Prijava

И онда кад виде саиграчи да не знаш ништа собале те на паркет и силују а судије снимају.

За 10 година најкасније.

Zaрata
Видох на некој теми Пеки да играш текму, 12 мин четвртина? Не бих имао живце, шансе нема. Чему то имитирање реалности, па тај НБА је гушт баш због тога што Мек Гијем можеш направити типа 60 поена по утакмици. Ако хоћеш реално, гледаш спорт клуб :)

PuppetMaster
E da, to i meni nije jasno. Igras po 12 minuta cetvrtinu, a isto bodova dobijas. Treba ti sigurno godinu dana da igras da prodjes sezonu...

Petar Pan Pezo$
pa svaki dan po jednu utakmicu, tako je najrealnije

kontam da će za jedno 20 godina biti da staviš neki uređaj na glavu i da će igra biti iz prvog lica...znači ti si na terenu i igraš. eo pazi šta ja kažem

Немам нешто много времена за играње игрица генерално, тако да ми је тих сат времена за играње једне утакмице дневно таман, а и плус добијам реалну статистику и тако то. НБА ионако излази крајем октобра, а то је већ период кад напољу не може да се игра баскет, тако да ми је ово најближе шутирању на кош, и онда ту једну или две сезоне развучем на неколико месеци играња док не отопли за прави баскет. :)

На већим тежинама издркавање типа 60 поена са МекГијем је немогуће, мислим можеш, али ћеш изгубити дебело и имати 15 изгубљених лопти са њим или било којим другим играчем. Опет, некоме је то интересантно, некоме је циљ да симулира праву утакмицу, укуси су различити. :)

I ja igram po 12 minuta četvrtinu, otprilike opičim 2 dnevno.
Sa ortacima oko 9,10 minuta onako. Al mi smo uveli i nekog klinca dajemo mu po 5 jura da nam vodi statistiku na basketu. Neki štreber. Mada sve više igramo 5:5 kao pravu košarku samo što crknemo.

Нисам неки заљубљеник, али волим да одиграм са екипом.
Сваке године играм са 2-3 клуба сезону, сваки меч све стандардно 12 минута и то.
Е сад, пало ми је на памет па да питам, јел могу нпр. да узмем једног играча нпр. Кевин Лава и са њим да играм као Мај плејер, нешто као бикам а леџнд на ПЕСу. Знам да може да се направи играч али да ли може са већ постојећим?

Мислим да не може. То је могло на 12-ици, за тринаеску не знам, а на овом сам тражио и нисам наш'о.

Разочарао сам се :(
Хтео сам са Лавом да обрнем игрицу хахах

Ispao sam u polufinalu zapada, u prvoj sezoni. Bio 6. sa Sparsima, prošli Hjustona koji je bio 3. i onda me, čini mi se, Oklahoma izbacila. Drugu sezonu počeo sam sa 0-6, sad je 6-11, vraćam se nekako. S obzirom da nisam pojma imao i da nisam znao šta prvo da napucavam, sad je dobro. Imam 6'7'' a Popović me gura na centra stalno, pa sam nabio vertikalu i sad niko ne smije pod obruč, osim Hauarda, on me oprao sa ali upovima.

Koliko vi bodova dobijate po utakmici? Ja još uvijek imam poprilično očajne ocjene, tek sad sam počeo da bilježim više od 3 skoka po utakmici, a i rijetko kad imam dvocifren broj poena. Ona ocjena mi je tu negdje oko B, sad je na B+ stalno, nikako da natjeram na A.

Дубе, на колико минута си подесио четвртину?

Na šest minuta.
E nešto sam prčkao po kamerama, sad ne znam koja je bila defolt kamera.

nisam igrao NBA još od Live-a 2005, i sad ne mogu da se snađem ko retard.. može neko za početak da mi objasni kako da menjam lekcije na trening kampu? svaki put izlazim skroz iz treninga

Ima li kakav keygen da radi za ovu 14icu

Jel moguće ubaciti igrače iz evrope u draft za asocijaciju.Znao sam u 2k13 da napravim draft ovde ne mogu da nađem.I ako je neko već pregurao jednu sezonu jel imate u fri ejdzentsima centra "Draw Cook" izmišljen igrač njega sam stalno uzimao u 2k12 lepio banane ko blesav a imao neki smešan renking tipa oko 50.

Stavljam da se skida i pocinjem sezonu sa Detoritom! OPA!

Изашао печ за Партизаи

Кад сад нисам напесничио комп, никад нећу. Одиграх можда најбољу утакмицу икада на НБА.

Ја плеј у Фили, играмо у гостима против Милвокија. Губимо целу утакмицу, полувреме на -6, почетак треће четвртине на -14. На средини четврте четвртине преокрећемо и ту се мења вођство на сваких пар минута. Ја шибам као луд, меч без изгубљене лопте а играм скоро 40 минута и у том тренутку имам чини ми се 6 асистенција и преко 30 поена. Сваки битан шут узимам, јебени Ричардсон не може базен да убоде. Погађам и тројку за плус 4 на 10ак секунди пре краја меча. Они дају двојку за минус два и фаулирају ме, ја дајем само друго бацање. Они дају тројку за изједначење. Пет секунди пред крај узимам шут за крај и машим шут из трка.

Продужетак нас самељу и оду на +9. Тад ја дајем тројку за -6, они избацују у аут. Ми изводимо и ја право из аута тројку за -3. Милвоки опет гази, беже нам на +5, а до краја пар секунди. Ричардсон даје тројку за -2, до краја секунда и по. Пресинг на целом терену, они изводе лоше и губе лопту која иде у аут. Секунда до краја, ја добијам лопту и машим три за победу. :(

На крају меча: 53 јебена поена, 19/30 из игре, 8/11 за три, 7/8 слободна (то једно ме јебало да ме јебало), осам скокова, 7 асистенција, пет украдених и само једна изгубљена, и то у продужетку након чега су дали за +5. :(

Знам да вас боли курац али морао сам негде да напишем све ово.

Peki, znam kako ti je.
Mene najviše iznervira kad mi ne da igrica da pobjedim. Igram drugu sezonu, negdje sam na pola, u minusu sam 7 pobjeda. Nikako da dođem na 0.500 sa Sparsima.
Ali kad gubim nekih 10-15 razlike i stignem na 3-4, bace me na klupu i onda opet kad uđem, 15 razlike u minusu. I to mi se desilo mnogo puta. A porazi u zadnjih 30 sekundi me toliko izludiše, a bar pola ih je bilo tako.

I što se tiče igrice, mnogo me nervira što ja gradim loptu i onda dođe plej i uzme skok. ili drugi veliki, 4 ili 5, zavisi na kojoj sam ja poziciji, mi uzme skok. To se dešava stalno, ne mogu preko 5 skokova da skupim. Ja sam smanjio na 6 min četvrtine, ne mogu 12 da igram nikako. Mislim da Parker još nije promašio slobodno bacanje na igrici.

А пази ово. Мене позвали да се такмичим у закуцавању на Ол-стар викенду. Па мајку им јебем... је л' знају они да је мени закуцавање негде око 30-40? Изгледа да су ме звали јер имам много закуцавања ове сезоне, ал' како ћу ја то овакИ никакИ? Ем ми је слабо закуцавање, ем сам спор... Само ћу се бламирати тамо. Је л' може да се одбије то? Још неки тамо на оним фазон твитер-коментарима рек'о да ме је глед'о како се припремам за закуцавања на тренингу и да сам им'о пар кобјашњавачких... Хахаха! Па је л' он нормалан?

Иначе имам добру руки сезону, први сам блокер лиге, имам око 21 поен у просеку уз проценат шута од 50%, близу 9 скокова и близу 5 асистенција. Моја позиција је четворка, али ме тренер меће на центра већином, мада ја играм како ја 'оћу. Мој тим је Портланд и у старту смо се мучили, имали смо скор отприлике 16-15 и онда смо направили серију од 16 или више победа и сад малопре сам изгубио од Њујорка и прекинуо серију. Изгубили смо, јер нисам могао да контролишем скок. Не мооо'ш... онај Чендлер.. како год да га заградиш, некако се искобеља и у'вати лопту. Ја им'о једва 7 скокова, а и то ми се на крају чинило превише. Овај им'о преко 15, хехе.. Убио ме.

ovo ti prva sezona i već te zvali na takmičenje? jel igraš na soniju il na pc?

mnogo je lakše dobijati one poene ili bodove kako već i onaj timejt grejd kad si centar, nego da si plej ili šuter recimo....uvatiš skok u odbrani odma timejt grejd za pola ode gore, u napadu praviš blok isto tako...ja kad sam centar ispod b+ nisam nikad, a imam do 10ak poena, 7-8 skokova, 2 bloka u proseku....a kad sam plej rasturim sa po 20+ poena, 6-7 asistencija, nekoliko skokova, ukradene lopte i opet teško pređem c+

ja krenuo sad novog maj plejera sa centrom, 212cm visoki, 126 kilograma teški bik sa Sirakuza univerziteta, draftovala me minesota i odma sam na par utakmica objasnio da sam centar vredan pažnje lol...orlando i milvoki sam zgazio...al me zato stodemajer uništio bukvalno, iskenjo se po meni, a bogami i čendler me odučio košarke...