Prijava

ја сам из зен'це, љепото, а отале смо све здраве, румене, јаке и лијепе

Vidro, ja b' tebe spavo.

moderator koji pomisli da treba da radi vise od toga se samo vitla sa vetrenjacama...

kako si kelte?
ti radiš velik poso za ovu internet zajednicu, a niko te ne pita ni kako si.
šta smo dočekali u ova teška vremena...

Prištevac, radi se o tome da kad ne bi bilo moderatora, na sajt bi na sve strane prštali kurčevi, goatse slike, jebavanja majki i slično, tako ti je to kad čovek nema osnovnog vaspitanja, ili trpi, ne smije to u ril lajfu tako pa dođe i izdrkava se ođe. Ovo nije sajt za te stvari. Za mnoge jeste, ali za te nije, za te stavri su neki drugi sajtovi, đe se vrti jedna te ista tema i za ljude istog mentalnog sklopa.

dobro sam, nije lose. imao poduzi odmor sad oko nove godine, pa sad ulazim polagano u rutinu. sve u svemu ok je.
kod tebe?

Mešo ne znam kakav si utisak stekao iz mog posta, ali ja se slažem sa tobom.

ali brate, dovoljno ozbiljne teme izignorisu budale

Напротив. У последње време је немогуће отворити озбиљну тему, а да иста и преживи, односно да не оде у пичку материну.

Погледај ово:
http://vukajlija.com/forum/teme/49788-kapirate-li-poeziju?strana=6#post_2627038
Пре годину дана отворена тема, накупила око стотинак постова нормалне конверзације, где су људи заправо разменили по коју. Упао је и неки трол, али са мером, чисто да се дода мало и тог шмека. А онда је неко оживео тему и сјатила се гомила чистих спемера, који мисле да је то спемовање и да је занимљиво. Није да ћемо пропасти без те теме, ионако је послужила сврси, али овакву најезду доживљавају и нове теме. Размишљао сам да отворим тему о овом новом Закону о раду, од ког се одустало, јер ме занимају мишљења, али у оваквој атмосфери ми не пада на памет.

*да је то троловање

tema je umrla pre godinu dana. nekropostovali, da bi se zajebavali. gde vidis ovde da neko nekome smeta. prvo bilo ozbiljno, onda se posle posrali. postoji godinu dana prostora izmedju jednih i drugih, tako da ne smetaju jedni drugima.

Јеси прочитао пост до краја, леба ти?

kako god, ne moze se ovo na primerima navoditi. genetalno stanje je da ako moderises, bice dosadno. ako pustis bice govna. sredinu niko do sad nije naso. naizmenicnim menjanjem dosadnog i govana nekako dodjemo do sredine, i to je ok na duze staze.

o zakonu o radu otvori temu. bicu prvi koji ce postovati, koliko su srpski sindikati usrali srbiju.

takva tema, uz 3-4 ozbiljna autora ce izdrzati trolovanje, ne sekiraj se.

radulovic je prvi covek u srpskoj politici, koji kada prica govori uzrocno-posledicno i razumes ga. prvi koji ne kenja nego ti na tanjir stavi kako ti je, pa ti vidi sta ces.

i najurili su ga. to ti je generalno stanje u srbiji, i otprilike uzrok bede koju prozivljavamo.

Brratooe normalno da ce na toj temi biti trolova, kao prvo vise od 50% vukajlije su studenti i djaci, kojima kurac puca za tu temu i kao prvo sama tema bi djelovala kao trol, bukvalno po nazivu bi licila na one granjankine teme. Msm nemoj misliti da ja imam nesto protiv te teme, ali samo ti govorim kako ce izgledati,... a i bila bi prva u poslednjih par mjeseci iole normalna tema koja je otvorena...

Ja ne pratim politiku, ali Vučićeva priča mi djeluje nekako... iskreno jebiga. Možda laže, možda istinu govori, ali čkopiusti ima finu, obećavajuću priču, mada ima mutnu prošlost.

i ja ne pratim politiku, ali mislim da cu prvi put posle x godina da glasam za one koji ce da vrate radulovica da vodi ekonomiju, pa koji god da su.

Изненадила ме подршка људи по интернету том Радуловићу. Због тога сам хтео да отворим тему, и да чујем објашњења и мишљења шта нови закон доноси и шта конкретно то значи у пракси... Пошто сам неупућен као и 90% људи.

Али нећу да отварам, јер сад на сваког Пезоса, имаш 10 незанимљивих вонаби Пезоса, због којих је доста људи баталило сајт.

Ja bi gastarbajterima uveo zabranu glasanja. Možete imat državljanstvo ali ne i pravo glasa, vi samo glasate da nam bude gore, da bi se mi mrčenici divili kako je vama dobro a vama uši rasle od toga. Jebiga. :) Ja još na izbore izlazio nisam, ne sviđa mi se ni jedan kandidat, svi su mi isti, posebno kad ih vidim u odijela, to mi je odbojno, djeluje mi neprirodno da glasam nekoga ko će da me predstavlja a suprotna slika je od mene.

шта си ти најурио живиш у иностранству а мењо би политику у Србији
пусти ти наш јавни сектор и синдикалне притиске на Вучића
гледај у своје двориште тамо
неће нама бугарин из Ирске заводити ред овде

http://www.snp.co.me/izb_strana.asp?kat=1&id=149
Мала Видро ево ти га тата ахаха

едит
ти мешо обавезно гласај за Видрана кад изађеш