Prijava

Сантјаго Коровјов

Ne dotiče me uopšte

Ne dotiče te, od 13 postova 11 tvojih lol.
Krenula sprdnja, zaživelo ovo i kraj. Da si ispao čovek da uzmeš sam da pročitaš ovaj print stao bi na put tome ali ne ti se pravdaš jbt.

E, kad se setim kako je nekad forum bio do jaja mesto

početak me podseća na pesmu od grupe mobi dick

žajk, je l više zbog dicka negn zbog mobija?

Da si ispao čovek da uzmeš sam da pročitaš ovaj print stao bi na put tome ali ne ti se pravdaš jbt.

Ako me neko izazove pročitaću.

Postovi koji su posle skretanja pažnje da je pazl debil (prvi moj komentar na ovoj temi) su zato što su neki ljudi do čijeg mišljenja ne da mi je stalo, ali me ipak makar malo interesuje, pomislili da sam to napisao.

Једино што ваља на теми су постови Јоилови.

hahahaha do kajgane oce

Apdejt u uvodnom postu!

Smarko reka da će odabrat nešto najboljem od izazova.
Eto izložite se sad plusofili

http://i.imgur.com/RaIMYcs.png

Koliko je do jaja ovako čoporativno i bezmudaški ići na čoveka koji čak to nije ni pisao, a i koji retko upada u konflikte. Od lizanja bulje staroj garnituri do viteškog susreta s Remeom. Nismo se nametnuli normalnom spikom iako smo super i fini momci, ali prdimo u šaku i milujemo Remea.

Elem, ne morate bit izazvani da bi učestvovali.

Inače miki, mene je isti ovaj reme otvara temu đe je molio da me banuju trajno jer sam mu dosadan pa eo je l se zajebavam sa njim normalno? Ja ne znam što se tu pomamite ka pičkice neke ako vas neko cimne malo, Boga mi ka da će vi od muda otpas.
Naročito ovo bijelovitezovanje, makse avetinjo

EDIT:

neko ko može da iskarikira sve to lepo, i tako te munje, lolo.

Ja sam ovo svojim glasom čita. Eo pitaj kobeta, paninara, smarka, arlovskog, duba ili eo davida koji je tu sad, svi će ti reć da te ne karikiram kapi no da čitam kako bih inače čita.
Znači fora je samo da pročitamo bezveze kako oćeš.

I ovaj magot što mlati nešto o tome kako sam ja atenšn hor, lol... brate ti si promašio univerzum. To što ja ovaj sajt shvatam ka mjesto đe mogu da mlatim što oću (a što inače radim irl) ne znači da sam atenšn hor. Ako misliš da je ovo katedra za staroslovensku književnost mislim da onda treba da potražiš neko mjesto sa drugačijom atmosferom

опуштите се реално, добра је спрдња.