Prijava

Виндовс је стабилнији, то је сигурно ко кец на ПСЖ

Ne treba ti antivirus nikakav.

BJEŽI RASNI DA TE NE BI TUKLI
I U USTA KURAC TI ZAVUKLI

Kosovo republjik!

RADI JEBA GA LJEB GA JEBO!

NEK JE SA SREĆOM I PUNO BEZBRIŽNIH KILOMETARA UZ PJESMU MOJKOVAČKI VUČEDOLAC!

Jel' bješe 1.9TD ono?

Jok, 1.9 obicni dizel :D

Koje je godište? Jel' registrovan i dokle?

91. Do decembra registrovan. Oce li se moci u decembru registrovati opet boga pitaj lol

A oće, dotle će olabavit. A i sad su malo olabavili u odnosu na jun. A i sve zavisi đe registruješ. Ja sam registrov'o auto sa kukom npr., a neko nije mog'o ako nema tečnosti za pranje stakala (ne vode koliko sam ga razumio, nego baš one plave tečnosti) ili ima naljepnicu na istima. Mada ovo za tečnost nije iz prve ruke.

Evo ne znam, najveci je problem sto mu se lak ogulio podobro na krovu i haubi. Nije truo nidje doduse, kocnice sad rade a oce li u decembru ko zna. Najvjerovatnije cu izlijepiti karbon po haubi i krovu, ili preprskati sprejom. Ko mu jebe majku.

Ma neće te za krov i haubu, pogotovo ne u Pljevljima (ako ima). Ako te i budu samo pođeš na drugo mjesto.

EDIT:
A i zajebavali bi te zbog karbona. Mislim da kod nas 15% auta može biti druge boje.

Nema brate dje. Pozatvarali su ih masu. Zbog 5 centimetara sto je zid blizi nego sto treba zabrane im da rade tehnicki. Izgleda da su sve radili da ostane u igri Sava. Nista nije bolja od drugih, ali su joj dozvolili da radi. Cak su i Lovcenu zatvorili tehnicki.

A Sava bi trebalo da je ozbiljnija, tj. da te neće zajebavati zbog toga. Kontam da samo zajebavaju ove male kuće, vele ti da ne možeš proć' i predlože njihovog majstora. Provjeravaju gasove, kočnice, brave, pojaseve itd. A prije mjesec dana provjereno nijesi mogao proći (bez poznanstva) ako ti ne radi zadnji brisač ili ako ti je štop svjetlo napuklo (sa ovim drugim bi trebalo sad da prođeš). Ljudi viču da su ih vraćali zbog svakavih gluposti (kao ta tečnost, naljepnice, prskanje svjetala). E, da, i sve što imaš valjda treba da radi. Mogu te vratiti ako ti npr. ne rade maglenke, a imaš ih (meni provjeravali zadnje, pošto Golf njih samo i ima).
Al', dobro, lako se tehnički i "namjesti".

EDIT:
Ne znam nikog da je imao problema zbog oštećenja laka u Lovćen ili kod Zarubica.