Prijava

Kakav god scenario da bude naće se neki konc logor da nas dokrajči tako da ne brinite kada se zakuva palim ja u švicu a vi ginite za krst časni i bojevu glavu .

Da bi se dogodilo neko sranje svjetskih razmjera, mora da bude jebena ekonomska kriza, ovo što se desilo prije nekoliko godina je pičkin dim. Kriza ko one 1929. Onda se iz te krize dignu švabe i počnju da se lože da im se povrate svenjemačke zemlje. Iran more napravit neku pizdariju sa Izraelom imaju rakete koje ih mogu gađati. Tamo može biti neko sranje. Najbolji scenerij bi bio da nema 2 strane. Nek svako tuce po svakom, mene boli kurac ja odoh u Švicu tamo se neće ratovati.

а швајцарци једва чекају још три милиона босанчероса да беже одрата, па направиће вам јасеновац кад вас виде на граници, који ћете им курац више

а швајцарци једва чекају још три милиона босанчероса да беже одрата, па направиће вам јасеновац кад вас виде на граници, који ћете им курац више

+1

Не може да почне неко веће срање без Шваба... Сувише су ситни ови Корејанци да би започели такво нешто.

Ima tu nešto, kace se Švaba digne dovoljno iz pepela samo neko sranje napravi.

лол буквално. ево само чекају странце баш им фале.

а швајцарци једва чекају још три милиона босанчероса да беже одрата, па направиће вам јасеновац кад вас виде на граници, који ћете им курац више

Dok god mi čistimo njihova govna valjamo im

Az egyetlen igaz próféta figyel titeket. Istentelenek lesz találkozás az elviselhetetlen fájdalom haragját. Vajdaság republjik!

Sve je moguće al ja se samo bojim da ne bude sutra kiše.
Smorila narod. Svaki dan pada...

кочење

С. Кореја се курчи јер се граниче и са Рујама и Кинезима, и ма шта да се десило они неће дозволити Амере буквално на граници.

Колики је домет ракета је и даље непознаница. Све су то само процене. Ипак су лансирали сателит. И имали две потврђене нуклеарне пробе. Мени је веће питање како земља која нема леба да једе има могућност за сателит уопште? И то искључиво сопственим силама. Неко је ту мутав.... Оно у шта сам убеђен, уколико полети ракета, може да падне само на територију Јужне Кореје. Гарант нема ни десети део заштите коју имају ИКБР САД-а или не дај Боже Руја, обарају је гарант много пре дестинације. Ту страха неког великог нема, неће доћи до експлозије, али опет није пријатно да радиоактивни материјал чучи на дну мора, еколошки гледано. Па читава ова паника Амера са штитом је због нове генерације Руских реката - видели су перформансе нпр Дњепра у мирдонопским сврхама током сарађивања путем НАСА. На велику жалост Јужнокорејанаца, они имају јадне шансе да је зауставе - треба свега пар минута да ракета долети.

Много је већи проблем тип нуклераке који ће се активирати. Рекли су да је детонација била око 15 килотона, заправо од 7 до 40 у зависности од извора (Швабе процениле 40 а ко је синоним за прецизност) а то би била уранијмска бомба. Но она је јако прљава, тј има велико радијационо захађење, а нико није успео да детектује радијацију после. Да је термонуклеарна бомба у питању, радијација би била занемарљива и веома тешка за детектовање, поготово што је у питању подземна експлозија. Али са друге стране, термонуклеарне бомбе се мере мегатонама а не килотонама.

Све у свему, од двосатног рата ни говора. Биће срања, али само локалног, док се Север не почисти (мада верујем да то може дуже потрајати - ипак то није пустиња као Либија или Ирак да нема места за сакривања, нити ниског нивоа организације војске Авганистана), али онда настаје дебело срање - Амери на границама Кине и Русије. Ту је проблем који лако може ескалирати. Нема тамте за мамте као кад су Амери курвински довукли нуклеарке у Турску а Рује откриле па одговориле ракетама на Куби. Па су после и једни и други повукли и вук сит о овце на броју...

Da su malo pametni, i ajd da kažemo da imaju neku raketu koja može da ispali punjenje istrošenog Uranijuma ili Plutonijuma. Gde god da je poseju, i ko god da je sruši i ako se sruši tu ima da nastane takvo sranje, ko kad je černobil puko pa vazduhom došlo i do nas.

Ja samo vidim da su se Ameri usrali ko najvece picke.
Za Jugu, Avganistan, Irak, Libiju, Egipat im je trebala samo najmanje incidentna situacija da oni od nje naprave "pretnju po drzavnu bezbednost" pa da moraju da krenu u "mirovnu misiju".
A sad im ovaj vec 2 metra dana obecava da ce ih razoriti, baciti nuklearke i tako to,a oni u fazonu "mozemo da se odbranimo".
Zasto smekeri ne odu i ne izjebu im kevu za 2 meseca ako su tako jaki?
Odgovor je prost. Juga, Avganistan, Irak, Libija i Egipat nisu imali nuklearku, dok je kosooki ludak ima. I koliko god se svet njemu podsmevao i pravio od njega debila, zna on sta radi. Nuklearka , ma koliko "mala" bila (a svi znamo da danasnja najmanja ima razornu moc ko bar 10ak onih sa hirosime i nagasakija), predstavlja najbolji argument u bilo kojoj krizi jer RATA IZMEDJU NUKLEARNIH SILA NE MOZE BITI!
Prosto je , nema pobednika, Da li ste vi svesni sta bi bilo sa amerikom kad bi stotine hiljada njihovih drzavljana moralo da se leci od kojekakvih kancera? Urusili bi se sami u sebe jer njihov sistem zavisi od ratnog plena kog u tom ratu nema...

А оће неко да ми каже шта ти Севернокорејанци имају од тога што ће да започну срање?

YeahBatch
А оће неко да ми каже шта ти Севернокорејанци имају од тога што ће да започну срање?

Имају то да не морају да стрепе кад ће Амери да оплету по њима и да Амери не морају да измишљају разлоге, него кад ударе да и једни и други знају што је то.
А неће косооки да започну срање, за то ће да се побрину, као и увек, Јенкији.

severna koreja igra neku igru koja ne znam kuda vodi, jer jedino sranje koje moze da se desi je na njihovoj teritoriji i to da nestanu u danu.

А оће неко да ми каже шта ти Севернокорејанци имају од тога што ће да започну срање?

Rispekt maćoraaa, kako ne kapiraš.

Ma oni se kurče da dobiju pare. To su radili stalno, i rade i dalje. Prete malo, pa im malo olabave sankcije, daju neki keš za "ljudska prava" i tako to.

Za Jugu, Avganistan, Irak, Libiju,

Јок бре. Ту си имао унутрашњег савезника преко којег си могао да фураш завади па владај, вамо не.

A sad im ovaj vec 2 metra dana obecava da ce ih razoriti, baciti nuklearke i tako to,a oni u fazonu "mozemo da se odbranimo".

Уопште у томе није проблем. Могу да се одбране. Са друге стране Јужна Кореја немере без огромних жртава. Венац планина у С. Кореји у којем се може камуфлирати артиљерија има опуштен домет до Сеула. И да не падне нуклеарка, могу да причине велико срање.

Nuklearka , ma koliko "mala" bila (a svi znamo da danasnja najmanja ima razornu moc ko bar 10ak onih sa hirosime i nagasakija),

Ко што раније рекох, немају термонуклеарно оружје. У најбољој процени два пута Нагасаки тј три Хирошиме.

Urusili bi se sami u sebe jer njihov sistem zavisi od ratnog plena kog u tom ratu nema...

С. Кореја је главни снабдевач ракетама Ирана, Сирије и осталих земаља које се не лижу са Америма.

Gde god da je poseju, i ko god da je sruši i ako se sruši tu ima da nastane takvo sranje, ko kad je černobil puko pa vazduhom došlo i do nas.

Све то ипак зависи. Нуклеарке се због локалног дејства активирају у ваздуху, а нуклеарни остатак се разноси ветром. Но ни близу Чернобила.

Ma oni se kurče da dobiju pare. To su radili stalno, i rade i dalje. Prete malo, pa im malo olabave sankcije, daju neki keš za "ljudska prava" i tako to.

Имају минимум 2 милијарде од Ирана. Оно, јесте мало за 25 милиона људи, ал опет су се поприлично прокурчили зарад кинте. Стварно не контам што. Можда овај трећи није у винклу... Ебем ли га. Можа су чули за инат по оће да пробају?