Prijava

Ipak southpark, jaki su, samo baš previše diraju, ne biraju koga :) pretjeraju, al jbg :) Simpsonove nisam imao prilike puno da gledam.

Ama u pravu su ovi odozgo. I ja mislim da se Simpsonovi i Saut Park ne mogu porediti jer su jednostavno drugaciji. Super su i jedni i drugi, ali na svoj nacin...
E sad, kada bi me neko pitao, hoces li da pustim Simpsonove ili Saut Park, vjerovatno bih odabrao ove druge.

simpsonovi su najbolji!!

Dve neuporedive serije.

Simpsonovi su mi bili najbolji dok nisam počeo da gledam South Park. Tek sam onda shvatio koliko su oni soft.

South Park je po meni nenadjebiv i ne verujem da iko može da ih nadmaši. Simpsonovi jednostavno pozovu poznatu ličnost u seriju, on/ona pozajmi glas i cela epizoda je nekako mlaka. South Park se koncentriše na jednu ličnost, posere joj se po karijeri i svemu ostalom, a neretko isprozivaju druge TV serije, manjine, čak i druge nacije (uključujući i Amere).

Što kaže Piro na prethodnoj strani, niko drugi ne bi predstavio Bono Voksa kao najveće govno na svetu, prikazao kako Lukas i Spilberg karaju Indijana Džonsa itd.

Isprozivali su Peruance, crnce, Kineze, Japance, Kanađane (svaka sezona ima cirka dve epizode sa Kanađanima), Family Guy, Deadliest Catch i onu drugu seriju na istu foru (epizoda "Whale Wars"), Isusa i njegovu družinu (Super best friends). Sve u svemu, ja bih pre gledao jednu sezonu South Parka nego ceo serijal Simpsonovih ili bilo kog drugog crtanog filma.

Usput, stvorili su dva najjača lika - Rendija i Kartmena. Rendi kao tipični Amer, a Kartmen kao najveći 'douche' crtanog filma.

South park iz sezone u sezonu postaje sve bolji,nisu promenili humor tako da ga svaki seljak razume,naravno tako bi dobili na popularnosti,ali bi serija izgubila smisao,ali ne,oni su zajebali sve ostale serije koje su išle ovim putem,i uspeli da zajebu u nekoj meri i simsonove.Volim obe da gledam,kod sauth parka volim to što ismevaju sve retardirano na ovom svetu,a kod simsonovih mi se svidja priča,ali se samo na south park kidam,što ne radim ni na jednu drugu seriju ili crtani...

Фаворизујем Соутх Парк
баш ме интересује гледа ли неко Фамилз гуз (гуз хахахха,мислим family guy)
по мени боље и од симпсонових и парка

South park. South park. South park.

Simpsonovi su pre bili okej, ali su postali jezivo banalni.

South park. South park. South park.

Imam sve epizode south parka i sve se slazem sa arche91

Imam sve epizode south parka i sve se slazem sa arche91

pa sto mora da se postavlja ili ovo ili ono. i jedna i druga serija imaju svoj fazon svoj smisao za humor. simpsonovi imaju nekakav suptilan a opet fin originalan humor a south park ima sokantni bolesni neocekivani fantasticni smisao za humor. i jedna i druga su genijalne. nema potrebe uporedjivati sta je bolje, dva razlicita sveta. ako bas insistirate onda bih po ne znam kojem rukovodnjenju rekao: south park jer imaju i epizodu gde su prihvatili da su simpsonovi obradili sve moguce teme, tako da saut parku jedino ostaje da ih kopiraju... kakvi carevi! ;D ima jos jedna serija koja je mozda i bolesnija od south park-a a to je: "drawn together", ipak vidi se uticaj south parka

Životinje iz Kartmanove Božićne priče
- Da ih ubijemo?
- Da ih silujemo?
-A da ih ubijemo, pa silujemo zaraženim kitama a da njihovu krv upotrebimo kao lubrikant?

sp jeste dobar a i simpsonovi su dobri
tesko je odluciti
ali kada su zivotinjice iz sume zaklali zeku i koristili njegovu krv kao lubrikant za krvave orgije kao znak dolaska sotone.....
to je nesto sto simpsonovi nikad nece dostici

Ja se slazem sa Ledenim, simpsonovi :)

Па тешко је одлучити . . .
Вероватно би избор пао на Симпсонове из простог разлога што сам их више одгледао . . .

The Simpsons. Super je i South Park, ali nekad ga preteraju, a mozda je upravo u tome lepota tog crtanog. :)))))

Humor u South Park je drasticniji, ekstremniji, ali ne preterano dubok. Simpsonovi su summa summarum svakako duhovitiji i satiricniji.
Govorim naravno o starijim sezonama Simpsonovih, poslednjih nekoliko su potpuno smece.