Prijava

nesss

Da i ja rečem nešto za Dnevnik...
Razvila se polemika od banalnog predloga, do unapređenja sajta.
Post bi mi bio od minimum 3 strane sitno kucane kad bi rekao sve što mi je na pameti.
Ne shvatam zašto je ikom ''trn u dupetu'' pohvala ili čestitka. Zvuči mi kao sitna pakost ili ljubomora...
Jesu li defke manje kvalitetne? Verujem da jesu, jer nisam bio na sajtu ''od pre Hrista'', al i od starih što sam čitao ima vrhunskih, al ima i đubra neopevanog. I u debelom minusu, ali ih Kaizen neda u groblje.
Razgalamili se autori koji mesecima nisu ništa napisali, i udarili u kuknjavu kako je nekorektno nekom čestitati? Pa napišite nešto smisleno i dobro, platite modu pivo, i ja ću vam čestitati.
Ali svi zaboravljaju glavni problem. Na sajtu postoji nekoliko stotina hiljada definicija, i nauka je naći izraz koji nije definisan. Ljudi hoće da pišu, ali nemaju šta. I onda kreće silovanje...
Ja nekad po 2 sata kopam po svim pretragama da nađem nešto što još nije definisano. Mislite li da svi imaju toliko vremena? Pa jedino da primaju moderatorsku platu (800€), možda bi i našli.
I još samo da pozdravim provirona :)

aferim, tako je...

да се позовем на Фројда, све је то због секса :/

и што би Енди Ворхол реко, ко јебе, њему се јебе за све.

Endi objasnio :)

зна чоек неке ствари, недокучиве нама који те ствари не знамо лоло

Cestitke msmojnetu na naslovnoj xexe

Отворите нову тему за предлоге. Предложи се неколико дефиниција, и онда нек људи гласају, па кад после серу како насловна не ваља а ви кажете, "е није Каизен крив, ви сте говна." Ту чак модератори и не требају сем на крају да штиклирају и неки надзор да врше, мада и за тај надзор... Има људи који нису модови а може им се поверити тај посао.

ЕДИТ И отворите нову тему о томе како су дефке срање и како је све пропало јер овој то ако сам добро разумео није сфера интересовања.

Nemam pojma jesam li lud ja ili šta, al' meni ovaj sajt nije propao i još se pišu dobre defke.

Kurajberu nemaš ti pojma decxko

Nemam pojma jesam li lud ja ili šta, al' meni ovaj sajt nije propao i još se pišu dobre defke.

Pa, tek sam ponovo počeo da pišem, polako oživeće trolololo

Što jednostavno ne napišeš da ti je sranje što na naslovnoj ponovo nema neke tvoje definicije? Iskrenije je, ako ništa drugo.

Ciklon da ti najiskrenije kažem ne seri. Da mi je to jedini cilj na Vukajliji valjda bi postupao drugačije. Blažim komentarima, bez ulaska u bilo kakve polemike, bez prigovaranjem vama autokratama i sl.
Normalno da bih volio dobiti naslovnu, al' ako se moram ulizivati sladunjavim komentarima na sve što plusiram neka hvala.

Šta je ovo, nismo došli do nekog slaganja da li da se čestita ili ne.

da joj treba naše sloge ne bi nikad kiše našlo.

Ne znam, Riho. Deluješ kao neko koga pogađaju odabrane definicije, obzirom kako ih dočekaš na nož.

E, ovako, ako mi se sviđa defka, ja ću da čestitam. Ako mi je simpatičan autor, ili je bio zanemarivan, a odabrana defka za prolaz, opet ću da čestitam, i ne mislim da je to išta loše.

Zabranit čestitanje a uves plaćanje piva mene.

@ Džoni Kurajber - nema razlike između tih beskrajnih, bosomučnih čestitki i beskrajnih, besomučnih kritika da nešto nije za odabranu. Jedna stvar je kritika načina pisanja, teme o kojoj se piše i stava koji se nalazi iza tih reči, a nešto sasvim drugo je kada neko minusira defku samo zato što je na naslovnoj strani. Hajde-de, i jedan komentar, ali kasniji nastavak i obrazlaganje koje nema veze sa vezom i koje neće ništa promeniti - pa, čemu?

Ta čašćavanja i kritike su tu da samo održe pažnju toj nekoj, trenutno aktuelnoj definiciji. Ostale defke ko jebe. I ovako i onako najviše filozofiraju upravo oni koji najmanje ocenjuju. Oni su ti koji ne poštuju druge autore i druge definicije.

Priznajem jedino to da su ta masovna komentarisanja dobra zabava za narod, koji može da pročita svakve apstraktno-avangardne filozofske bisere. Komentara i igara, da parafraziram jednu staru maksimu.

imam nameru da nastavim sa željama, čestitkama i pozdravima autoru koji je dugo čekao defku za naslovnu.
naravno, ne svima.

ko ne voli komentare, može se koncentrisati isključivo na čitanje definicije.
meni lično, komentari su smernice ka čitanju defki a ne automatsko delljenje pluseva.

Obećao sam drugarima da neću definisati ništa a baš mi żao pošto ima ideja ihahaj. U svakom slučaju pisaću kratke komentare pošto dugačke diskurse ostavljam zaone koji slaboje kontaju a uzdam se u vukajlijaše.

imam nameru da nastavim sa željama, čestitkama i pozdravima autoru koji je dugo čekao defku za naslovnu.
naravno, ne svima.

ko ne voli komentare, može se koncentrisati isključivo na čitanje definicije.
meni lično, komentari su smernice ka čitanju defki a ne automatsko delljenje pluseva.

+123456789987654321

Komentara i igara, tačno. Inače, ja mislim da će ovaj sajt, barem njegova sekcija sa definicijama, opasno živnuti kad se ovi što se bune priključe čitanju, pisanju i komentarisanju.