Prijava

E baš niko da pomene ovaj hit:
http://www.youtube.com/watch?v=PL15lhnjuV8
Laj raketaa....

Iran pravi sam svoje rakete, kakva kurčeva Severna Koreja. Kontam da je pola Severne Koreje blef. Šta bre oni proizvode? Plug i pirinač jebeni, ako i to.

Заправо Сахиб је Нендонг тако нешто, заборавио сам. Плуг и пиринач не лансира сателит. ;)

Чак, еве ти

The Iranian Shahab 3 missile, with a range of 1,300 km, is patterned after the North Korean No Dong missile. The Shahab 3 can threaten either Tel Aviv or Riyadh from the same launch point. The newer Shahab 3ER, with its 2,000 km range, can reach Ankara in Turkey, Alexandria in Egypt, or Sanaa in Yemen from one single launch point deep within Iran.

Извор
http://jcpa.org/brief/brief005-26.htm

Čim otvorim ovaj sajt, mogu da ga odbacim kao izvor, gle ti ono.

Гле ти датум на сајту пре одбацивања.

Legit. Sajt IAEA izgleda slično.

Ma daj, pogle sajt. Nauči da internetuješ, ovo je sranje.

И даље не капирам.

http://jcpa.org/

Шта је срање? Не личи на MTV или E! ? Стварно не капирам.

Ja sam se danas baš pitao gde su nestale JNA rakete. Kao da smo mi to vratili sovjetima. Inače su imale domet tričavih 100 km. Nismo mogli ni Zagreb da roknemo sa bezbedne udaljenosti. U stvari, mogli smo sa plitvica.

http://www.iaea.org/
Ovi su platili da se gomna izbace iz Vinče, a ti sad vidi.

Ma oni se kurče da dobiju pare. To su radili stalno, i rade i dalje. Prete malo, pa im malo olabave sankcije, daju neki keš za "ljudska prava" i tako to.

Управо. И онда ће уместо на људска права те паре да потроше на нове ракете и тако рекурзивно све док не буде места за људе од ракета, али ће онда наставити да се курче по навици, док Америма не прекурчи и рокну једну нуклеарку на Северну Кореју, али пошто ће да рокну нуклеарку, а ови већ имају прејебено наоружање, доћи ће до домино ефекта који ће да отцепи велики део Земље и онда ће Земља као лоптица за стони тенис да се лансира ретардирано мимо Сунчевог система и оде у три лепе пичке материне, али пошто су Срби небески народ (то јест' гастарбајтери са друге планете), има да се попнемо на Ртањ и одемо у пичку материну на планету Сервиа, и док будемо ишли по свемиру са Ртња има да се чује "СА МО НА ПРЕД О БИ ЛИЋ", Британци има да потону са својим острвом, Њемци има да оживе Хитлера који ће да се збуни и све да их стави у логоре и побије, а онда укапира да он није Јеврејин него Њемац, па ће да побије Јевреје и онда себе, и онда ће српски тимови да уђу у Лигу шампиона јер ће тада Лига шампиона бити еквивалент Јелен супер лиги, јер неће бити других земаља, а добри бог ће да забрани Аљбанцима да се сепаратишу у Рају, а Шаво ће оне што су се сепаратисали да припоји источном блоку и храни их говнима, а за то време ће Ева Рас да откључа пичку, ал' нико неће хтети да је јебе, па ће свет живети у срећи и благостању!

ЕДИТ: А Каизена боли курац.

Штос неурозан ба? Попи пиво, искулирај. :)

Nisam upućen u diskusiju o čemu pričate, ali bilo bi fino da neko krne jednu raketu na Arlington u Teksasu. Dao je već dovoljno zla svetu, ako znate na šta mislim!!!!1

Nisam upućen u diskusiju o čemu pričate, ali bilo bi fino da neko krne jednu raketu na Arlington u Teksasu. Dao je već dovoljno zla svetu, ako znate na šta mislim!!!!

Џаба, предалеко је. Немају технологију да погоде мету. На тој раздаљини, обзиром да нису имали тестова, модификована ракета за ношење сателита у орбитu има прецизност више десетина километара, ако не и стотина. Поређења ради, амери имају око 800 метара а рује чак свега 200 метара.

Ova tema me neverovatno podseća na Bife "Titanik".

vid ciklona sto je nacitan, a ja mislio on samo defke dere :p