Prijava

E nećeš mi progutati post

EDIT: Morah da prebacim

Jebote u kakvom uvrnutom svetu živimo kada je jebeni Beli Ludi Znik, gospodar goblena i Železničarski princ neizvučenosti, postao neprimetno limitiran u poređenju sa ovim orcima nelordovanja jebote otac.... Ono, dođe ti da kažeš "Ma dobar je Znik, kakvih čibulja na bulji se nagledasmo."

Gledam Znika i razmišljam, dobro brate to je Železnik. Ne možeš mnogo da napreduješ kada si stacioniran u Gnjilanu okoline Beograda i prodaješ ljudima priču da su ti palčevi sjebani od drndanja džojstika, prikrivajući činjenicu da si celu osnovnu vadio zlatice iz krompira kad god te ne bi zadržali u boravku, jer matorcima treba 2 sata da dođu kući iz grada. Železnik je to... Goblen, limenkara i jedna tribina koja nosi ime Jusufa Bulića. Ne kapiram kako pored svega navedeno neko može da sudi BLZ-u... Ne misli zlo. Iz Železnika je.

Ali stvarno u kako sjebanom sistemu se nalazimo kada je jedan takav nelord postao neprimetan u moru ovih što pauzu u prolivanju sranja na forumu naprave samo onda kada odu da pojebu svoju kevu.

Jezive stvari.

Pa nije ti progutalo post.

Nije ti si mi progutao pomeranjem strane

Hahaha busmane priznaj da si u postu ostavio dio sebe

Kako ne! Dio moje duće!

плус је муслиман, ваљда због тога није могао да има пријатеља у животу па сад га тражи на вукајлији, иде по лопту преко ограде на восу, доноси им воду и пере патике

Tačno. A ti si krme.

A meni srao što sam cigan, a ja njemu ne smem zato što je musliman.

Vidis, samo zna da vredja, ne zna da sukne.

што си ми онда обећавао блајв за одабрану кад не смеш да стављаш свињетину уста?

A svinjetina si ti?

па малопре си тако рекао, то мало мозга није способно да задржи информацију дуже од седамнаест секунди, ал опет добар си, шијеш златну рибицу за целих 15

Al' nisam svinjčuga kao ti.

ето, и после се чудиш што те сви трпају ко будалу

иди са сајта, спаси то мало живаца што ти је остало после година насиља у породици, школи и дечјем свратишту

Sme da stavlja, ne sme da guta.

Al moze da pije spermu jer su to jos uvek svinjoglavci, a nisu svinjad.

Baš mi je drago što sam vam važan u životu.