Prijava

Evo objasnio čovjek

Čelsi šampion, Siti drugi, Arsenal treći

Јел то мислиш на овај Арсенал ког моћни Саутемптон урнише у сред Лондона ? Ви сте много луди људи, ја потписујем да ће Сантси догодине да играју у Лиги Шампиона и да ће завршити минимум на трећем месту ове сезоне. Добро запамтите овај пост.

MANČA KAD KRENE DA GAZI DOĆI ĆE DO TREĆE POZIŠN! Čelzi prvi, to se slažemo svi, Siti, ili Šiti što bi Zapata rek'o, će biti drugi. Liverpul šesti.

Sautempton je vrlo zanimljiv i ove godine.

Vest Hem će igrati ligu evrope minimum.

Sautempton je jak i interesantan za gledanje, ali treći neće biti sigurno, ako to pak Kumanu i ekipici pođe za rukom, biće to najveće dostignuće jedne ekipe u odnosu na prvi pogled realne mogućnosti u istoriji Premijer Lige. Mislim, nov trener, kostur ekipe osim Šnajderlina ceo nov, i naravno, tim po kvalitetu ipak dovoljno daleko od 3. mesta, da bi to zaista bila neviđena senzacija.

Јел то мислиш на овај Арсенал ког моћни Саутемптон урнише у сред Лондона ?

Drugi tim Arsenala. I dobro je što su ispali, jebeš ovaj kup.

Челжи једини озбиљан клуб ове године. Имају предркан тим, одличнe играчe на свакој позицији плус јаке измене. Још Мурињо тактичар, главни фаворити за титулу.

Манчестер ће бити бољи, нема ту приче. Али им баш фали искусан човек у одбрани.

Moze i Celzi poceti da kiksa, zakaj da ne

Na koji fazon ste vi poceli da bas tako nadrkano navijate za te egleske klubove?! Koji kurac?! Citam i po internetu i ovako, bas dosta ljudi se lozi to Liverpul, Utd, Siti, Celsi i te munje. Mislim gotivim i ja West Ham, Lacio i Okser ali ne lozim se da pricam u fazonu "MI" ej Mi!! I jos da se prepirem po internetima. Fazon udjem na Sporcke da citam vesti i na svaku jebenu vest ista prica sa glupavim VI-3 pricama a eo poceli ste i ovde...

Tko zadnji izadje nek ugasi svjetlo!
by: Reme

Џони, немам стрпљења за нормалну расправу кад из поста у пост, ма из реченице у реченицу пишеш контрадикторности и бесмислице. Јбг.

Са Матиасем се једино не слажем за Балотелија, пошто ми се чини да се не уклапа баш у Ливерпулову игру. Можда је само неуиграност, али мислим да је Бенисијо у праву био за њега, скроз. Али бар се труди више него што сам очекивао, видећемо.

Ау глед'о сам ове пенале... јбт, какви шутеви, скоро сви у малу мрежицу, под пречку и то. Додуше, Мидлзбро има црњу на голу, не знам ни како су очекивали да прођу даље.

u fulamu brani gabor kiralji,pa vi vidite.skoro da je igrao i u barazu protiv jugoslavije.

Кираљи јеботе, памтим то име још од ихаха.

Елем, сјајна серија пенала на Енфилду.

ali ne lozim se da pricam u fazonu "MI" ej Mi!!

To je fenomen koji zahtijeva posebnu temu.

To je fenomen koji zahtijeva posebnu temu.

+999

Jede me blam zbog toga, ali vidim da niko ne komentarise pa sam mislio da ja nisam ''kul'' lolo

lepo fernandez sve rece, samo mi ovo "arsenal 3. mesto" i to mu je kristalno kao...!??? pre ce everton 3. biti nego oni, sto ce se i videti kad dodju derbiji, za liverpul vec sam rekao, fazon totenhem su, dobice po usima prvom prilikom pozz

inace je l moguce da serete toliko o tom "mi" i to u kojoj kolicini vec duze vreme ? stvarno ??

inace dzoni evans mesec dana van terena, sa iskoristiti sansu i vratiti se u zivot

AVB , Everton koji izgubi od Palasa kod kuće, ne dobije ni Lester gajbi, ispusti 2:0 protiv Arsenala, i biva RAZBIVEN od Čelsija? + Što tvrdim da bi ih Arsenal razbio da Venger nije rušio sopstvenu koncepciju i počeo sa Aleksisom kao najisturenijim, video si koji haos je bio kada je Žiru ušao. Mnogo toga ne štima kod njih, što na prvi pogled nije logično, ali baš nije počelo kako treba. Arsenal je kao i svake godine, nedovoljno jak za titulu, ove sezone, dovoljno jak može da bude relativno opušten za BAR to 4, mesto, s obzirom na to koliko su mnogi koji konkurišu tu loši. Oni za razliku od drugih nemaju problema sa promenom stila i sličnim krupnim problemima, njima je ključni problem izostanak Žirua, mada je Velbek korektna zamena, s tim da je to bio panic buy što bi Englezi rekli, mislim da bi ugrabili veće ime da se ovaj Žikica ludi nije povredio u avgustu. Vengerov špic mora da bude fizički dominantan i visok, i Velbek oba uslova donekle ispunjava, a i konačno brate igra špica. Protiv Vile objasnio sa top asistencijom i golom, mislim da je Venger tu video da može da se osloni na njega.