Prijava

Ključni momenat je bilo uvaljivanje Tome na mesto Koštunice (kao što je DOS uradio) i njegovo sklanjanje sa mesta vođe. Time je SNS raščistila sa Šešeljizmom.

Da pošto se Vučić uključio u stranku tek nakon što je vojvoda otišao u Hag. Molim te.

Ključni momenat je bilo uvaljivanje Tome na mesto Koštunice (kao što je DOS uradio) i njegovo sklanjanje sa mesta vođe. Time je SNS raščistila sa Šešeljizmom

https://www.youtube.com/watch?v=b2CUONXlxQ8
Stvarno smo narod sa kokošijim pamćenjem

Ма немате појма. Ово је био кључ:
http://www.youtube.com/watch?v=Me65iiKMddI

И даље покушавам да скапирам да ли су идиотлуци које су напрдњаци правили свакодневно заправо допринели овој популарности или би би без њих одлетели на 100%.

А кад поменусте памћење, често се заборави да је Вучић био један од последњих који је прешао у напредњаке. Баш дуго се чекало на његов одговор након што је Тома побегао. Чиме је господин Вучић још једном показао да притисци којима су западне земље склоне на њега не утичу у мери у којој утичу на друге учеснике наше политичке сцене.

Bruce, i dalje ja tebe smatram za inteligentnog i obrazovanog, zato mi i nije jasno zasto mislis da se radi u nasem interesu..
Ok, postoji neki napredak u odnosu na period pre 10,15 godina, al i dalje je na prvom mestu zadovoljenje interesa stranih gazda, pa onda zadovoljenje interesa politicara, pa zadovoljenje interesa njihovih porodica i clanova partije, pa tek na kraju se mozda nesto uradi zbog naroda i iskljucivo u korist naroda..

Са Мировићем на челу Министарства привреде ћемо далеко да догурамо... Нема СНС два способна човека у својим редовима, али можда нас спаси Икарбус са Мерцедесовом шасијом. Ако не то, патетика ће сигурно. Ал' озбиљно кажем, ако стварно имају добре намере, могу добро и да раде, мада сумњам да имају добре намере.

Ајооој, брате, кад ми падне на памет да ће онај Бабић да се иживљава над бедном парламентарном опозицијом, јер ће на свакој седници Скупштине имати пун курац времена на располагању, црева ми се...

Političko-navijački nagon me tera da želim da propadnu i da ih narod govnjivim motkama otera sa vlasti za godinu-dve, ali razum mi govori da bi to verovatno bio kraj priče i da drugi ne bi imali šta da spasu.

+1000
Ovo sam bas razmisljao i pricao sa drugarom i pitao ga dal sam normalan sto to zelim jer ispada da mi najbitnije da potvrdim sebi da sam u pravu a opet sto kazes razum mi govori i zeleo bi da stvarno nam bude bolje i da ispadne dobar sns i donese nam boljitak i ako bi to znacilo da nisam u pravu.
A bruce imas na podeli gde sam rekao da mi je neshvatljivo da ti kao umetnik podrzavas stranku koja sprovodi cenzuru medija pa cak i interneta?
A najvise me plasi sto znam da nemaju kadrova i sto ih tek sad pala vlastpa se plasim da ne krene bezobzirna kradja.
A plus ja ne mogu da glasam za coveka koji 20 godina je protiv eu, cetnik, velika srbija a posle 20 godina je sve suprotno od toga. Ako uzmemo da se covek menja i da je to iskreno onda ako ti je trebalo 20 i kusir godina da to shvatis onda si glup a ne zelim da me vodi glup covek a ako uzmemo da nije to u pitanju nego zelja za vlascu, opet ne zelim da me vodi takav covek jer ako je izdao sve u sta je verovao tolke godine sta mu predstavlja problem da izda i svoju zemlju.

Bruce, i dalje ja tebe smatram za inteligentnog i obrazovanog, zato mi i nije jasno zasto mislis da se radi u nasem interesu..

Zato što sam devedesetih bio i gladan i slabo obučen i loše obuven i što nisam imao novca za studiranje nego sam radio na građevini i u nadnicu u zadruzi. Još nisam zaboravio kako izgleda kad ti u ponedeljak isplate prethodnih sedam dnevnica u punom iznosu od pet maraka (dinarska protivvrednost) po kursu od prethodnog ponedeljka pa za sve pare kupiš sto grama kafe i pošalješ životopis u neku od stranih zemalja moleći za posao, a oni ti čak i ne odgovore. Da li ti znaš kako izgleda kad te boli zub, a zubar nema anestetik ili kad si toliko gladan da ne možeš zaspati pa celu noć šetaš po gradu da zaboraviš? Ja znam.

Svaka čast brusu za samo 15 godina je svojim predanim radom i požrtvovanjem postao pošten građanin srbije koji se nije okoristio u politicu u Srbiji koja je bila prekorumpirana

Manijače, je l stvarno Palma i u rodnom Končarevu puko?

Svaka čast brusu za samo 15 godina je svojim predanim radom i požrtvovanjem postao pošten građanin srbije koji se nije okoristio u politicu u Srbiji koja je bila prekorumpirana

Jepse :)

Srecom ne znam.. daleko od toga da imam svega u izobilju,al hvala bogu nikad nisam gladan. A cek, jel to bese prethodni put kad je jedan covek imao apsolutnu vlast?

Jeste, zato sam i pominjao onu macolu na prethodnoj strani jer nemam nameru bilo kome da dozvolim da me opet tako jebe.

jedino mi zao sto nisam nasao nikog da prodam glas.sve neke postenjacine pominju da je toga bilo,a niko na mene da naleti...

Bruce
Jeste, zato sam i pominjao onu macolu na prethodnoj strani jer nemam nameru bilo kome da dozvolim da me opet tako jebe.

Losa strana je sto ce neko tu nastalu situaciju da okrene na svoju vodenicu , i da radi sve isto ali "u ime naroda". Tako su u oktobru 2000. radile macole, cak i bageri, pa od borbe za slobodu i procvata ekonomije i ljudskih prava dobismo pederbal i 20 milijardi dolara spoljnog duga. Evo i sad imamo spasioca, ja pre mislim da nam je potreban tlacitelj, jer nam spasioci zatiru seme polako ali sigurno..

ja nisam cuo,niti procitao da smo vratili neki kredit.samo da ih uzimamo.

Ма пустите то, него кад ће реконструкција Владе? Прво иде ребаланс буџета, обвезнице смо емитовали по камати од 13% док смо хапсили Шарића. Да завршимо тај аранжман са ММФ-ом, па да кренемо у нове победе.

Manijače, je l stvarno Palma i u rodnom Končarevu puko?

čini mi se da jeste pukao čak i tamo. jedino mesto gde je dobio većinu je Ribare, tako sam čuo, sad dal je tačno, ne znam.

Ja vam tu ne mogu dati mnogo informacija jer sam, kako već negde rekoh, samo malo šraf u mehanizmu. Nemam nikakvu funkciju ni u stranci ni van stranke jer ih i ne želim. Nešto najbliže stvarnoj funkciji što sam u životu imao je ovo što sam moderator na Vuki :)

Imam svoju umetnost, treba uskoro da dobijem novu rešetku za roštilj, imam izvestan broj prijatelja s kojima mogu lepo da se zajebavam na temu različitih fudbalskih klubova za koje navijamo i istog piva i rakije koje pijemo i meni dosta. Nadam se i želim da verujem da će ovi odraditi posao koji se morao odraditi još pre deset godina. Ako ga ne odrade, bojim se da će sledeći posao biti učenje nekog od stranih jezika kao maternjeg.

Što bi rekao Forest Gamp: To je sve što imam da kažem na tu temu.