Prijava

Ја серем, ти једеш.

...

Чаче, јеси ли ти заостао у менталном и интелектуалном развоју па се тако понашаш или си само расположен да тролујеш 24/7?

рецимо и иран ту нешто пита и да може да улети, или чак сирија. а иран има и атомску бомбу и шта ош, и може озбиљно да изгази израел.

I Izrael ima savremene nosače bojevih glava i jedno, brat-bratu tridesetak atomskih, bojevih glava xD

Smrt balijama.

Mada procjene kažu između 100 i 400 bojevih glava.

Skočimiš Која би сврха била бацити нукару на комшије које живе 50 км од твоје куће? Само би контаминирали екосистем и то је то. Можда да им баче хидрогенску или неутронску, али атомска је превише прљава за тако блиску акцију.

Ја серем, ти једеш.

хахахахахахха

@granjka,nije to asteroid...

i bliski istok je malo dalje od 50 km :)

a,istripovao sam newsto,zaboravi

Не увлачите Иран у сукоб, јер овде утакмицу играју Џошуе и Мустаћи. Много су добро уигране Џошуе, а сумњам да би Иран могао да пређе преко америчког кордона у Ираку. Ближе су за помоћ Саудијци него Иранци.

Granjka, onako cisto informativno: koju si skolu/fakultet zavrsio? I ako je fakultet, za koliko godina, i sa kojim prosekom.

Necu nista da diskutujem, zanima me otkud tvoje znanje i misljenje...

Келту, све сам ово већ одговорио на теми "Тролујте Грањку", осим просека. После се испоставило да је гомила педера (дакле, не геј људи, већ педера) злоупотребила моју добру вољу и искреност да се по истима покења у маниру у коме су васпитани.

Уколико те баш много занима неки конкретан извор знања или разлог за мишљење по овој теми, питај слободно.

znaci srednja skola samo?

kelte ne gotivim nešto granjku a i ne shvati ovo da se odnosi na tebe ali znam doktora nauka koji ni u svojoj struci nijesu mnogo bolji od onih koji su završili samo osnovne studije a da ne pričam o znanju van svoje branše.

voleo bi zagrliti granjku

Давид
чини ми се да смо много брзо отписали палестинце, а не рачунајући са тим да се рецимо и иран ту нешто пита и да може да улети, или чак сирија. а иран има и атомску бомбу и шта ош, и може озбиљно да изгази израел.

Ајој. Иран као прво нема атомску бомбу, још. За разлику од Израела који има 100-400 бојевих глава. Друго, не вјерујем да ће Иран на икакав начин да улети, и са либанским Хезболахом су закували и смањили им финансирање. О Сирији да и не причамо, једва се боре и са својима.
На Блиском истоку се кува нешто много озбиљније од овог сукоба, а то су лудаци из ИСИЛ-а, гори од Ал Каиде како кажу, који контролишу сада скоро пола Ирака и који су такође главни екстремисти у Сирији. Налазе се на 100км од Багдада и праве де факто државу у Ираку, Амере тренутно боли курац да интервенишу. Лудница.