Prijava

Tako je bilo i kad je bio mali, zamoli ga kolega da kada se on popne na kokosov orah i baci mu plod dole, da ga ovaj uhvati i da mu ga da kada siđe, međutim ovaj uze i pobeže, OPAAA !

A to sto ih je Sahtjor pustio da daju drugi gol kao vid kompenzacije niko da spomene? I Lucesku se izvinio.

a utakmica se završila 5-2 za adrijana, adrijano het trick i jos su ih pustili da daju jedan go? bruka adrijanova će se pamtiti cijeloga života, morača ga neće moć oprat!

Peskiru, nije ih Sahtjor pustio.

A to sto ih je Sahtjor pustio da daju drugi gol kao vid kompenzacije niko da spomene? I Lucesku se izvinio.

Koje puštanje? Jesi gledao tekmu? Napadaju k'o ose, ovaj što je dao gol nosio na leđima štopera, jedva se okrenuo da šutne po golu. Frajer je raspalio pod prečku, nije je mog'o ni Luis stići izvaditi iz gola.

Da igrate profesionalno bilo koji sport znali bi kako te ovo jebeno iznervira. Ja to znam iz iskustva i zato ne branite jebenog Adriana.

kakva su to lupetanja da sport znači zajebati nekog, obmanuti ga, na prevaru ga pobediti??
Kakve veze ima što je di kanio tad već zaradio dosta para? pa i ovaj ih je zaradio tolko kolko u životu nije sanjao da će da ima....mene bi bilo sramota...verovatno, tj sigurno imaju neku premiju i igrači koji postignu gol u vidu nekih 500-1000e pa mu zinulo dupe da ima da kupi banane svojoj crnoj majmunskoj porodici

malo je ljudi sa moralnim kvalitetima kao što si ti, Petre. i da te zamolim, nemoj mi govoriti da lupetam.

Ja se sećam kad je jedne sezone Mihajlović (mislim da je tad igrao za Lacio) na jednom meču asistirao za gol ali je sam priznao da je bio u ofsajdu i tražio da im glavni sudija poništi gol i on je to i učinio.
A navijači i igrači koma
A što se tiče ovog Adriana ... klasična nameštaljka za kladionicu

Koji trol. Još im je i dva komada turio posle i zaokružio hettrik lolol.

Da sam mu ja kapiten, isterao bih ga sa terena, u najboljem slučaju, a u najgorem bih mu zalepio šamarčinu pa nek me suspenduju na 8 tekmi.

Najjači je lik onaj saigrač što mu je "bacio 5", u fazonu: Bravo majstore!

I ne pričajte da su ih pustili da daju drugi gol, jer nisu. Drugi gol su dali sami, iz akcije.

EDIT: I što reče moj paša, najgore je što je bacio ljagu i na Šahtjor. Sada će svi da ih mrze. Doduše, sudeći po komentarima, neće baš svi. Pri tom, 'ladno bi ih dobili i na pošteno.

Ma kakvi pustili, gledao sam tekmu. Drugi gol su na mišiće dali, iz okreta pod prečku lik zategao nakon što se grudvao sa 2-3 odbrambena. Kakvo puštanje crno.

Jednostavno, takav akt ne mogu da razumem, a tek što ne mogu da razumem likove koji ga brane. Moraš biti takodje još veća mentalna sirotinja da bi ikada stao u njegovu odbranu, jer je ovo akt za koji nema šta da se kaže u odbranu, ovo je jednostavno pokvareno.

Треба га спалити на ломачи за пример осталима. Пун ми је курац таквих играча. Да сам неки курац у Шахтјору, дао бих му шут карту јер колико год добар играч био, руши углед клуба. Једно је симулирање, јер за симулирање треба макар нека вештина (пре свега глумачка) и то и могу да сварим (треба кажњавати, али оно, између осталог и то чини спорт занимљивим). Овакви потези спорт чине ружним. Да сам му саиграч, налупао бих га на сред терена, па нек добијем доживотну суспензију, а у курац. Свеједно, јебено је ружно. На који ниво јебено мораш да паднеш да би оно урадио? Парамецијум мртви. Која огавштина. Ајд и то, него је лик апсолутно без мозга. Да га јебем, нисам могао да верујем када сам видео. Све време сам чекао да заустави лопту на гол линији и направи трололо фацу. Нажалост, нисам дочекао. Слепац слепи.

evo ga i Čavez, ja sam svoj stav iznio argumentovano i zašto me nazivaš mentalnom sirotinjom? Samo iznosim svoju tačku gledišta. Onaj veli da lupetam a ti da sam mentalna sirotinja. Pa dokle više to vrijeđanje drugih zato što ne misle isto kao i ti? Što ne možeš isto kao i Reservoir Dog da me spomeneš bez takvih epiteta?

evo ga i Čavez, ja sam svoj stav iznio argumentovano i zašto me nazivaš mentalnom sirotinjom? Samo iznosim svoju tačku gledišta. Onaj veli da lupetam a ti da sam mentalna sirotinja. Pa dokle više to vrijeđanje drugih zato što ne misle isto kao i ti? Što ne možeš isto kao i Reservoir Dog da me spomeneš bez takvih epiteta?

Панинаро, огавно је. Кад си већ споменуо рат, отприлике, то ти је као да пуцаш у ненаоружаног човека који је дошао да се преда. Мислим који курац. Или да бијеш жену. Еквивалент томе је. И даље стојим при томе да га треба газити јер је говно алаво.

Reme, druže, niti pratim sport, ne kladim se, nije me mnogo briga šta rade fudbaleri, ja sam ođe da zezam po malo. ali, nikoga ne vrijeđam. Što moraju mene da vrijeđaju :)

Kapiram paninarov stav, ali ja bih uradio ovo što reče Reme, izgazio bih ga k'o majmuna onog poslednjeg. NEMERE SE TAKO U EVROPU BRE! Kad misle ti Ukrajinci da uđu u EU sonakvim ponašanjem? Jedina mana u tvom stavu, paninaro, i ono što baš i ne mogu da prećutim, je što si rekao da je sport kao rat tj. da je tu cilj zajebati drugog. To jeste prilično tačno, ali ja verujem da je sport bar malo suptilniji od rata i ako se i ne razlikuje mnogo, da treba raditi na tome da se razlikuje. Dokle god nam ovakve stvari budu normala, dotle se ni sport neće menjati i stvarno se neće ni prepoznavati ta granica između sporta i rata. Lepo sad da mu se rokne neka jaka suspenzija za mečeve u LŠ pa da vidiš kaće se tako majmuniše sledeći put. Nema, drakonsko kažnjavanje na stoku najbolje deluje.

Šalu na stranu, nije ništa gore ovo što je Luis Adriano uradio od Maradonine 'Božije ruke' pa ne vidim da njemu neko otvara teme i priča kako bi Maradona trebalo da se linčuje i ostalo. S tim što je Maradona prekršio i pravila igre i pravila fer-pleja, a ovaj samo fer-plej lol.

O potezu ovog Adriana dovoljno govori što se ni Lučeski nije radovao.

EDIT : Mislim otvoriti posebnu temu za ovo pff.

Чкоде отворио тему, а не зна како се играч зове.
ЛУИС ФАБИАНО
http://www.topnews.in/sports/files/Luis-Fabiano_2.jpg
ЛУИС АДРИАНО
http://balkan-sport.net/wp-content/uploads/2012/10/Luiz-Adriano.jpg

Da bre, jadan Luis Fabiano dobi čovek temu punu hejta iz čista mira.