Prijava

Него, каква је улога војне базе Бонстил? Хипотетички ми се спрцамо са косоварима, и око њих бесни рат, јел би они ускочили или само посматрали?

A šta je sa 500 miliona neprijavljenih kineza???
A, ćutimo?

u Bondstilu se pravi prototip Hulka, testiraju srpsku šljivovicu u kombinaciji sa kineskim belim lukom i japanskim gama zračenjem na šiptarima - do sad je samo procurela informacija da su uspeli napraviti čajnu koja svetli u mraku...

Fora sa bondstilom je ta da je sasvim suvišan i nepotreban grad/baza a opet ima razvijeniju infrastrukturu i telekomunikacije od naših gradova. Jerbo imaju net, lanac restorana pa čak i "gradske" autobuske linije.

АКО ДОЂУ... НЕЋЕ СЕ ВРАТИТИ.

AOJ SVOBO ŠALJI NAM SAVATE BIĆE MESA KVAĆEMO HVVATE!

Nisam nigde video, čitao sam u Odbrani i još nekim časopisima, prodajemo mi masu oružja Amerima, od M21, razne municije, šlemova, pancira i ostale opreme.

Немој да се увредиш, али да није можда Лазански писао за те часопис?

Пошто копам по http://www.mycity-military.com/ и нема шансе да то нађем. Тешко да би они користили нешто наше.

Једино знам да је користе Ирачани, уз још неке делове опреме (пиштољи и слично).

Него, каква је улога војне базе Бонстил? Хипотетички ми се спрцамо са косоварима, и око њих бесни рат, јел би они ускочили или само посматрали?

Бондстил је ту због Русије колико знам, да Амери поставе анти-ракетни штит.
Евентуално ако имају писту, да одатле шаљу Авакс, Ф-15 штагод

Немој да се увредиш, али да није можда Лазански писао за те часопис?

Nije, ne piše on za te časopise, a i da piše kakve ima veze? Neće valjda da slaže da prodajemo M21 Amerima? Prodajemo raznih vojskama i kompanijama, i pokazala se kao super puška za moderno ratovanje, mešavine M4 i AK47.

Једино знам да је користе Ирачани, уз још неке делове опреме (пиштољи и слично).

Koriste je i Američki vojnici u Iraku i po svetu, jer je bolja od M4 i M16.

Лазански или Дрецун, један од њих је тешки славенофил..
Стално их мешам.

Елем, вероватно нека од оних приватних војних компанија користе М21 (Blackwater, на пример) јер у званичним списковима за Америчку војску нема помена о М21 у калибру 5.56.

Југа је имала један од најбољиџ и најгори предмет увезен у Америку икада. Оба су Заставина. Најгори је Југо, а најбољи је нека Заставина пушка.

Ловачко оружје из Заставе се продаје ко алва по Америци.

Kupuju od nas za potrebe filmske industrije, za potrebe "Crnih operacija" gde ne nose ni komadić opreme američkog porekla i za potrebe "oslobodilačkih" vojski u drugim državama. Baš kao što su našim susjedima i susedima prodavali kineske kalašnjikove...

Jebiga, oni poruče 50.000 komada za masovne scene statista, a naša vojna industrija se usere do grla da to napravi...

meni je presmesno sto neki misle da bi stvarno mogli da se koljemo snjima...bilo bi lepo da mozemo,al smo predaleko od toga,cak ni JNA koja je objasnjavala im ne bi mogla ni prici...odnos nas i amera u vojsci je ko odnos fk sutjeska i fk barselona

kurac je JNA objašnjavala, njima je najvažnije bilo izdrkavanje nad vojskom, pogotovo kad se pojavi neko ko je fakultetski obrazovan ili potencijal za fakultet - bio, video, odustao od akademije...

čast određenim jedinicama koje su zaista objašnjavale i još uvek objašnjavaju, ovo sve prisilno je bilo banda koja samo čeka da ode kući i priča kako su lagodno živeli u JNA jer su imali dobre veze...

Mi, Srbi, smo beda i jad koji treba oplakivati. Uvek smo kretali prvi, a završavali među poslednjima. Čak u 12 veku smo imali suverenu državu, među prvima smo uvrstili vazduhoplove u vojne redove, među prvima smo imali vojnu školu (artiljerijska-preteča današnje vojne akademije), a gde smo sad? Država ne može da se ubode prstom na omanjem globusu, sa dve AP od kojih jedna de fakto nije deo Srbije a druga ima tendenciju da se otkine ubrzo. Od aviona imamo 4 Mig-29 i to 2 na remontu u Rusiji. Sem Mig-21 ostali avioni nisu ni vredni pomena. A oficiri su danas oličenje gordosti, lenjosti i korupcije. Treba lepo da padne neka kometa pobije nas sve i završi ovu agoniju.

Čak u 12 veku smo imali suverenu državu

Ох. Мораћу да ти тражим извор за ово.

Treba lepo da padne neka kometa pobije nas sve i završi ovu agoniju.

Слободан си да се убијеш.

kada bi se nas bog potukao sa njhovim nas bi pobjedio

>бог крене да нас побије
>ми се повучемо у рендом околну земљу
>изјебемо бога преко контаофанзиве
>opaaaaaa.jpg

Lamarr ponovo jašeeeee.