Prijava

Da li samo ja imam utisak da Vukica na svaku temu koju otvori pokušava da prenese euforiju sa grupnih seansi lečenih alkoholičara? Samo primećujem. Inače dan je diivan, iako je vreme usrano.

Ja sam ovo zamislila kao antistres terapiju i uživanje u umetnosti uopšte sa osvrtom na neka realna zapažnja koja bude pretežno katarzične osećaje.

Da, pročišćenje putem izazivanja straha i sažaljenja. Aristotel, klasika, uči se u školi.

Ok, Valdemare. Vidim da neki nisu shvatili suštinu teme. Prvenstveno mislim na onaj dečiji osmeh, na dečija čista razmišljanja, onda na optimizam pored ovolikog sranja i na lepe normalne stvari i sitnice koje vas čine srećnim a ne da delite ono što nije čisto i što nije normalno. Skapirali?

Ok, Valdemare. Vidim da neki nisu shvatili suštinu teme. Prvenstveno mislim na onaj dečiji osmeh, na dečija čista razmišljanja, onda na optimizam pored ovolikog sranja i na lepe normalne stvari i sitnice koje vas čine srećnim a ne da delite ono što nije čisto i što nije normalno. Skapirali?

Izvini, Vučice, ovo je gorčina. Napisao bih nešto lepo, zaista, ali sve me goni da vičem i hulim i psujem, ili bar da se zlobno cerim i podsmevam. I to je način na koji se život brani od zla i smrti. Jednostavno ne mogu da zapušim uši i pevam tralala. Moram da se smejem, pa kakav god smeh...

A ko si ti da određuješ šta je čisto , a šta ne?
Znam za jednu osobu koja je to određivala. Izvršila je samoubistvo u bunkeru, a pre toga su milioni stradali zbog tog njegovog određivanja. Srljaš u fašizam Vučice, a ja ti ne bih bio prijatelj kada bih te tapkao po leđima.

ахахаха али он носи слику ес ес тотенкопф официра лолололо!

A ko si ti da određuješ šta je čisto , a šta ne?

Pusti, Bušido, nemoj trovati. Kad bih u ovom trenutku mogao svet da pogledam dečjim očima, plakao bih satima.

Moj avatar je ironija. To je ironija! Ja sam pacifista, pogani židovski crve!

SUTRA NASMIJAN ĆU JA DA HODAM GRADOM I KUPIM KONDOME OD NASMIJANIH CURICA. OPAAAAA

Ma samo veselo, ja ću da se nasmejem na svaku glupost koju odvale ovi protiv srpskog naroda, na oslobađajuće presude koje su uzdrmale Srbiju, jer svi oni misle da su popili svu mudrost sveta i ignorisaću i ići dalje. :)

Prvenstveno mislim na onaj dečiji osmeh, na dečija čista razmišljanja

imaš pogrešne predstave o deci, imao sam u vrtiću vrlo slične vaspitačice. prvi dan vrtića sam stojao u ćošku dva sata jer sam obojio crnim markerom papirni kišobran koji smo dobili da bojimo. negde u to vreme pitao sam jednom i svoju bakutu kad planira da umre da joj napišem pismo. kakve sam batine dobio tad haha.. pokoj joj duši

Vidim da neki nisu shvatili suštinu teme. Prvenstveno mislim na onaj dečiji osmeh, na dečija čista razmišljanja, onda na optimizam pored ovolikog sranja i na lepe normalne stvari i sitnice koje vas čine srećnim a ne da delite ono što nije čisto i što nije normalno. Skapirali?

Optimisti su poput dece; neki su džukci željni da te rastrgnu, a neki fini, dresirani, koji umeju da čekaju sledeći komad. Osećam srećni odsjaj u daljini, nauči me kako da razmišljam zamišljajući dečiji osmeh. I da li moram da čujem i lavež veselih kuca?

Ljudi tema mi nije nešto posebna zanimljiva, iako sam iščitao sve do sada napisano. Međutim, nije mi jasna jedna stvar. Zašto toliko minirate temu, a i Vučicu koja je temu pokrenula ako već vi ne verujete u tu priču oko optimizma ili imate drugačiji stav o tome? Deluje mi da se upinjete iz sve snage da joj objasnite kako joj je čitava tema na nivou dečiji razmišljanja. Pa sve i ako jeste pustite je, neka devojka postuje na miru a ne da je stalno prosvetljujete.

Ja ne miniram temu, čak sam i lep sastav napisao kako bih joj dokazao da umem i nešto lepo da kažem. Ali ona me je odmah osudila. Ostatak je samo moja argumentovana odbrana. Jer sam izdvojen kao izgrednik u uvodnom postu. A ja sam zapravo jedno nežno i emotivno biće, koje samo traži malo pažnje i ljubavi.

@Bušido
Zato što si ti jedan od onih koji me ganjaju po sajtu i koji bez pardona i imalo srama mene napadaš tako da se stiče utisak da nisi kadar da se nađeš oči u oči ravnog sebi nego dokazuješ veličinu napadajući slabijeg od sebe. Sad znaš zašto te miniram sada. I to sa pravom.

Neko se rodi optimističan, neko ne. Optimista u šajze državi ne misli da je u dvorištu poni, ako vidi govna na sve strane, ali ne da da mu to zatruje život.
Trudi se da sebi , na svoj način učini bivstvovanje lepim. Nekome je to "ušećeren" fazon, nekome cinizam protkan gorkim humorom, ali veštačko izazivanje sreće je najopasnije.
I, da. Važan je i seks. :)

I, da. Važan je i seks. :)

Ovo poslednje potpisujem, a ove stvari iznad manje-više :)