Prijava

Probaj odma. Na sekund. Budi blizu da ga isključiš ako nešto ne bude u redu a da se sjebe za to vreme ne može.

Napravi kosilicu od njega.

Или дувалицу за лишће

probaj sada, probaj sada! ja bih tako
gazumude, fala na savetu. i da, znam da za duvan čvarke treba imati bar minimum oko 30% mesa u slanini da bi bili i približno dobri kao oni 'original'

minimum oko 30% mesa u slanini da bi bili i približno dobri kao oni 'original'

Sumadija se ne steka na mesu ko vojvodina! Kod nas u cvarke ide meso, a ne samo mast!
Otcepiti vojvodinu i poslati ustasama, ne trebaju nam da brukaju cvarke!

ubiste jankovica, zlotvori!
onaki covek, jos doktor...

Jel radi? Jel radi? Jel radi?

Газимудо, не лупај више порфавор...

Полако Миле, нисам још ни пробао :Д

Е да, размишљам да направим полицу за флаше од дрвета к'о што имате оне у винском подрумима, ал да направим да буду и за винске и за пивске флаше

Oвакав неки рад:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61pHiSyvhRL._SL500_AA300_.jpg

Др Јанковић оповргава све предрасуде о металикама и домаћинлуку.
драго ми је да си претеко :)

Генерално, најбољи сам са сецкањем којекаквих дасака, намештаја и уопште дрвета, тако сам направио себи полице за линију, ЦДове, плоче, казетле и остале ајтеме тако што сам изрезао неки стари кревет и орман.

Ако цркне бојлер, пресечеш га напола и ставиш неке решетке преко, и идеалан роштиљ, тј. оно где се стави ћумур.

Ej, narode, začepio mi se odvod na kadi jebemti, sipao sam neko sredstvo, ali ne pomaže. Ne znam šta da radim već drugi dan, valja se kupati. ;-) Ima ili neko iskustva s tim (sa otpušenjem kade, ne kupanjem)? Šta sipati?

Ima mr musculo, pa onda sona kiselina.
Ako ne pomaze, onda sajla, ne vredi.
Imas li onaj poklopac, da se otvori sa strane i ukloni krs?

Nema poklopac, jebogakogadizajnirao. Moram sa sajlom ako ne pomogne.

Ej, narode, začepio mi se odvod na kadi jebemti, sipao sam neko sredstvo, ali ne pomaže. Ne znam šta da radim već drugi dan, valja se kupati. ;-) Ima ili neko iskustva s tim (sa otpušenjem kade, ne kupanjem)? Šta sipati?

Prvo raspizdis samar zeni, jer se od njene kose zacepio odvod a tu nikakva sredstva za otpusavanje ne pomazu. Posto te ona ostavi, pokupi decu i ode, mozes se posvetiti otpusavanju odvoda. Znaci-sajla.
Sa sajlom ne mozes da radis sam, zato nadji drugu zenu da ti pomogne. Jedno (zena) okrece sajlu, a drugo (ti) cuskajucim pokretima gura sajlu u odvod. Bitno je da sajla bude ispravljena i da se nigde ne predvostruci. Kada naidjes na mesto gde nece dalje da ide, ne guraj na silu vec je samo lagano pritiskaj da uhvati svezanj dlakurdi koji onda izvuces napolje, i tako sve dok ne zacujes zadovoljavajuce "Brboc", i ne osetis miomiris sveze otpusene kanalizacije.

Ja sam improvizovao, nisam tu sajlu imao, uzeo onaj kabal debeli antenski, na kraju mu napraviš kuku od žice, pa guraj, i kad osetiš meko, onda vrti. Ako nije ozbiljno začepljenje, možeš da izvučeš onu gadost.

Eda, zaboravio sam da napišem šta sam uradio povodom kade. Uspeo sam udesiti kadu od potpuno začepljene do potpuno pročepljene. 1.5 litra Mr. Muskola nasuo, sačekao da odradi 2-3 sata i usuo pun lonac skoro ključale vode. Sve bez sajle. I tako ponovio dvaput, dakle 3 litra sredstva otišla, ali sad fercera.

ima i ona so, vrhunska je, a vjerovatno i jeftinija od muskola
ostaviš da djeluje i samo vrelom vodom zaliješ
:D

Dva dana mi kada bila začepljena, a kako je umivaonik povezan sa odvodom, umivao sam se nad sudoperom (i zapirao pazuh, ali to niste morali da znate lolo) ;-) Sve žena kao pokušavala da pročepi, uspe nekih eldepe dec-dva sredstva, naravno ništa. Ja sunem tri litre, eno kada sad zvižduće k'o crnogorska koza posle koitusa.