Prijava

Kacmo kod kočnica, kad sam registrovao onog Syncra veli mi ne valjaju ti prednji diskovi. Ja rekoh da ih ne bih dirao, jer imaju još mesa, pa mu velim da proba ponovo. I tad prođe kompjuter. Što bi reko onaj iz slagalice obučen ka' da je sjeverova mećava "Krajnji neprofesionalizam".

Valjaju li što oni Alkateli? Tj. mogu li bez problema 4-5 godina trajat'? Kontam Nokija je Nokija, ali su nešto ovi Alkateli jeftini.

Gtd, ako misliš na smartfone nokia je govno sad. Čak nije ni android. A alkatel, zavisi kako koji, ako uzmeš neki jeftiniji razbićeš ga od zid kolko će da koči i zajebava. A imaju par solidnih telefona tu oko 200e, možda i manje. Jebem liga, uzmi huawei u telenoru, za euro top telefon :)

Meni je bitno da ima kameru zbog posla i po mogućstvu Wifi (poželjno bi bilo i USB kablo), a to 'oće li kočit ili neće... Imam jedan N95 8GB i fino me služi, ali matoro. Njega bih zadržao, ali imam i jedan SE, baterija jedan dan jedva sastavlja (daću ga keru, da se obrazuje malo). Ovako nekakav Idol ima, ne znam valja li čemu. Ne razumijem se u to.

Nađe li vakum aparat?

Ima svaki wi fi, kamera im je sad neđe standard 5 mpx kod prosječnih telefona. Ne znam, ima onaj alcatel idol x i on je baš dobar. Pošto ga cijene? Juče stavljali jedan, al je nešta rđav bio vas unutra. Kočnica sad meka normalna al opet ne koči i plus sporo vraća pedalu. Trebao je danas da stigne drugi iz Mojkovca no nije stigo valjda da ga skine, pa će sjutra. Viđećemo šta će biti.

A to ti je najvjerovatnije do vakuma. Pošto se kreću cijene?
Šta mu znam tuda do 170 košta otprilike.

Čega? Aparata ili telefona?

Pošto se kreće aparat?
Vjerovatno do njega, a i majstor ti kaže. Javi što si učinio.

Nemam pojma, onaj u Prijepolju je govorio oko 20 e, al on je slagao. Ovaj Rakočević iz Mojkovca nije o cijeni ni govorio. Kolko god, jebi mu majku, samo da radi. Juče poslao jedan, nije radio, sjutra veli poslaće 2 pa koji bude ok da se uzme. Mada aj znaj, sve mu stoji napolju, kislo, zarđalo, nikako.

A dako valjadne jedan. Da ne naručuješ novi... Il' prodaj Pežoa pa kupi ovoga lolo
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/273978#

Koliko traje ovim govnima baterija da ne znaš? Ako imaš Alkatel, imaš li dometa gore?

Baterija je boljka svim androidima. Nekog kombinovanog korišćenja dan nek izdrži je premija. Dan i po možda. Ako koristiš net, možeš je potrošiti i za par sati neprekidnog korišćenja.

Znam tog Venta, ofuco mu se krov, pušto i na šiber, moj drug mu lijepio karbon na krov. Nije neki taj Vento, mada lijepo na oko izgleda lol

Moj drug ima Bravu, a sad im je to boljka, skoro čitav krov i hauba skinuo se lak. Na jedan tehnički nešćeli zbog toga da ga puste lolo. Al' je registrovao na kraju kod drugih bez problema. A popuštili su malo, čini mi se. Ranije su baš terorisali.

Zbilja, šta su prednosti Androida i šta oni imaju specifično, ako nekog ne mrzi. Nekolike sam zapazio:
1. Ne ulazi se u internet kad držiš nulu lolo
2. Može da se print-skrinuje?
3. Imaju i ona gugl čuda i aplikacije. Igrice me ne interesuju toliko.
4. Imaju svi iste punjače.

Ја имам Алкател скоро 2 године и за те паре пуна капа. Неш погрешит ако не патиш за маркама типа Самсунг и ХУАВЕИ

Ja patim za Nokijom lolo
Bili su mi i fini oni Eriksoni (T28, T29), a onda sam prestao da se palim na telefone lolo

Jesu oni HTC windows ili android? Veli na našoj wikipediji da su prvo windows, pa android, a na engleskoj da su od 2009. android, a od 2010. windows? Windows je sranje? Android je bolji koliko sam razumio.

HTC je android. Pa nije toliko sranje kolko je slabo zastupljen, pa nema za njega dovoljne podrške u vidi aplikacija. Mada u budućnosti se to možda i promijeni, al ti sad uzmi android svakako.

Blagodarim.
Nego, čitam po internetu, ima li nekakav anti-virus za ta čuda i koji najbolje da skinem? To se u gugl "prodavnici" nalazi?