Prijava

Štodane kad god neko opiči Prtscr na čet da izbaci snapšot sa njegove webcamere, jedan-jedan lolo

Sve što omladina hoće ja podržavam!

PROTIV, jer dnevno snajperišem i po 7-8 sati da vidim dal milica prisustvuje!
ali špijunirati nekog na sajtu da vidiš šta će da kaže o tebi, ili jojš bednije šta će da kaže o nekom drugom pa da printuješ to i šalješ tom lika hahaha, kako bedno i jadno jbt...samo da kažem da ste nejebači i da u stvarnom životu imate 65 kila i jkako ste frustrirani jer vas svi šikaniraju i prde vam sa buljom na facu pa onda ne znate ni ovde da se zezate i sve lično shvatate

ovo je nepotrebno.

Kaizen doktor, ne ume da napravi brojač usporava mu sajt. Pa ja sam zabezeknut.

Iskreno, boli me kurac. Kolko se sjećam, ni onaj raniji spisak prisutnih na četu nije bio posebno validan. Nego, čika Brus pomenu bijelu Vuku, već sam zaboravio koliko je to govno bilo.

Petar Pan Pezo$
PROTIV, jer dnevno snajperišem i po 7-8 sati da vidim dal milica prisustvuje!

Realizacijom ovog predloga, tvoje snajperisanje mi se uveliko smanjilo i svelo samo na periodično preletanje spiska trenutno aktivnih na četu, što je i poenta.

Zašto moram da upadam u nečiju seriju kačinja sisa sa svojim "Žiko, jesi li tu?" i remetim ljudima merak?
Lepo uđem na čet i vidim da li ima neko s kim se normalno može prebaciti koja i ako nema palim dalje na čitanje i ocenjivanje definicija.

Lepo uđem na čet i vidim da li ima neko s kim se normalno može prebaciti koja i ako nema palim dalje na čitanje i ocenjivanje definicija.

Podržavam.

moze se napraviti nesto tipa random 10-15 slicica s imenima cestih juzera, niko nece skontati da to ne funkcionise a svi ce biti zadovoljni jer imaju opciju da vide "ko je tu"

Ne, mislili bi svi da vas stalno spijuniram jer sam stalno tamo.
Nije to ok, ispao bih bolesnik.

A inače, ne vidim kako bi to bilo prepreka printskrinarenju. Što, sad taj neki što potencijalno "vreba" će da se uplaši, jer drugi znaju da je tu, pa će da pobegne i/ili iščupa PrtScr dugme?

Ne može gospoda da ogovara na miru, da ti nabija minuse ako ti se nakači na vrat, da pljuje Kaizena jer moraju da znaju ako je neko škatljiv na četu jer će mu poslati, a onda taj koji bi mnogo voleo da postane isti, neće postati...
simple as that... :)

Kaizene fratelooo imaš PVT.

поента дикрајдерове приче да је лепо бити друкара

друкарина кева црну вуну ће да преде

поента дикрајдерове приче да је лепо бити друкара

Ma jok... ja samo imam drugare na visokom položaju...

Ja sam prekjučer slučajno klikno na čet da malo voajrnem, ništa nisam pisao kad onaj kozojeb dilan dog kaže: ''Vid truleksa kakvo govno od čoveka bla bla''... Uvatih čoeka kako kenja po mom ni krivom ni dužnom liku, drži konferenciju za štampu a ostali , ''jeste jeste''... Slažu se. Kazane napravi skriveni haš teg kad te neko spomene da nam stiže pvt - taj i taj te posro po četu. Jednom upeco kako kenjaju po avvi (jedna jako fina autorka). Preneo sam joj, boli me stojko.

TheWaveRider
da pljuje Kaizena jer moraju da znaju ako je neko škatljiv na četu

шта значи ово ШКАТЉИВ

Šta sereš ođe bač? Misliš li da bi država mogla normalno da funkcioniše bez DB-a?
Možda Rajderove metode nijesu najbolje ali na duge staze možda i poboljšaju sajt, barem za one autore koji ne žele da se takmiče kome je veći e-kurac. Ja volim da se takmičim u toj disciplini ali isto tako volim da znam da su ostali ljudi srećni jer mi se na to diže.

Elem, Vejv maćori, kako ide fakultet?
Šta se pripaja za prednju stranu ulne?

ко теби може да буде другар

Ma jok... ja samo imam drugare na visokom položaju...

dok ti preferiraš njihove niže položaje