Prijava

je li njegov tim dobio? ako jeste, onda je u redu.

http://www.youtube.com/watch?v=Sg8gZDlvzjU
Pogle pičketine... i posle gola kad su igrači Norsta krenuli da daju gol i ovi neki igrači Šahtjora ih pustili, on se buni dole u ćošku.
Majku mu jebem. Dosta mi je ovih govana više.
I onaj što je izbio loptu igraču Nortsa pri kraju videa, i njega jebem u usta.

скроз регуларан гол, не знам чему драма.

Regularan jeste, ali nije u tome stvar.

не видим ја никакав нефер плеј, није да је сад типа њихов играч лежао мртав крварио на терену па овај дао гол, него лик извео ови стоје, ко вас јебе, гол.

Pa to što kaže David. Sportsko nadmetanje pa ko koga zajebe. Kada se izvodi slobodni udarac sa ivice šesnaesterca, ne kaže se golmanu u koju će se stranu pucati.

Mora da je gazda obećao premiije pa se konjina popalila,jebem ga prokleta, aj i to al jesi vidio njegove saigrače, ne znaju ljudi kako da se ponašaju, jebo te, najgore kad se svoga stidis, oni bi i pustili ali onda ih kazna stiže, da sam Dario Srna, kao kapitensku duznost osjetio bih da od njega trebam naprvaiti švarglu, i uradio bih to

Sportsko nadmetanje pa ko koga zajebe.

То се онда не зове спорт.

Zato što sport vezuješ za fer plej. Suština sporta je da se onaj drugi obmane, prevari, nadjača. Kao i u ratu.
EDIT: sportske discipline su nastale iz rata. čak su se u prvim sportovima gubitnici kažnjavali smrću.
EDIT2:
niđe ne stoji da kao igrač moraš da njeguješ i fer plej. to su dvije različite stvari. naslov teme ide vama u prilog jer se ovdje govori o fer pleju i to je ok. ali, postignuti gol nema nikakve veze sa time.

Igraj fudbal, budi srećan.

U ovom slučaju lik nije pokazao neko fudbalsko umeće, svi stoje a on faca kao neki prodor, smešan je ispao. Blamira saigrače.

Zato što sport vezuješ za fer plej. Suština sporta je da se onaj drugi obmane, prevari, nadjača. Kao i u ratu.

Јебеш то. Да је мени до тога, пратио бих и бавио се политиком, а не спортом. Нека бар спорт остане чист, кад је већ све остало у друштву глибаво.

sportske discipline su nastale iz rata. čak su se u prvim sportovima gubitnici kažnjavali smrću.

Знам, али се надам да смо бар мало цивилизацијски напредовали отад. Или нијесмо?

E moj Titanijum, da znaš sa čime se ja kroz posao srećem danas, dobro nisam počeo da ujedam :)
EDIT: čist sport? kladionice, milioni isplaćeni igračima? doping?

Ovako je on otprilike razmišljao: "Hmmm, mi sad gubimo 1:0. Ako popušimo ovu tekmu, te ako nas Juve dobije u sljedećoj, mi nećemo proći dalje. Jednostavno moramo da okrenemo ovajmeč. Oooo, vidi ovo sad. Indirekt. Sad ću da im jebem mamu. Evo je, ide prema meni. Sad, Luise, sad trči! Pišaj po sirotinji! GOL! GOL! GOL! OPAAAAAAAAAAA!"

eto, vidite da postoji logično objašnjenje. bolje oni da ispadnu nego mi. srce, poštenje, izgara čovjek za klub a vi ga ođe prozivate!

Regularan je gol, sve to stoji. Samo je ispao sirotinja do kraja života i to mu se nikad neće zaboraviti. Takvo nešto se jednostavno NE RADI, jer kada je sudijska lopta u pitanju, znači da je igra prekinuta sudijskom odlukom, ne prekršajem ili autom ili bilo čim, što znači da je traženo od igrača da se zaustavi da bi se nekome pomoglo. A ovaj cigan je prvo i napravio taj prekršaj odalamivši protivnika, potom mu se nije ni izvinio, a onda povrh svega uradio to što je uradio. Izvrnuo je najelitnije fudbalsko takmičenje ruglu, i napravio da na momenat čak i ovo naše smeće liči na pošteniji fudbal.

di kanio se napunio para. i ja kada zaradim prvih par miliona sagradiću neđe crkvu ili dvije, nema problema.

Tako je bilo i kad je bio mali, zamoli ga kolega da kada se on popne na kokosov orah i baci mu plod dole, da ga ovaj uhvati i da mu ga da kada siđe, međutim ovaj uze i pobeže, OPAAA !