Prijava

Jer mu je svaki kuratz krassny, a toga fali na sajtu.

Pazl vo vijek i vijekova

Aman ljudi... urazumite se lolo

Ne treba banovati ni jednog ni drugog. Momci daju svoj doprinos sajtu, pišu, komentarišu, ocjenjuju, diskutuju na forumu. Smaranje je subjektivna stvar. A i ne vidim da prave neki pretjerano veliki spam, možda Pazl nekad pretjera ali i gorih je spamera bilo pa nisu banjavani. Ninka glasa da žive.

Ne Pazlfoksa, on mi je komšija.

Bliži se oktobar a jtu i pazl odbanovani
TO NISU ČISTA POSLA

Бануј каизена, где год се окренем ето њега са неким предлозима за побољшање и причом како је некад било боље. Спемује сајт и смара!

Banujte enjemija jer je razrok!

Banujte enjemija jer je razrok!

+милион!!

pazlu jedini kvalitet kod trolovanja je to što je istrajan, ali to kad sep omeša sa lošim trol sposobnostima je nešto najgore moguće

Мој приједор је да нам живе живе живе живе обојица; али, пошто је ово подељен свет, моли се Вејв да напусти кућу великог Казана ал само привремено

Ma kakvo banovanje, kome smetaju jedan ili drugi, neka se odjave sa vukajlije. Iskreno, ne znam prirodu trajnog bana Pazla, ali ovo vrijeme otkad je odbanovan djeluje sasvim ok, možda malo više aktivan na forumu, ali svakako da je zanimljivije sa njim. Uz to piše dobre definicije, i da mu nije stalo da bude ovdje ne bi pravio tolike duple naloge. Pustio čovjek korijene ovdje kekekek

A što se Vejva tiče, pravi dosta dobrog sadržaja na sajtu, svega, ne samo definicija, vec i ostalog, aktivan na forumu, dosta ocjenjuje, zašto bi ga banovali, zato što se nekom novčano zahvalio, vjerujem da nije ni prvi ni posljednji, a iskreno više su drugi smarali sa njegovim prozivanjem da je dugo to bila jedna od najaktuelnijih smor tema na forumu.

Pustite ih da žive!!!

Ne Pazlfoksa, on mi je komšija.

Čegovića si ti bogoti?

Elem, da ne spemujem, mislim da je tema sama po sebi glupa jer će za mene da glasaju ovi koje ometam da na četu pričaju o tome na koji su .gif šamarali majmuna danas a za vejva će da glasa Bohor i niko više jer svi ljudi koji mene gotive su pristojni i kvalitetni autori koji neće da ispadaju govna tako što će učestvovati u ovakvim aktivnostima.

Elem, ništa protiv vejva, možeš slobodno da me banuješ obzirom da kapiram da bi ti to pričinjavalo veliko zadovoljstvo obzirom da si mi najmrzniji od svih modova!

Šalim se... Zapravo jesi mi najmanje mio ali i tebe gotivim. FORGIVE BUT NEVER FORGET!

Elem, slobodno me banuj odma' i prekini ovu glupost obzirom da mi ponos ne dozvoljava da izigravam mečku.

I da, bude li još koja ovakva tema nakon odbana, sigurni budite da se više ne vraćam da pišem defke kvaliteta one sinošnje!

EDIT: I da, nemojte da pričate da sam loš trol jer se redovno primate i napušavate me za svakve sitnice. Zar to nije poenta trolovanja.
Ako nije i to činite neisprovocirani, rado ću otići na onu temu za prijavljivanje i objaviti par prinskrinova. Uzdravlje i čekam ban (po mogućnosti ne "trajni")

Aj banujte moga kuma na jedan dan, zato sto nece nista da mi donese iz Amerike. Nece on da se ljuti, dobar covek. U prilogu vam saljem link do njegovog profila. Pozzz
http://vukajlija.com/recnik/autori/116475

a za vejva će da glasa Bohor i niko više

Vidi se da ne poznaješ Omekšivača :)))

šta ste se usrali jebem vas ne bi vas trajno banovali sisetine jedne

Hahaha, ma nessse možda i napisah malo glupo ovo ali nije da se tužakam nego mi je stvarno debilno da se moje ime provlači kroz forum na ovakav način.
Banovati nekoga bez razloga kako bi ti se divila ekipa kojoj kurac nije bio u pički otkad ih je majka rodila? Jako zanimljivo. Da, da.

Ako si iz Podgorice onda sam ti komšinica. Ja sam tu do tebe, u ovaj veći grad.

Pazlfoksa. Jebe mi koncepciju na četu.

Banuj vejvrajdera. Jer je šlihtara.