Prijava

Da, Gonzo, lepo kapiras. Dodaj na to neku ribu i Floyd koji ide u pozadini... I to je to.

Оптимизам је смор, то је ко да очекујеш да ћеш увек да победиш, а ако увек очекујеш да ћеш победити први ћеш погинути..

Da, Gonzo, lepo kapiras.

Sjajno, oduvek sam voleo priče tipa ''život je sranje, daj da se napijem ili da se navarim i sve će biti kul.''

EDIT: Samo da se ne razumemo pogrešno, ni ja nisam neki veliki zaljubljenik u optimizam, iako generalno ne škodi s vremena na vreme, ali ne volim ni neku drugu krajnost.

Оптимизам је смор, то је ко да очекујеш да ћеш увек да победиш, а ако увек очекујеш да ћеш победити први ћеш погинути..

Lele, a kako da ideš u bitku ako misliš da ćeš da izgubiš? Ili da misliš da ćeš povbediti, ali ZA SVAKI SLUČAJ da se pripremiš i za drugo? :)

Koliko mi je spor ovaj komp...

Nije optimizam taj nezreli kuca-maca-ružičasti poni trip. Optimizam je verovanje da život može da te obogati i da ne patiš bez ikakvog smisla. A i ako patiš baš bez ikakvog smisla, onda je optimizam verovanje da si kao svesno biće svet u svetu, i da možeš da se rugaš i smeješ i svetu i sebi i zadržiš to malo sebe što imaš, uprkos i svetu i sebi. Al da ne tupim dalje... Mogao bih reći da sam u tom smislu optimista.

Lele, a kako da ideš u bitku ako misliš da ćeš da izgubiš? Ili da misliš da ćeš povbediti, ali ZA SVAKI SLUČAJ da se pripremiš i za drugo? :)

У битку идеш ако знаш да ћеш изгубити јер су веће шансе да преживиш, а ако мислиш да ћеш победити онда ћеш сигурно погинути... Треба да ЗНАШ кад ћеш победити..

Тај куца-маца-ружичасти пони трип је усиљени оптимизам који је говно. Који кад прође, код човека пробуди још већу тугу и разочарење. Свет је леп, хај'мо сви да певамо - мало сутра. Бежање од стварности је бесмислено, јер те стварност увек стигне. Песимизам је исто говно. Људи су песимисти, јер су се сморили. Живот им је постао досадан. С временом пређе у депресију као и усиљени оптимизам.

Bušido- meni sasvim simpatičan lik, klasična bg džukela, iako me mrzi i potcenjuje. Elem, toga jutra, ne zapamtih takvo belilo kletoga Sunca, niti probojnu moć Jašara koji je još uvek pičio sa te niske frekfencije lokalne radio stanice.. Rekoh joj, dok me je sa susedne strane jastuka promatrala tim krmeljivim kapcima i zelenim očima: " Da, ti si zaista ta. Shvatih da pored tebe nema smisla lutati od žene do žene, od materice do materice, kada najzad naiđoh na srodni Grafov folikul i strme, a široke jajovode kao građene za moje lene vojnike pod belim šlemovima. Da, predajem ti se. Zaboravih i strinu, i ujnu, i tetku, i bratanicu.. I sestru čak, zamisli, najdraža moja.. Ti si me naučila svemu. Kako biti muškarac, kako dovesti ženu do vrhunca. Sa radija sada zamuknuo je Jašar, a grlo razapnuo Čolić.. Zdravko Čolić. " Hvala ti, mama, hvala ti, mama.. "

Оптимизам је срање. Идите играјте неко влашко коло.

Живот је диван, све ће да буде добро, ослободиће Шешеља.

Da, oslobodiće Šešelja. I te '16, ako daVla izgura cijeli mandat, Šeki će se pojaviti na izborima, doglaviti 4,9 i kukati krajnje vulgarno na poziciju kako je lažirala izbore i tražiti ponavljanje istih, međutim, niko ih neće fermati ni 0,9 posto, te će Vojvoda i sledbenici mu otić' u istorijski zapećak i biti zaboravljeni sve do nekih vremena kada će tebe i mene u slasti pohasati crvići.

Eto vidite, Horejšio je bio optimističan da će ponovo skupiti 50 poena nakon one noći na četu i uspeo je! :)

Prljavom je sve prljavo, čistom je sve čisto.
Nešto sam želela da kažem ali mi se samo ova rečenica mota po glavi.
Upisujem se za sutra.

Читах неког Руса јуче, каже

Живети живот не умемо,
А заувек умиремо

Прогањали су га комунисти, а на крају умро од глади у опсади Лењинграда.
ЈБГ.

Čim nema sunca ja se skenjam u svoju rupu od sobe i tugujem...

НИЈЕ ХТЕО ЈБГ

Gde zaglavih na ovu temu, sad ću da serem pola sata ...

Elem, optimizam, a? Šta znam, nikad ga nisam mirisao. Jer kad god mi je i krenulo po njegovom, kao i na tiketu, odigram 3+, padnu dva u prvom poluvremenu i kažem do jaja, pašće bar još dva, kad ono, kurva sudbina. Ostane onih dva, a ja padam. Mala retardacija na lokalnom, kockarskom nivou. Možeš ti sebi farbati tarabu u belo, a ker će ti svaki dan zapišavati istu. Nit je on ogulio boju, nit' ti imaš savršenu teksturu. Samo status kvo i lajf gouz on.

Depresija? Dobra žena. Slatka onako, i pomalo alternativna. Seksi i kul. Osećaš se nekako jebeno sofisticirano ako si nadrndan i depresivan. Nemam pojma koji je to trip, ali tako je. Samo što i ona, kao i prva opcija, ne vodi nikakvom kurčevom boljitku. Navuče te na neku iglu, ispucaš se u venu ili odradiš lastu sa Branka i štakurac? Posle da te bude blam ceo život što te neko spasio iz vode ili drknuo šuker u venu? Onda ćeš kao da dođeš sebi i kažeš, jebote, što sam se toliko kažnjavao? E tad dođe iz buljsona u glavu i kreneš da slediš one normalne, fiziološke potrebe. Pa posle toga i ostalo. Dosta si srao.

Na kraju jedino da skapiraš sve iz svog iskustva ako si dovoljno tvrdoglava konjina, a jesi, da oba ekstrema samo sviraju kurcu. A ostali, oni koji zaista žive ćivot, jednostavno rade nešto, imaju porodicu, odu nekad tako na odmor, jeste da im je teško sa klincima, otplaćuju stan i nekako se krpe, ali jebote, rade nešto. Svi jebeno znate kakav je osećaj kad obaviš nešto što si planirao, odgađao itd. Očistiš se jebote. 'Nači, tebra, mojne si svinja, ne valjaj se u blatu, niti govori da je to čokolada.

Ustani, očisti njušku i ne kmeči. Kako te ne smori više?:)

Ne gledam optimistično na život, ali trudim se da ga gledam dječijim očima. Što više vrijeme prolazi gledam da budem što gluplji jer tako mi je lakše. Odavno, još kao dvanaestogodišnjak, odlučio sam da su svi ljudi govna, pa kad nešto lijepo naprave, iznenade me pozitivno, a kad nešto ružno naprave to sam i očekivao. Inače, i govna poštujem do određene granice. Naravno, nekad govno i zgaziš, većinom nenamjerno, a i nije lijepo, smrdi đon i tako.