Prijava

Opet, realno, da je Tesla ostao pod vekovnim utočištem crkve na stubu svog ognjišta, završio bi karijeru kao uča u Gospiću, npr. Tako da, ne treba preterivati. A i to što je kremiran nije neki smor, koliko ih je umrlo u požaru, a bili dobri hrišćani. Ako će Bog da vaskrsava ljude, neće baš neki problem da bude i da ih vraća iz pepela, kao ni da ih čupa iz probavnih traktova glista i crva. Isto mu to nekako.

Autobus u hramu Svetog Save

Манијак у храму Светог Саве

http://i.imgur.com/DJ2Xy6o.jpg

Mogli bi da kidnapuju Milankovića iz Dalja, pa da ga smeste pored Tesle na Vračaru. Ili da ga otkupe od Hrvata.... Dogovor kuću gradi.

без обзира, највећем србину је место или у највећем бастиону српства - цркви, или у установи науке или у сопственом месту почивања типа маузолеј. не видим нешто спектакуларно лоше у томе као што је сада расположење. јбг видећемо.

без обзира, највећем србину је место или у највећем бастиону српства - цркви, или у установи науке или у сопственом месту почивања типа маузолеј. не видим нешто спектакуларно лоше у томе као што је сада расположење. јбг видећемо.

Davide, Tesla nije bio hrišćanin. Imao je svoje mistične tripove. Zašto u crkvu? Da je hteo da počiva na posvećenom tlu, zvao bi popa, pop bi ga opojao i grobari zakopali, i čiča-miča i gotovo. Pričamo o ostacima jednog čoveka koji je postojao i živeo, a ne o nekoj stvari koju treba staviti ovde ili onde. Treba se pitati da šta bi Tesla želeo. Pravi se od toga neka nekrofilija, ja ne kapiram, da nije kremiran, možda bi ga rasparčali, pa jednu ruku odneli u Žiču, drugu u Gračanicu, nogu na Vračar, glavu u Peć... Ko da je brav, a ne čovek.

знам, али можда ни он то не би доживео као некакв верски трип већ само као сигруно уточиште на лепом месту где долази његов народ који га воли, мисим тако нешто. друго ја уопште не знам где треба да се постави, испред, около, унутра?

U hram bi trebalo, po onom što sam čitao. A jebem ti državu koja nema para da mu izgradi mauzolej. Pa Broz ima mauzolej kakav nemaju ni Lenjin, Njegoš i Mao zajedno,, a za Teslu kao nema para. Pa nek udare porez neki na struju, dva procenta digniu račune, skupiće ga za mesec-dva, mauzolej ko bombona...

Mauzeloj najpoznatijem gastrabajteru.

онда боље да се чека него овако одједном.

Mauzeloj najpoznatijem gastrabajteru.

Pa ne mora mauzolej. Ali moraju da urade nešto sa tom urnom, nije ok da stoji u onoj rupi, nije Tesla bilo ko. Da je npr. Francuz, u Francuskoj bi imao neki hram i sekta bi se gadna okupljala oko njega, sletali leteći tanjiri, i tako to. A kod nas stoji u podrumu, da li pacovi okolo šetaju, pitanje je.

Sve pare dao u Ložu i propo.

Ko sve nije bio mason... A kojoj loži je pripadao?

Mislim da nije bio mason, njihovi rituali zahtevaju mnogo pipanja ljudi, a on nije voleo ljudski dodir.

Ма није то толико што они хоће да га премјесте у храм, него начин на који се то ради, вријеме у које се то ради (пред изборе) и ко одлучује о томе.

Bas tako. Pazi, sastave polupismeni radikali KOMISIJU koja ODLUCI da se neciji ostaci, uprkos volji naslednika, premeste na drugo mesto za potrebe predizborne kampanje. Mislim da je ovo nesto najnize ikad vidjeno u predizbornoj kampanji, a i sire.

Ложа се више исплати од дизела. Шта ће чо'ек, није му било лако кад је направио цех у хотелу 20 сома долара.

Zato je navlačio bijele rukavice.

Na jednom zasijedanju Velike Lože Džosip Brouz Tito je to vidio od Tesle i onda profurao bijele rukavice u svakodnevni autfit.

Ja sam čitao negde da je bio reinkarnacija nekog marsovskog vođe.

L Droa Umen.

Kakva ti je to loža... Američka nije?