Prijava

Vid'o u blicu malopre, pozvali su oslobođene viteze da budu specijalni gosti meča za kvalifikacije na SP u fudbalu. Šta mislite o tome? Da li to rade namerno u cilju da napravimo neko sranje tamo kako bi nas UEFA diskvalifikovala? Šta je ispravno uraditi? Da li treba mešati sport sa politikom?

Znam da je ta tema smorila, ali ovo je nešto drugo. Da vas čujem.

*ногометног

Иначе, све је ових дана постало подјебавање и набијање тензија, а то је и био циљ оних који су ту пресуду изрекли...

Фудбал и политику не треба мешати, али џаба све то причање кад ће нас и овако и онако дисквалификовати због "дивљачко-расистичког" понашања по Крушевцу...

Јок, раде то зато што много воле те генерале.

Ne mislim da je to neka namerna provokacija, niti bi im trebalo za zlo uzeti, jednostavno su samo teške ustaše u krvi, oni ne mogu ništa protiv toga.

Treba da im obojici gurnemo po jednu baklju u usta, čisto za dobrodošlicu.

Ми ћемо нашу величину показати на зеленом тепиху, победом, иако смо реално шес' пута слабији! Шалим се, нећемо победити. Синижа нас тренира.

Da su naši pametni i huligani takođe, a nisu jer pucaju lako, napravili bi mirne proteste u Bg-u i na stadionu.

Kad malo razmislim, ovo i nije tako loše. Pa eto motiva ovim čmeljama iz rerezentacije da pobede Hrvate, ne pratim fudbal ima decenija i po ali ovu utakmicu bih mogao odgledati. Ali opet kao da vidim- hrvatski igrači će da ginu na terenu dok će srpski k'o krivi kurčevi da se vuku, ono "torima tebreks opušteno". E da bogdom imaju par igrača iz Republike Srpske, par lola iz mrkonjićke druge lige. Možda bi izgubili, al' bi pobedili, ako me razumete lolo

hahahahhahah lukse

ja bi povukao reprezentaciju iz igre uz obrazloženje da se bojimo za živote igrača u ustašiji - ionako se nećemo plasirati dalje, pa bar neka se malo useru...

Biće cenim i Franjina slika sa njima

Бечки коњушарски тренер Штимац је поручио да ће позвати Готовину и Маракача да изведу почетни ударац на утакмици против Србије ... И ми требамо звати Шљиванчанина да им изведе завршни као некада у Вуковару ...

E, sad to sve što ste napisali, pustite njima na njihovom sajtu ili mejlu uz kratko obrazloženje zbog čega bi tako trebalo. Ne trolujem. Boli me ćoše šta će te sad o meni da mislite.

Treba samo da budemo mirni tamo, bez sranja, da pobedmo i da im dokazemo koliko smo mi ljudi u odnosu na njih. To se naravno nece desiti, ali jebiga. Bilo bi lepo.

Lepo bi bilo da se pomirimo, ali nažalost teško za našeg veka.

Lepo bi bilo da se pomirimo, ali nažalost teško za našeg veka

Zašto da se mirim sa krvnicima koji su mi pobili trećinu muške familije? Pretpostavljam da se trebam miriti i sa Arapima, oni su mi pobili drugu trećinu familije plus što su mi preorali grobove pradjedova, ali stvarno preorali.

Trebalo bi, čak i da smo mirni oni bi isto mislili, da su nas porazili. Rešenje su transparenti na kojima bi izrazili negodovanje i prikazivanje činjenica u vidu slika ali bez vređanja i pominjanja Srebrenice. Mirni protesti koji bi trajali dok se ponovo ne pokrene sudski postupak.

Dosta smo se mi mirili sa njima, nek se oni malo mira sa nama, ako oće, a neće, zato nek puše kurac i nek crknu tamo u onoj svojoj kiflastoj.

I ko kaže da ovi naši neće da ginu. Ignjovski će muda svoja da pojede a Raća će dobiti crveni u drugom minutu.
Jok Žigara i Krasa će da ginu ..

Jebao ih Šime njihov i njegove tune u pičku!