Prijava

Ne zaljubljujem se odavno - tako da ne znam. Mada je i moj tip muškarca nešto lošije prirode, ološ u pravom smislu reči, ali ne koji mene maltretira nego sve oko mene jer sam ista. ;) Ne znam. Verujem da u muško-ženskom odnosu, pa i u zaljubljivanju zapravo leži potreba za nekim nama sličnim. Jer apsolutno je netačno da se suprotnosti privlače. Možda - ali samo na kratak spoj. Za duge staze treba ti isti - jer se inače ne bi mogli trpeti. Još manje razumeti. Jebeš sve ostalo ako ti govoriš o eksplozijama na suncu a ona o pocepanim čarapama.

Zato što su ženske psihopate.

Glupak nikad smišljeno ne može učiniti zlo! To radi (ako i uradi iz neznanja i upravo gluposti) Jer njega to plaši! Psihopata pak u tome SVESNO UŽIVA. Da li se sada razumemo?

Znači glup čovjek nije u stanju da izvrši zlo sa predumišljajem? Da li je pretpostavka za činjenje zla ta da se mora u njemu uživazi? Ili se može zlo činiti iz nekih drugih pobuda? Čiji si dupli? Ako me neko glup spuca letvom u glavu on je to uradio slučajno? Čiji si dupli?

Ne zaljubljujem se odavno - tako da ne znam. Mada je i moj tip muškarca nešto lošije prirode, ološ u pravom smislu reči, ali ne koji mene maltretira nego sve oko mene jer sam ista

Čiji si dupli? Jel moguće to svjesno nezaljubljivanje il samo sereš? Da li sereš kako bi mi mislili da si kul zbog ove druge rečenice u postu? Dal i bi tebi bila prihvatljiva situacija kad bi ti bila na mjestu onih oko tebe?

Manijače, đe mi je frižider?

прочитах први пост и мислим да то има само у глупим америчким филмовима и серијама. прво што ми пада на памет је серија ,,боунс''.

mene brine sto se u mene zajubljuju one koje ne bi ni stapom,a one koje bi ja,beze ko da imam virus ebole.

Manijače, đe mi je frižider?

zar ne beše satelicka antena? il to valjda obećah nekom drugom, hmm...
biće bre kizo, čekaj,polako.

AvvI
Ne zaljubljujem se odavno - tako da ne znam. Mada je i moj tip muškarca nešto lošije prirode, ološ u pravom smislu reči, ali ne koji mene maltretira nego sve oko mene jer sam ista.

šta ja sve pročitam ovde....

Modovi, aj lok, nema smisla više. ili nek se oftopikuje, spemuje, svejedno.

Jer zene imaju usadjen kompleks nize vrednosti i podsvesno misle da ne zasluzuju bolje. Takve koje si opisao idu u ekstrem s tim, i obicno su sasvim pogubljene i nerealne, a psihopate, posebno sadisti, su veoma manipulativni i ubedljivi. Opet je tu ko sto Mesja rece, oce da im se naredjuje, vole dominantne, bla bla, sve ono sto mozes naci i u svom okruzenju, samo sto su te zene kao i te psihopate ekstreman, preteran oblik neceg jako uobicajenog. Npr. ti volis da da devojku pljeskas po dupetu i da ona vristi i to je seksualna igra. Okej. On je otisao dalje i ispovredjivao je koliko ne treba, ubio bla bla.. Sve u svemu, kontam da je sa stanovista psihologije ovo prilicno jasno.

Svoj dupli. :) Javno molim Manijaka da me zaobilazi. Ništa te pitala nisam. Imam pravo na mišljenje, ovo su slobodne teme. Da bre - samo mi se ispada kul, živim da ispadnem kul ovde... O prslih li ljudi i loših li troladžija! Pozdrav

Zašto se ženske zaljubljuju u psihopate?

Evo, ne znam Bogu mi.

AvvI
Svoj dupli. :) Javno molim Manijaka da me zaobilazi.

Samo ako dobijem sudsko rešenje he he.
http://www.addictinginfo.org/wp-content/uploads/2012/08/paranoid-eye-is-watching-you.jpeg

Кад поменусте да су само интелигентни психопате итд. има онај рус серијски убица, Пићушкин који је био испод просека интелигенције, ику ваљда испод 75 а опет је волео да рока људе богато наливен дестилатом од кромпира. Тако да ваш аргумент је неважан, руси објашњавају.

E, el ima neka statistika kakva su deca tih psihopata? Mislim da l' su kao inteligentnija od nepsihopatske dece ili nešto, a da ipak nisu i sami psihopate, ako me razumete, pa ih možda neki nagon vuče ka njima? Hahahaha.

pojma neam smorka, ja bar mislim da sam normalan.

A ti si dete psihopate, a? Good to know. :)

pa ae ovako da kažem: moji matori i definitivno nisu pod libelu:)

Ma, i da nisi normalan, danas ionako svi za sebe tvrde da su loodi kao strooja, tako da, opušteno. Valjda nije ni u modi bit' normalan.:)

jel su gay osobe psihopate?