Prijava

Dobra serija.

Jebiga, na ovom forumu nista ne valja, ipak su ovdje redom uber mozgovi, Sajsi MC je kurcina za njih. Urbano.

Gledao neko vrijeme al sa preskakanjem, Foks voli da preradjuje tudje ideje ili ih samo ukrade. Kao i u vecini njihovih serija ne mogu da valjano vode pricu i vrlo brzo se sasvim pogube, pred kraj prve sezone su ubacili 150 duhova i naravno nisu znali kud udaraju. A i pocetna ideja porodica se useli u ukletu kucu jbt koliko je takvih filmova snimljeno.

Ледени баш си леден.
Па реално данас ти је све на исти калуп што се тиче хорор жанра и никад нема никаквих новина него само врте старо тако да је ово прихватљиво за овај жанр јер су људи навикли.

šomi, sirotinjo južnjačka, ŠTA FALI SMOLVILU?

Smolvil dosta hvale, a i Volker je super kad uzmeš u obzir da je Čak glavni glumac...
A opet gdje nađe Smolvil i Volkera? Vatafak?

smolvil je super...
7, 8, 9 i 10 sezona kidaju
PROBLEM JE ŠTO STOKA NIJE NI GLEDALA TO

Jesam ja jedini koji je procitao naziv teme Americka horor Picka?!

Ček to je onaj kurac što počelo u ludari, pa šatro naci doktor i časne sestre koje to nisu, jedna je kurava koju zaposeo demon a druga je kurava koja roknula neko dete a u stvari nije roknula dete a onaj što misle da je taj što skida lica nije on nego psihijatar onaj i ona riba što je luda al je otmu vanzemaljci pa joj posade vanzemaljca u stomak i pošalju onubrugobu da je čuva a ona lezbejka je u ludari zato što je lezbezbejka a onda kurac frik šou u drugom serijalu...jel to?

Teško sranje.

Jesi jedini si.
Jebiga Vidro neozbiljni su. :-P

Smolvil je tek govno...mladi supermen i koju će pičku pojebati....

jel to?

Šta fali ovoj seriji Burn notice....vrh serija...skoro kao Tropska vrelina samo što je Sloter Nik harizmatičniji od ovog pederka iz Opoziva.

PROBLEM JE ŠTO STOKA NIJE NI GLEDALA TO

Браво Кајзене, баш су ти лепо васпитани ови потрчци...

I to je teško sranje...taj Burn...ili Opoziv...ili kako se već zove...

al zato Totalni Opoziv sa Švarcenegerom kida, na svim nivoima...kida razbija urniše...

Teško sranje.

on ganja pičke u prve dvije sezone, poslije postane ozbiljno :(

Američka horor pička

E jebga Vidro nisam stigo dalje od prve sezone ni ove Horor priče ni ovog Smolvila...

a ova Prava krv to isto kida, vapiri, vukodlaci, ljudi, klanovi, klanje...ma sve ima serija, zaplet, originalnu priču, psihološku pozadinu, odlična ekipa glumaca, režija, montaža, muzika, ma sve za emija najmanje....

koliko ja vremena potrošim na gluposti...

Sad sam odgledao opet ovaj film o Bigi Smolsu...zna li neko šta je stvarno bilo, su oni roknuli Šakura i ko je njega roknuo?

alo ovde se priča isključivo o američkoj pički!

Мала Видра је тип девојке која у својој бедној гарсоњери коју дели са три цимерке и Чаславом гледа по једну епизоду Смолвила недељно, јер јој толико треба да скине 260мб на свом пребедном дајл ап интернету. И онда се тако њих петоро згужвају на двоседу и грицкају зоб правећи се да је домаћински чипс док мала видра размишља о визирању и црњи који ће јој лупити реџектед у пасош.