Prijava

Pa danas deca samo ližu sličice, koj će im moj da sastavljaju išta, kad ni sama ne mogu da se sastave.

СЛИЧИЦА ИСПОД ЈЕЗИКА!

Meni je baba kupovala kinder jaja svaki dan kad sam bio mali. Sakupio sam toliko igračkica da sam pravio vojske i vodio ratove. Tako sam i većinu igračkica polomio, krvavi ratovi bili, jbg...

A, slagalica je uvek bilo, i niko ih nije voleo... Razočaraš se kada očekuješ igračkicu, a dobiješ slagalicu od 4 dela, to i debilima dosadno da slažu.

Ја сам у неком румунском киндер јајоу добијо стјуардесу да склопим! Јес да је чоколада била одвратна, али на слагалицу и аутиће не мош да дркаш.

Деси Вуле, кад плаћаш пиво?

Kad oćeš?

Колега, имаш серије од киндер јајо, ја ђевојки купујем стално киндер јајо, хехе шаљивџије, моје је годиште, стално нешто друго испа'не...
Последња 'играчкица' је била већ склопљена и био је неки као мјерач за даљину, има ваљак који је избаждарен до 6цм и ти пичиш и мјериш.
Прије тога је била као нека четкица и на папиру мало боја као водених.
Прије тога је била слагалица.
Прије тога црвени аутић
Прије тога неки миш караташ да се склопи.

Ето доста :)

Od kad postoji ovo kinder jajo za devojcice?!
Aukurac, kako ja znam kinder jajo, JE KINDER JAJO!
Nema musko, zensko, decije, odraslo..
Aukurac.

Steta, nusprodukti kapitalizma su sjebali kinder jajo za vek vekova...

ja samo da pomenem da sam veceras dobila pakovanje od 72 kinder jajoa. igracke su super, pingvini, bijeli medjedi, avijoni, auta, slagalice... i tako...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne pričam više sa tobom, sponzorušo.

poslala bih ti sliku, al bojim se da ne moze vjerno da docara taj vrhunski ugodjaj... :)

Kurde, bolno i smešno u istom trenutku.

EDIT: Sada moj post nema nikakvog smisla :)

jesam opet nesto propustila? :)

Merci ako mene pitaš, propustila si fotku koju je Kurd zakačio i skinuo u trenutku dok sam kucao moj post. Zbog toga sam ga i editovao, ispalio me ondulator lololo

Daklem jesam propustila. Nisam vidjela sliku :)

Мерси, стварно образа немаш.

Ma znaš je sigurno, fotka jajeta u onom sranju u koje se stavlja jaje kad se skuva. Jedino što je jaje pravo sa sve dlakama na sebi :)
Uplašio se Kurd banane lololo

Sad bih rado nesto premudro odgovorila al nemam kad, posto sastavljam igracke... :)

Напуше ми се курца капиталисти који су ставили да јајо буде 100 динара, да свака пета играчкица буде интересантна. Исто тако ми се напуше курца они који су повукли стаклену амбалажу кока коле. Напуше ми се и они који су забранили оне отровне а кул сокове из кесице, на растварање. Као и они који су сјебали и укус јебеног правог чипса фокусирајући се на говна са укусима. Затим они који су набили цену Ципирипи блока, толико да ми је јефтиније да купим јебени Марс или неко слично говно уместо истог. И они који су убили правог Желе зеку и потурају ми оно ђубре као истог. И хоћу бре Фишерменс френд бомбоне у свакој продавници. И шок жваке. И Калчо сличице, али са квалитетним играчима (то јест, најебем се мајке Жабарима који су сјебали онако кул лигу, и Синиши који је од легендарног фудбалера решио да се бави тренерским послом и посере се на целу каријеру квази либералним ставовима у које ни сам не верује, додуше не слажем се ја са његовим ранијим ставовима, али ми је дражи био као ђубре него као позер).
И најебем се мајке оном ко је решио да прати стандарде и смањи проценат алкохола у пиву. И оном који је престао да прави Тото кекс. Затим оном ко је почео да прави симулације, а престао да прави игрице, и тако даље.

И не могу да нађем КЛАСИЧНУ КРЕМ БАНАНИЦУ! ПА да ли сте ви људи нормални? Нећу јебене шљ произвођаче, укус банане уместо укус КРЕМ БАНАНИЦЕ!