Prijava

Јаоооо, шта ти је рекао за кеву!!!

Stog Sena

Ne mašim poentu, poenta je da fejzbuk ima neki problem sa musašom ili modovima uopšte pa koristi ovu temu, ne verujem da će išta da postigne sem da se zameri sa drugim autorima.

Са Мусашем сам у јако добрим односима. То можеш и њега да питаш. Тако да опет си омашио поенту :)

e, ne znam, ja reko' da ostavim i ja neki pečat

'Nači u redu je plagirati ako to rade dobri autori?

Постер је срање. Једино вреди она министарка, ух брате, како би се топила у мом наручју.
ЕДИТ:ако за тај постер причате, немам појма.

K'o da sam znao da ce se ''de je pecat'' posteri proizvoditi k'o pirinac u Vijetnamu otkad je onaj jucjub klip postao hit. Al' da ce ovakva rasprava nastati, e to nisam znao.

evo ukratko.
Lik je napravio FUŠ poster al sa tom slikom. Pa sam zamolio autore na temi koji barataju fotosopom da to naprave kako treba.
Da docaram. To je otprilike izgledalo, njegova glava isecena u kocku i stavljena levo na diplomu. I par njih je napravilo dobar fotosop. Ja sam mu poslao PVT sa tom slikom i molbom da napravi i da cu da odaberem. Medjutim, on se nije logovao.
Posto je autor sa 1 posterom i samo to brisanje jednog mu gubi pravo da ceo dan danas napravi poster sa tim likom. S obzirom da je pecat postao mega hit po fejsu i da su se vec ceo dan uveliko kacili fazoni sa foruma (naleteli negde na fejsu pa resili da podele sa nama) i sobzirom da nisam siguran da taj autor uopste i zna gde mu je PVT a preko maila nisam uspeo da ga nadjem na fejsu, odlucio sam da ne propadne genijalna fora i rekao frenkiju da napravi jer je napravio najbolji fotosop. Naravno spomenuo sam autora dole, al sta se moze. Da se on cekao sutra (ili ko zna kad) nikad postera ne bi ni bilo i pojavilo bi se jos njih 1297235 posto ima bar 6 verzija na temi (svi koji su fotosopirali da mu pomognu), slike bi procurele po fejsu i mi vise ne bi imali genijalnu foru.

Севасте није у постеру поента. Поенда је у крађи идеје.

Ма овде нема никакве расправе, глупа је ова тема, може слободно и да се затвори... По мени је Sevastokrator_95 све лепо објаснио у поруци на другој страни, тако да - окупили смо се ту, чули пар мишљења, чули његову поруку и сад куд који мили моји...

Само сам чекао да неко постави ову слику која је убер сморила и ако нема никакве везе са темом.
Фејсе, шта би одједном воља да истерујеш правду? :Д

ovo je najbolja tema na forumu, samo da se upišem

Ukratko, Frenki bi ispao neverovatna faca je je odradio sliku i poslao klincu da mukica izbaci svoju ideju koja je prepravljena, ovako jbg loše za oči široke narodne mase...

mislim da je takav fuš poster samo sa šabanom ili tako već nekim već bio odabiran.

Ја бих пустио да фора пропадне, ил би одабрао тај с коцком. Естетика није битна, ако је фора добра. А ни сад естетика није битна јер је фора украдена. јбга, ја мислим да овај френкијев треба да се обрише.

paninaro

mislim da je takav fuš poster samo sa šabanom ili tako već nekim već bio odabiran.

Управо ево га постер http://vukajlija.com/zabava/posteri/98264 и сасвим има коректан скор. Што значи да потврђује мој претходни пост

Ukratko, Frenki bi ispao neverovatna faca je je odradio sliku i poslao klincu da mukica izbaci svoju ideju koja je prepravljena

То сам и урадио, само му је мус послао слику.

Slika mu je poslata, ljudi dal ste pismeni, pročitaj gore Bokser šta je napisao muss!

Само сам чекао да неко постави ову слику која је убер сморила и ако нема никакве везе са темом.

HAhaha + 1000