких жртви убода ножевима и тешких сакаћења, а да буду међусобних туча и фрка у овој лиги, то и јесте део фудбала, уосталом и јаче ми је каце бију гробари с хрватима него међусобно.

ŽELJA? LADNO JE NAPISAO 'ŽELJA'!

ŽELJO! ŽEEEEEELJO!

O JE NA KRAJU! ISTO KO MUJ-O I HAS-O A NE MUJA I HASA!

ŽELJO MATERO!

OOOO
PUŠI ŽELJO KURAC MOJ
LEOTAR JE ŠAMPION
SISAJ ŽELJO!

Ма који курац с том Балкан лигом више? Само нам фали да Звезда и Партизан поиспадају из те или сличне лиге. Против! Боље да се радујем целе сезоне победама против Куле, Металца и других филијала, а само да се нервирам кад играмо Европу, него да се целе сезоне нервирам, јер нас убија неки Дебрецин, Левски, Динамо и компанија, а Европу више ни да не видимо. Јеб'о то, реално.

вама очигледо не допире до мозга да се самим стварањем овог такмичења повећава број учесника у европским такмичењеима.

Tebi očigledno ne dopire do mozga šta je komercijalizacija uradila od fudbala.

и сад ми зато треба да играмо у блату и пред празним трибинама и са ретардираним играчим и ретардираном игром... због комерцијализације

Prvo treba da budu sigurni navijači koji idu na stadion. Onda imaš publiku. Blato ili ne, teren je, a do uprave je koliko je infrastruktura kluba dobra i koliko su sredstva dobro iskorištena. Isto tako i igrači su dobri i igraju dobro, ako su dobri uslovi i ako je dobra škola za mlade, jer je to ipak baza u našim ligama. A sve se to može i bez neke tamo zajedničke lige.

ал за 15 + година, а ово је реално за 5 + година, и нема друге осим да фудбал буде комерц. неће сигурно да се игра добар фудбал а да нема новца у њему.

Što da ne? Ako ništa drugo, imaš manje lige gdje se igra lijep fudbal. Klinci do 18 godina, i neki koji imaju vremena dok su zaposleni, igraju i lijepo ih gledati.
I ovi što igraju u JSL su bili takvi dok nisu osjetili pare. I treba zakonom zabraniti menadžere u Srbiji.

Лоше стране: Срања на стадионима и ван истих, туче навијача, па и играча. Много више простора за мешетарење и намештање, нерегуларнија и прљавија лига. Менаџери ће тек онда да јебу кеве клинцима и клубовима.

Добре стране: Можда нека већа кинта од спонзора. Мања пролазност у еврокупове, самим тим и мања бламажа за нас.

Да л' мислите да би у таквој лиги судија, макар у прве три сезоне, смео да дозволи са Звезда победи Динамо у Загребу, или обрнуто?

Да л' мислите да би у таквој лиги судија, макар у прве три сезоне, смео да дозволи са Звезда победи Динамо у Загребу, или обрнуто?

Nema sudija šta da dozvoljava tu. Ako jedna ekipa nagazi ovu drugu, ništa on tu ne može, sve da mu je naredjeno da ekipa koja gubi mora da pobedi.

Šta će da uradi ako ova ekipa ''slučajno'' zabode 3 komada sa 20+ metara? Nema tu šta da se svira. Ako svirneš, ode ti glava.