Prijava

ove sezone ste nam bar dali gol...

TVENTI TAJMS TVENTI TAJMS MEN JUNAJTED
TVENTI TAJMS TVENTI TAJMS AJ SEJ

Prskaj po jadnicima odvratnim. Najbednija ekipa u Evropi jebenoj.

Katastrofa sta su uradili od ekipe koja je prosle sezone igrala mozda najlepsi fudbal u Evropi. Jebem ti sve, da li je moguce...

Kako neko moze da bude tako jadan ?

No Suares, no fun. :(

imedžn d balija, samver.

fazon je što imam osećaj da se Suarez neće proslaviti u Barsi, i da će njegov prelazak ispasti ogromna greška za njega, i neoprostiva uprave Liverpula...

Palas nam nabija komplekse i jos po nesto.

Koliko je do jaja ovo... Jebeni Lovren, dobro je da nisam lud.

-Dejan Lovren bi mogao glumiti crnu rupu u filmu Interstelar'
-Prodaš Agera da bi doveo Lovrena, kakva sramota
-Lovren je poklon koji ne prestaje poklanjati
-Ljudi kažu da je Baloteli bio najgore pojačanje kluba.
-Lovren je najgori! Uzaludno bačenih 20 miliona funti
-Pored Dejana Lovrena i Titus Brambl izgleda dobro
-Lovren je odlično pojačanje, ali za sve druge klubove koji igraju protiv Liverpula
-Šta je zajedničko Titaniku i Lovrenu? Nije trebalo da napuštaju Sautempton

fazon je što imam osećaj da se Suarez neće proslaviti u Barsi, i da će njegov prelazak ispasti ogromna greška za njega, i neoprostiva uprave Liverpula...

Pazi, realno gledano, nije trebalo da ga prodaju ako su već jebeno znali da u svojim redovima imaju jednog od top 3 igrača na svetu, ali kad su to već uradili, i kad su dobili zaista dobre pare za njega, onda je samo trebalo da se dobro pojačaju. Znači gledati kao štoperski par Lovrena i Škrtela u timu koji je trebalo da konkuriše za titulu je zaista kriminalno. Da ne pričam po stoti put koliko je jebeni Lalana preplaćen isključivo zato što je jebeni Englez. Takođe previše para dato za neafirmisanog Markovića (za kog sam ja iskreno verovao da će biti dobro pojačanje, ali to je iskreno više bilo nadanje nego neko objektivno očekivanje), pa dovođenje jebenoga Emrea Čana (takođe neafirmisanog igrača)... I naravno, kao šlag na tortu, dovođenje mentalno najnestabilnijeg igrača od 2000. pa na 'vamo. Neću da serem, mislio sam da će biti dobro pojačanje, ali to je opet više bilo do toga što sam mislio da će ostati čist makar toliko da može solidno da odigra. Očigledno sam se zajebao. Jebote, imaš vrhunske skaute koji ti daju ne znam ni ja sam koliko igrača koje ni mi iz jebenog menadžera ne znamo i oni baš dovedu onog mentalno najlabilnijeg. Idioti.

ako su već jebeno znali da u svojim redovima imaju jednog od top 3 igrača na svetu

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Lalana je ojebao, dijeli pasove kao bombone, ona asistencija lambertu je bila ala pirlo, fali englezima takav doktor dugih lopti.

Šta lolišeš Boksere, čovek je u tom trenutku s onakvom formom lagano mogao da se meri s Mesijem i Ronaldom.
Ma sve je to lepo Šeko, ali ne vredi čovek te pare pa da ga jebeš. A i nije baš da će on takve lopte stalno slati.

Lalana bi mogao biti ok, ne baš novi Džerard ili Lampard, ali pristojan veznjak i povremeni reprezentativac. Nego oterati Agera ko psa da bi se doveo rupčaga Lovren, to se graniči sa kriminalom!

I još jednom da ponovim, za sve pare koje su puknute za pojačanja, mogli su kao Utd dovesti Di Mariju mađiju i Radamela, možda par miliona više potrošiti, ali završiti posao na duge staze. Filozofija uprave i Rodžersa je bila dovesti dosta pojačanja, da bi se igralo na svim frontovima, i pojelo se govno, baš ko Totenhem posle Bejla. Dogodine neće videti Ligu evrope nažalost. A najžalije što je nestala ona lepršava, efikasna igra, po meni uz Dortmund, Atletiko (zbog srca i Čola), i nerado priznajem, Arsenal, prošle sezone najatraktivnija igra u evropi.
P.S. Ne možeš očekivati od klinca od 19 da ti bude nosilac tako velikog tima, koliko god on bio dobar.

svejedno ligu sampiona vidjaju k'o olimpijadu,pa im nece tesko pasti.kada dodje dosta igraca u tim,jako je tesko to sve ukomponovati.