Prijava

Krajnje je vreme da se javna tajna saopši pučanstvu- upravo iz redova pučanstva. Naime, u poslednje vreme zapažen je enormno povećan broj eseja koji se pokušavaju proturiti kao "definicije", a sve u toj nemilosrdnoj trci za još kojim plusom i još kojim mestom iznad na rang_listi. Pitajući se zašto je to tako, našao sam jedan vrlo ciničan odgovor- nije postojala tema na forumu na kojoj bi izvesni vukajlijaši zapisivali svoje bisere. Postoji pesničko ćoše, da, ali ne i esejsko. Hajde da verujemo u to da su ove "definicije"
http://vukajlija.com/antoni-gaudi/682933#comment_2734374
http://vukajlija.com/sladja/505521
http://vukajlija.com/napad-konjicom/459061
http://vukajlija.com/seoska-kafana-monako/628323
greškom završile među definicijama, nepažnjom autora koji su kliknuli na pogrešnu opciju. Hajde. Zato, otvaram ovu temu sa željom da se sajt prestane zatrpavati esejima umesto definicijama, i da se i njima nađe PRAVO mesto na ovom širokom zelenom polju. Dakle, kada vas nadođe inspiracija za kakvim romanom, hodite 'vamo, pa piskarajte. Sa poštovanjem, stari prijatelj Vukajlije, Bob_Rock.

Msje, vidiš kako su pokvareni. Znaju, a neće. Nego u inat.

Naravno, ja znam da će tema popiti lock odmah ujutru, ali poenta je ta da sam hteo ukazati na ovaj veliki problem.

Aj to, malo dugo, zna da ispizdi čoveka kad dođe do kraja i konstatuje da je definicija živo sranje, al vicevi i plagijati? http://vukajlija.com/zabava/posteri/642047 Znam da sajt od nečeg mora da živi, ali ne a ovaj način.

Ono u prvom postu nisu eseji u ovom vukajlijaskom smislu, nego bas definicije. Dugacke, da, ali definicije.

Hm, vrlo indikativno da tri od četiri definicije-primera iz "reprezentativnog" uzorka pripada baš Luksu. Lepo iskonstruisano. :/

na ANTONA GUDA sam dao plus jer sam pomenut neđe oko sredine, i to ja, kao i moje auto mi. zato se zafaljujem na tome malom znaku pažnje i darivam plus. PAKO JUGA!

ostalo su standardna govna koja već duže gledam ođe, komada tri. minus. minus. minus.

Ja i ne znam šta znači "definicija". Sekcija sa definicijama se i onako većim delom sastoji od malih kerova, divigavaja, strajizama, fora ONO KAD i nečega što pretenduje da bude definicija a nije, a definicija u užem smislu ima veoma malo, tako da mi ni eseji ne smetaju.

Чито сам ја то некад... Сад ми већ доста.

Ono kad hoćeš da zakopaš nekog a učiniš mu uslugu reklamirajući ga kao da je splavarska starleta. Pazi ga, u poslednje vreme a linkovao definicije stare dve godine. Bolje da pročitam neki esej nego gluposti tipa mali ker ili još veće tupavosti - igre reči. A i smarate sa tim nije definicija ovo je rečnik slenga bla bla, u poslednje vreme je najbolje ocenjena definicija ''zamalo da ubijem dedu'' što samo govori da čitaoci vole originalne stvari koje nisu nužno čisti sleng, evo jednog predloga, poluesej, polu urnebes: http://vukajlija.com/nutella-vs-socijalni-krem-veki/186332

Hm. Dođeš sa duplog, kačaš tuđe definicije po forumu, nađi život.

Vidiš kako znaš kratko da se izraziš, a ne neke eseje da pišeš :)

A DVAJS ĆEVAPA, A, A?

Гауди није дефиниција да му јебеш матер. Немој да се лажемо. Почиње ми дуцкат живац ова ваша концепција сајта.

не контам зашто сви ви који увијек имате најцрњи коментар на добру дефиницију, попут Гаудија рецимо, не врх али добру, другачију, не пошете нешто сваки дан ако мислите да знате, или ако видите да је нешто неквалитетно још боље, онда пишите још више, дајте нам та своја ремек дјела да нас оваплоте духа светога и Марије дјеве и да нас поставе са десне стране оца.

дођете ту дркате курац једете говна а дефиниција вам оцјењена са 2:2. МРШ!

Гауди није дефиниција да му јебеш матер.

ma ko si ti, sine, da određuješ šta jeste, a šta nije? :)
iskreno, nešto ne vidim da se pretjerano žale ljudi koji zapravo dobro pišu, obično su to oni osrednji autori koji kvantitetom pokušavaju da nadomjeste nedostatak kvaliteta.
maaanite toga, ako ne ide, ne ide.

Na sajtu nema ni 30% definicija! Ako je ljudima zanimljivo da pišu, neka pišu. Taj stav je usvojen odavno. Slažem se da mnogi pišu eseje, ili šta je već to, zato što nisu u stanju da napišu nešto zanimljivo, a da makar liči na definiciju. Ovako, odaberi temu pa raspali, uvek će se naći nekoliko detalja koji će se većini dopasti. Umalo da to i dokažem, ako je neko uopšte i sumnjao.