Prijava

Suarez je mozda jedini lik u svetu fudbala koji je simpatican cak i kad simulira.

хахаха брат Тоњелиии

Ви што пљујете Суареза можете да прихватите да му само језиком очистите копачке, он је доктор фудбала. Да је неки немач појма попут Касалице па да човек каже. А Суки је чаробњак са лоптом. Више ми се згади када видим како нека мрга као што је Пепе почне да плаче попут девојчице и моли за фаул ако га ветар само помилује по лицу. А може зубима да вуче камион и жонглира са Секом Алексић и Стојом. Истина, Суарез доста симулира али му још чешће ломе ноге јер не могу да га другачије зауставе. А данас ионако готово сви симулирају, почев од Пеналда преко миџета из Барсе па до Петрескуа из друге румунске лиге. Када је рецимо Рамирез симулирао пенал против ВБА чиме је Сморињо избегао први пораз на Стамфорд Бриџу нисам видео да се неко толико бунио. Или Ешли Јанг који је изнудио 20 пенала а питање је да ли су 2 оправдано досуђена.

Циљ не бира средства, Премијер лига је на дохват руке и то је једино битно.

Лололо аси запенијо

Ја? Ни најмање, то су чињенице. Опуштен сам попут кухане шпагете.

Едит

Е и мени некако жао Сандерленда, баш због тога што Болт каже.

Надам се да ће распали Норич испасти, гаде ми се они њихови зелено-жути дресови, ко да су их купили на вашару у Руми.

Како можеш да кажеш да ти није занимљиво и симпатично да гледаш Касалицу како се бацака? Не разумем те уопште... ОН ЈЕ ЧОВЕК ОБРНУО НЕ ЈЕДАН НЕГО ДВА КРУГА.

МОГУ ДА КАЖЕМ МАТОРИ, МОГУ! Не могу да се помирим са чињеницом да је он успео да заигра за ЦЗ а ја не. Љубоморан сам. А био сам већи таленат од њега 100 пута. Дође ми да га задавим свиленим гајтаном :(

Мада немам ништа против да изнуди пенал у дербију, наравно.

Bolte mene nervira Fulem iz razloga jer su smećarska ekipa, da nisu toliki smećari kakvi su igrači prošli i da je ove iz uprave imalo boleo palamar borili bi se za izlazak u evropu, a ne ostanak u PL, sami su tražili i zaslužili su da ispanu, a + Kardif mi je pre 4-5 godina nekim golom u 90+ doneo neki sitan keš pa mi ostao u lepom sjećanju :)

Je l' mogu ja i dalje da oplakujem odlazak Berbatova?

koliko god suarez bio dobar igrac,uvek ce biti cigancina.ostraseni naviojac bi ga branio i da ubije nekog.to treba za titulu!

Ima na areni 1 utakmica veterana liverpula tako nesto

Хахаха, глуп клип до јаја, али је Ивановић цар лоло
https://www.youtube.com/watch?v=eLhUgkO7Zxg

Ja mislim da je Mančester spao najniže u istoriji juče kada je njegovu odbranu činila četvorka: Evans, Džouns, Smoling, Bitner. Jača je Partizanova odbrana od te. Bitner...idi bre u kurac, Evra je Roberto Karlos za njega.

Nisam očekivao da će otići.. Nekako sam mislio da će opstati na onu foru birtanske tvrdoglavosti "Mi smo u pravu a vi svi ste u krivu" i to će kao dokazati sledeće sezone..
Možda da je Mojes imao barem neku trunku naznake da će junajted izaći iz govana. Malo koju utakmicu da su izgubili a da nisu zaslužili...

Možda se Gigs pokaže, mada te legende kluba su slabo kad uspešno vodile klub

Za koga ti navijaš u Premijeru Đoni? Prozbori koju i o šampionima budućim.

Mrsko mi tražiti onaj link, postavljao sam ga ovdje još na početku sezone, gdje je lijepo objašnjeno kakvu je to ekipu Fergi ostavio Mojesu. I Mojes se malo pogubio ove sezone, ipak očekivanja u MU i Evertonu nisu nikako ista, ali i dalje smatram da bi trebali da ga istrpe i pokušaju sa njim i iduće sezone, ali izgleda neće biti ništa od tog. Čini mi se da će oni i narednih sezona lutati sa trenerima, ipak je harizma i znanje Fergusona teško ponovljivo.

Не могу да верујем да је тако успешан клуб и тим зависио од једног човека. Ту су неки дубљи проблеми у питању.

Za koga ti navijaš u Premijeru Đoni? Prozbori koju i o šampionima budućim.

Za Junajted. Od 1995. Kad je počelo na BK da se prikazuje.

A o budućim šampionima. Pa nema šta tu, iznenadili su, ali i najviše pokazali. U najbitnijim momentima imali i sreće (Man Siti, Čelzi - Sanderlend), a opet sve je to potrebno da bi se osvojila liga kao Permijer.
Ipak posle toliko godina red je bio da je uzmu. Imali su oni i pre toga dobar tim u par navrata ali nisu uzimali jer su uglavnom Mančester, a ponekad i Čelzi, Arsenal pa i Siti jednom, imali bolje ekipe od njih. Ove godine i nema niko baš bolju ekipu. Čelzi ima stvarno čvrst tim, ali napadač fali. Siti je do povrede Aguera doduše igrao jako dobro i da se to nije desilo, mislim da bi bilo još zajebanije Liverpulu....Mančester....nemam pojma, toliko utakmica kući da izgube....nešto sa atmosferom tu nije OK, mada Mojes je počeo da sere čim je došao nešto za Runija...kolika bidala moraš da budeš da pričaš kako ćeš prodati Runija i da pustiš Vidića da ide u Inter....Lagano Vidić još dve godine s pola gasa da igra.

Sve u svemu Liverpul je najbolji tim Premijer lige ove godine i jedino ako ispadnu ozbiljni debili neće uzeti titulu, a ako je sada ne uzmu, 30 godina narednih neće.

Замисли врате Фергусона. ФА каже ауто вин за Манчестер, освајате трипл круну: ФА куп, лигу и ЛШ. Крај сезоне.

http://3.bp.blogspot.com/-1zKXXH_0RNY/UUQtlLTnSAI/AAAAAAAADKY/BTRXQlp-ahc/s1600/troll-ba-dum-tss.jpg

Ferguson bi sa ovom ekipom, evo ovakva kakva je konkurisao za tiutulu.

Kada bi kući drugu utakmicu izgubio, zaključao bi ih i tukao šipkom.

Murinjo se žestoko ispalio što je pustio Lukakua na pozajmicu. Tačno mu je on falio.