Prijava

Vlada nacionalnog spasa :)

Значи Ђилас планира да искористи Чедине змајеве?

Иначе, Курир је на дан избора имао феноменалну серију ко је све изашао на изборе. Драгица Радосављевић Цакана изашла на изборе и рекла како је Србија зрела за промене, али су се те промене већ десиле и само их треба подржати. Па Маја Николић и тако те личности.

A liči ova vučićeva ćerka malo na ariju mora se priznati lolo

Nije to u pitanju nego video postere na Vukajliji pa da sazna o čemu se radi zapravo.

kurir su najbolje novine na svetu!nemaju novinare,imaju lokalne ispicuture,kurve i degenerike.samo zamisljam kako odredjuju prioritete,koje vesti ce da objave,ko je gluplju pricu cuo u kafani.
ipak najvise volim da citam njihove naslove.

Али најјачи део вести је овај да попуне да не буде само две реченице:

Prva na zbirnom izbornom listiću je koalicija okupljena oko SNS-a, druga koalicija SPS-PUPS-JS, Demokratska stranka Srbije je treća, LDP četvrti, SVM peti, SRS šesta, a URS sedmi. Pod rednim brojem osam je lista "Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju", deveta je lista "Dveri - Boško Obradović", a deseta lista SDA Sandžaka - dr Sulejman Ugljanin. Na zbirnoj izbornoj listi 11. mesto ima koaliciona lista Boris Tadić - Nova demokratska stranka - Zeleni, LSV - Nenad Čanak, Zajedno za Srbiju, VMDK, Zajedno za Vojvodinu, Demokratska levica Roma, a 12. je lista "Treća Srbija". Pod rednim brojem 13 je "Crnogorska partija - Josip Broz", a 14 "Lista nacionalnih zajednica - Emir Elfić". Pod rednim brojem 15 nalazi se lista "Dosta je bilo - Saša Radulović", 16. je "Koalicija građana svih naroda i narodnosti (RDS - SDS)", 17. "Patriotski front - Dr Borislav Pelević",18. "Ruska stranka - Slobodan Nikolić", a lista "Partije za demokratsko delovanje - Riza Halimi" je poslednja na zbirnom izbornom listiću.

A komentar je pobedio :)

zeks

hvala ti cakana bicu ti vecno zahvalan!

Pre 15 dana JAVNO sam pozvala sve ROĐAKE i PRIJATELJE da izađu na izbore jer to je građanska dužnost.

http://media.tumblr.com/tumblr_lwg6cwaMzA1qzjix8.gif

ja asm studirao sa zeksom
"Treba nominovati za nobelovu nagradu onoga ko je izmislio tange." dr. zeks

Него, сад смо дошли у интересанстну ситуацију, тј пичкоусти.

Освојио је апсолутну већину, којој се очигледно није надао. Зато је и вратио Тадића у политику, да му надомести тај број посланика који би му фалило за већину.

Али, дао Вучко динар да уђе у коло...сад су му муда у расцепу, ако самостано формира владу, што већина и ишчекује, сваки неуспех иде њему на душу, нема на кога да пребаци кривицу.
Ако направи коалицију са спс-ом и Тадићем, опет ће га сви пљувати, да прави себи алиби а и што се уопште ишло на изборе ако је опет иста екипа на окупу.
Биће занимљиво видети коју ће тактику употребити да се извуче из овога.
Дуго ми није било јасно зашто је Курир и снс толико позивао да сви изађу на гласање, кад већа излазности њему не иде на руку, али вероватно је и он схватио да му не треба преубедљива победа.
Контам да је Шарића хтео да ухапси пре избора, него је провалио да је много јак, па му је само још фалило да сам освоји 80% гласова. :)

Kapiram da troluješ, ovoliko ne bi lupao.

Apsolutna većina je u Skupštini, koga boli kurac ko sedi u ministarskim foteljama kad ionako ne sme ni da šukne? Šta, kao sad si mudo jer te Vučić stavio u Vladu? Jesi kurac, ima da glasaš kako ti kažemo i da se osmehuješ na TV. Poenta formiranja zajedničke Vlade jeste mogućnost da se prestane sa svađom i zađevicama. Nije problem progurati bilo koji zakon kad imaš apsolutnu većinu, problem je da to uradiš sa što manje trvenja i rasprave jer govnari jedu i piju na račun naroda, a onda izađu za govornicu i kenjaju bez kraja i konca. Ovako dođu atamani i harambaše na Vladu, tamo dobiju svoje mišljenje i sednica Skuptine traje sedam minuta, posle kafa i kisela i marš kući dok vas ne pozovemo.

Doduše, ima nešto i u činjenici da neki od tih zaista jesu dobri političari, samo im je bilo potrebno oduzeti stvarnu vlast da bi konačno počeli da rade nešto za narod.

Bruce, iz tvog komentara ja kapiram da ti stvarno veruješ u dobre namere Vučića i SNS-a. Jedino tako mogu da razumem tvoj post, a tu se nikako ne slažemo. Zato je meni mnogo bliže Thilmovo razmišljanje nego tvoje.
Sa druge strane, ako zaista veruješ, onda je tvoje članstvo u SNS za svako poštovanje.
Ja samo mogu da kažem da, iako sam bio protiv SNS-a i iako mislim da nemaju dobre namere a ni znanje, sada mogu samo svim srcem da navijam da zaista ispune obećanja data u kampanji i da ih u tome podržavam, jer bi u suprotnom ovaj narod stvarno došao na ivicu nestanka. Političko-navijački nagon me tera da želim da propadnu i da ih narod govnjivim motkama otera sa vlasti za godinu-dve, ali razum mi govori da bi to verovatno bio kraj priče i da drugi ne bi imali šta da spasu.

Pazi sad, ja sam prošle godine bio ovde:

Ja samo mogu da kažem da, iako sam bio protiv SNS-a i iako mislim da nemaju dobre namere a ni znanje, sada mogu samo svim srcem da navijam da zaista ispune obećanja data u kampanji i da ih u tome podržavam, jer bi u suprotnom ovaj narod stvarno došao na ivicu nestanka. Političko-navijački nagon me tera da želim da propadnu i da ih narod govnjivim motkama otera sa vlasti za godinu-dve, ali razum mi govori da bi to verovatno bio kraj priče i da drugi ne bi imali šta da spasu

A onda sam lagano došao ovde:

stvarno veruješ u dobre namere Vučića i SNS-a. Jedino tako mogu da razumem tvoj post, a tu se nikako ne slažemo. Zato je meni mnogo bliže Thilmovo razmišljanje nego tvoje.
Sa druge strane, ako zaista veruješ, onda je tvoje članstvo u SNS za svako poštovanje.

Ključni momenat je bilo uvaljivanje Tome na mesto Koštunice (kao što je DOS uradio) i njegovo sklanjanje sa mesta vođe. Time je SNS raščistila sa Šešeljizmom. Ne verujem u dobre namere svakog pojedinog člana SNS, ali vidim kako se i šta se radi na zbirnom nivou i imam puno poverenje da će stvari da se pokrenu. Ne mislim na pojedinačne stvari tipa BG na soda-vodi i slično, mislim na zaista bitne stvari.

Cek Bruce, ja sam tebe dozivljavao kao inteligentnog, obrazovanog coveka. Zar je moguce da takvi mogu da veruju da politicka partija radi u korist naroda? lol

Možeš ti Gazimudo da mi kažeš šta god želiš, ja nisam uvredljive prirode, nemam plitku matericu :)

Ekonomsko i društveno stanje u Srbiji je na tački pucanja. Ma koliko to nama izgledalo drugačije, ova naša lepa zemljica je ukurcu totalno. Jedini način da se to razreši je da uzde preuzme jedan čovek i potera kola u nekom pravcu. To rekavši, ja mogu da zaključim samo dve stvari:

1. Vučić će nas sjebati i baciti u provaliju.

ili

2. Vučić će nas iščupati iz provalije.

Svesno biram da verujem u ovo drugo jer sam po prirodi optimista. Ako bude ovo prvo, onda se vidimo u protestima za par godina, ja ću biti onaj napred sa macolom od 4500 grama.

Svesno biram da verujem u ovo drugo jer sam po prirodi optimista.

Pošteno.

Ako bude ovo prvo, onda se vidimo u protestima za par godina, ja ću biti onaj napred sa macolom od 4500 grama.

Ovde ti potpuno verujem.