Prijava

Granjka, nije ovo blizu teme i pitanja koje postavljaš, al' nema veze:

Promenilo se 5 direktora od kad sam se zaposlila. Troje muških i dve žene. Prvog ne računam jer je ubrzo nakon mog zaposlenja smenjen.
Elem ta dvojica su bili takvi direktori da, ako slučajno se desi da ih mi čekamo za stolom jer kasne na kolegijum (nas 20-30), sve deluje kao da smo obezglavljeno telo. Kad pristignu i zasednu "u čelo" stola od tog trenutka kolegijum počinje da se ponaša kao zdrav organizam.
Ove dve, ne zna se koja je gora, upropastiše sve što su ova dvojica naštelovala. Red bljuvotine, red sranja...i tako stalno. Još nismo propali. Ako ne zasedne neki muškarac kao direktor...propašćemo.

Eto, samo to.

Koje žene, i to ružne, i koji posteri? Manjina koja ugrožava postere? I to još ružna manjina, pa čiju lepotu onda veličaš, crni Granjka?

Ako ne zasedne neki muškarac kao direktor...propašćemo.

Kajzena za Direktora...ne, ne, ne...Direktora za Kajzena!

majav Мени се чини да једна жена може лако да буде директор у мушкој фирми, без било каквих проблема. Али ако поред ње ставиш још једну жену, почне да се понаша као будала и све оде у пропаст.

Natnat Добро, јебете ме за пар слова, ево да се исправим - молим те да поштујеШ наш договор. Хвала!

Onako sam stvarno mislio dok sam bio mladji a sad ipak mislim da sa ženama mogu i da popričam neku reč, bez da mislim na mogući seks... ali kad to uradim skoro uvek ta žemska pomisli da joj se ipak udvaram... tako da je uvek u pitanju seks... o ženama iskreno mislim sve najbolje, u srednjoj sam bukvalno imao samo drugarice jer su muškarci bili pajseri strejteri a ženske pijandure narkomanke i ostalo a ja sam voleo da pijem i da varim tako da mi je to žensko društvo najviše odgovaralo...

Znao sam da je Granjka pička, al ovolka to nisam znao.

EDIT:Granjka je Vučica

nemaju žene pojma sa životom, realno nisu ni za kurac

Onako sam stvarno mislio dok sam bio mladji a sad ipak mislim da sa ženama mogu i da popričam neku reč, bez da mislim na mogući seks... ali kad to uradim skoro uvek ta žemska pomisli da joj se ipak udvaram... tako da je uvek u pitanju seks...

Paaaa, ako je predmet razgovora dogovor oko akta, onda me i ne čudi :)))

Пичка и Radijacija су неспојиви као Radijacija и здрав живот.

Ehehehe Mehehehe To je taj humor.

За твој ниво и то је много. Уживај.

Alo. Nemo zovem Valdemara brei !

Kako Sale snajperista zamislja sebe dok biva ljubazan prema svim zenama na cetu
http://pacifictradingonline.com/images/8503_KnightonHorse.jpg

kad budu isle dobrovoljno u rat da ginu ko i muskarci onda ce moci da razmisljaju da se zovu ravnopravnim

Не добровољно. Добровољно може свака мушкарача.

Кад буду ишле у рат под обавезом и претњом затвором ако неће да испуне свету дужност брањења отаџбине.

i da, zene bar malo vise varaju od muskaraca, ne nasedajte mutavi likovi na njihove price...od zenskih sam se nagledao odvratnijih stvari nego od likova...tako da dok sam ziv boricu se protiv one cuvene zenske krilatice ''muskarci su svinje'', jer u najmanju ruku, ali najmanju, su iste, ako ne i gore

Jack Harper

nemaju žene pojma sa životom, realno nisu ni za kurac

Nemoj posle da te ova izjava ugrize za dupe :)

EDIT:Granjka je Vučica

E, da, šta je sa njom?

Ухапшен због педофилије.