Prijava

tako je valdemar, sve mi diraj, al vime mi ne diraj!

nego, fender, ti i ovde o pederima? pa dokle više?

А шта мислите колико има маторих педера овде на вукајлији? Је л' имао неко искуства да му нешто нуде? Немогуће од толиког Београда да ниједан није набасао на овај сајт.

Јбг, ако ћемо да се зезамо и да све терамо на зајебанцију, онда дај да се забране све политичке и друштвене теме на овом сајту. Боље да пљујемо назови уметнике и назови спортисте него да овде решавамо системске проблеме.

nego, fender, ti i ovde o pederima? pa dokle više?

Ма дошло је и то уз ово причу. Доста је било, нећу више да не затварам и ову тему. :))))))

ma sumnjivo meni kako to da uvek baš tebi dođu pederi!

truć, nema pedera, ima samo pederčića...

Јаој, како знам та подјебавања око педера. Као оно: ако се превише причаш о педерима, сумњив си. Нисам, хвала Богу, само што су они постали незаобилазна тема сваке расправе о друштвеним проблемима.

Повољно дижем револуције и решавам системске проблеме по Интернету!

truć, nema pedera, ima samo pederčića...

Знао сам. Зато су и неприметни.

Pederi su metonimija problematike našeg autoidentiteta. Takoreći, sinegdoha.

Циник си па ником ништа. И лицемер. Ја нисам. Ти се овде просераваш, јер си глуп. Глуп! И понављам: глуп! И окани ме се!

Jesi li se to naljutio? Licemer sam, priznajem, ali to nisam pokazao razgovarajući sa tobom ovde, dok si ti sa druge strane više puta. Ja se ne proseravam, ja kažem šta imam i odem, ti kucaš postove pola sata, a što se tiče ovoga da sam glup - e jebiga, tu ne mogu da ti protivrečim. Glup sam, čim uporno čitam tvoje postove iako unapred znam da su puni sranja.

Валдемаре, нису педери и њихова права синоним за све наше друштвене проблеме. Они само једна од последица свега оног што нам се дешавало и што нам се и даље дешава. Србија је увек била једно велико буре барута где је свака ситница једна варница која изазива експлозију.

ЏелА

Прескочи моје постове, ако су ти срање. Прави се да их нема.

Прескочи моје постове, ако су ти срање. Прави се да их нема.

A metonimija, sinegdoha, šta misliš o tome?

метонимија - кад узимаш неки појам као симбол неког другог појма или појаве.
синегдоха - представљање дела неке целине као те исте целине, као кад ти се 10% популације у Србији представља као комплетан народ.

Исправи ме, ако грешим.

Не грешиш уопште, али да ли можеш схватити како наш однос према том проблему у друштву осликава приступ многим другим проблемима у друштву? И онда закључити како помоћу тих наших тренутних ставова ужасно много проблема остаје нерешено?

Кад је обичан човек гладан, жедан, без посла, кад не може да створи или издржава породицу због немаштине, он је раздражљив. И осећа се обесправљено поготово кад гледа политичаре, криминалце и све оне који су преварама дошли до већих пара, како их троше, како још и набијају то обичним људима на нос. Онда кад тај исти обичан човек види да неки тамо "весељаци" траже нека своја права, он пукне. А у Србији преко 70% људи је или сиромашно или живи на граници сиромаштва. Да је код нас висок стандард, да је нема незапослених, вероватно би нас све било брига за педере и лезбејке. Далеко од тога да би мање од тих мојих чувених 80% људи у Србији хомосексуалност и у таквом уређеном друштву сматрало нормалном појавом, али би вероватно људи били спокојнији и уживали би у свом малом, али пристојном животу и не би обраћали пажњу на права "веселих".

Педери и лезибејке су ипак већи проблем од финансијске политике. Оно прво су људска права, а ако ти немаш уређену државу и међусобно поштовање њених грађана, а алав си само на паре, ти си лицемерни капиталиста. Што је у реду, ако си Сеља Илић.

Кад је обичан човек гладан, жедан, без посла, кад не може да створи или издржава породицу због немаштине, он је раздражљив. И осећа се обесправљено поготово кад гледа политичаре, криминалце и све оне који су преварама дошли до већих пара, како их троше, како још и набијају то обичним људима на нос. Онда кад тај исти обичан човек види да неки тамо "весељаци" траже нека своја права, он пукне.

A zar nije prirodnije da taj običan gladan čovek pukne protiv političara, kriminalaca i onih koji su prevarama došli do većih para? Da se pobuni, a ne da ćuti kao poslednja pička i pušta da ga jašu i jebu svi kako hoće, a on da kanališe svoj bes usmeravajući ga protiv "veseljaka" koji traže svoja prava. Bogami, nešto ozbiljno nije u redu sa običnim gladnim čovekom u ovoj zemlji.

ОК да резимирамо епитете (увреде) које сам добио: фашиста, сератор, лицемер, ултимативна личност, Сеља Илић.

ДаклеМ, изгледа да имам све шансе да будем успешан политичар, нпр. министар за капиталне инвестиције.

Bogami, nešto ozbiljno nije u redu sa običnim gladnim čovekom u ovoj zemlji.

Ово.

Федер, нисам тебе назвао Сељом Илићем, дао сам ретардацију. Друго је што си се осетио прозваним.

ДаклеМ, изгледа да имам све шансе да будем успешан политичар, нпр. министар за капиталне инвестиције.

Pa reci sad, Fendere, protiv čega bi gladan čovek prvo trebalo da se buni? Nemoj sad da se vređaš, ja tebe nisam vređao. Odgovori na pitanje.