Prijava

Ti si nam već celu budućnost isplanirao! :) Pa, moglo bi da se poradi na tome, zašto da ne, međutim to dugo traje, eksperimenti su neophodni, a često se dešava da kada hoćeš da modifikuješ molekul da poboljšaš dejstvo, a smanjiš nusefekte, učiniš još gorim stvari (tako je recimo nastao heroin od morfina, mislili su da će slabije a duže delovati plus manje izazivati zavisnost, a sve suprotno). Tako da, moraćemo da imamo zalihu ljudskih eksperimenata, za svaki slučaj, ali nikako nije nemoguće. :)

Ma nemojte to, najbolje je švercati auta, uložiš u par carinika i dereš dozlaboga....

Evo nešto aktuelno zbog nove godine.
Daš oglas u novinama da si slobodan da na dan nove godine odlaziš po kućama i daješ poklončiće, dan pre nove godine pošalješ svog čoveka da da neke sitne poklone toj deci kao fazon patuljak došao da proveri da l' su deca dovoljno dobra.
Kupiš karticu i šatro se dogovoriš sa roditeljima oko detalja.
Onda unajmiš svoju ekipicu da laže kao si kod njih dolazio prošle godine, kao kažeš ortaku da te zove za jedno pola sata ti do tada odeš kod nekih naivčina i kao se dogovaraš sa njim a on se namerno dere na fon da bi i ti roditelji čuli kako si gistro kod njega bio prošle godine.
Na kraju pozimaš poklone i kažeš svim roditeljima da očekuju poklone oko 11. Ti pokradeš sve te poklone koji su bili namenjeni maloj deci i onda ih prodaš na limudu.
Od tih para posle promeniš identitet i zapališ za Ameriku...

Ne trebaju nama ideje, pola Bosne radi na crno, zar to nije ilegala? :)

Dogovoriš se sa nekim ortakom da pratite neku ribu koja ima ona master kard sranja, kad videte da prilazi onom automatu jedan kao stoji iza nje i čeka red drugi zvera kroz teleskop u brojeve koje otkucava.
Onda je tako pratite dok ne padne mrak i jedan od vas se zaleti da je pokrade drugi kao šatro uskoči da je odbrani. Onda on gistro izvadi nož a ti se šatro ne plašiš toga nego mu ga izbiješ iz ruke, uzmeš torbicu i vratiš je devojci. Onda on gistro uspe da pobegne a ona te pozove kod sebe zato što si ispao tako hrabar. To je naravno pozivan na jebačinu i ti ga tu umočiš.
Jes da nisi ništa zaradio al' si barem ebo!

Ja cu da pokušam sa lecinim predlogom. Zašto svi skupljamo kintu nego da bi umočili nekoj rasnoj sponzoruši? A genijalan Leco je smislio direktan način.

A Kurde, ako želiš, mogu ti pomoći da zaradiš 15.000€ za tri dana bez ikakvih većih ulaganja. Treba samo neke formalnosti da obavim i za to treba da mi pošalješ 100€. Pozz

kupis najlosiji lukac moguci, onaj kvaran. to bacaju u firmama. dace ti za badava i kupis malo luka a klase. onda u dzak sipas malo lepog luka A klase.
1. stavis lep luk dole
2. stavis siroku cev u dzak i sipas kvarnjak u sredinu.
3. sipas dobar luk okolo
4. izvadis cev
5. stavis jos malo dobrog luka na vrh.
6. ides od sela do sela i prodajes luk u pola cene.
7. ne vracas se opet u isto selo.

prodaja drva
e sad ima tu fora kako poredjati drva da izgleda da ima vise a i jos jedna fora sa krivim ramom. ram je namesten tako da je sve u redu metar sa metar. kad okrenes ram okino si im trecinu.
takodje se ne vracas nikad vise u isto selo.

i na kraju uvek ostaje ono prodavanje fals rakije.

lagati ljude da ce postati moderatori za 2000 a onda ih banovati jer lazu da si uzeo pare