Prijava

Ima svakakvih, dobri komadi 50e, al' se neces najebati. Debel crnkinje 20e, ako ti je to fetis.

Je l' primaju kartice?

блајвага за Амстердаме причаш?

Ne mogu da se odlučim da li je super-smešno ili super-patetično kako su svi preozbiljni i neverovano uslužni na ovoj temi.

Tajland je kul mesto, dobre trandže, i ne primetiš ako ne zaviruješ baš. Oš daješ, oš primaš, sve ima tamo.

Vlado ne mogu da vidim onu sliku sa tvojom bradavicom a teo da izdrkam sto si briso pickice

јел ти идеш на курве или да гледаш музеје по чешкој? иди бре човече у бановце, поједи камагру, цијалис шта год, и за 100 или 200 евра узми пичкетину шиштећу и јеби је целу ноћ, па сутра дођи опет дал си луд какве чешке амстердами.

Ne razumem zašto psihopata Vlasuralj mora da odlučuje šta je smešno, a šta patetično. Pogotovo nakon njegovog instagram profila koji jasno pokazuje da mu roditelji bleje složeni, ud po ud, u pregradama zamrzivača, a da mu je glavni adut u muvanju riba hloroform.

Pezose, majka ti je promiskuitetna osoba, verujem da si je pitao. Ako nisi, predlažem ti da skokneš u Mađarsku. I ovako si mađarština gnjila, a i ima jeftinih droca i džabe hostela. Ako to nećeš jer ti je isuviše domaće, onda priđi hodi i zapali za Atinu. Znam, rećićeš da je skupa, ali ne mora da bude. Ima sjajnih droci na Omonia skveru. Oko 40 jevreja je dobra tamnoputa gospa.

Mada i jevrejština ima pravo. Dobar Banovac i ćao. Koji si ti kurton od mornara. Ideš od luke do luke, a za kurve pitaš na najnelordskijem mestu na čitavvom internetu.

lool muzeje po amsterdamu i ceskoj ko da je to jedino sto je tamo pored LEGALNIH KURVI I VUTRE

vecu glupost od strane nekoga ko nije iz cekaonice nisam davno procitao

Ali kako onda da se malograđanski hvališe svojim drugovima seljačinama da je jebao u Banovcima?! Ne ide... Prosto ne ide.

Brate busido, njegov instagram profil ukazuje samo da je pickica ona najgora hahahahahha ali ckapi lama ckapica lololo

Vlado ne mogu da vidim onu sliku sa tvojom bradavicom a teo da izdrkam sto si briso pickice

Jebi ga, izbrisali mi ceo nalog, ne sećam se više ni gde sam hostovao, negde u Americi, ali su valjda ukinuli besplatne naloge, ne mogu ni ja da nađem, i još dosta slika. Nema veze, opet ću da nađem neku štipaljku, pa kad budem slikao, šaljem ti obavezno.
Ne, u stvari nisam u pravu, eno ti u PVT-u, pa izvoli.

Seks turizam- jebu nas modovi u zdrav mozak.

Brate busido, njegov instagram profil ukazuje samo da je pickica ona najgora hahahahahha ali ckapi lama ckapica lololo

Ma pičkica je sigurno, ali mu muda porastu kada te omami hloroformom i veže. Onda sve svoje frustracije izleči. Vlasuljar je ubedljivo najjezivija lobanja na sajtou, a pritom je i bednik. Sto posto mu je gajba puna muva, a to je ujedno i jedini zvuk koji se čuje u tom domaćinstvu. Fali mu živog razgovora... Ko god mi ne veruje neka pogleda njegov instagram.

E, jebeš seks, nego kako u Pragu da završim travu, ili psilocibe, zna li neko? Idem početkom jula. Znam da je polulegalno, a ne bih se petljao sa Pakistancima, Turcima, šta znam, pogotovo što prvi put idem tamo, da ne najebem bez veze.

Valderama klub putnika, imaš masu naših glava i bekpekera. Mada ti je moj savet odeš u bilo koji dobro rangiran hostel u Pragu i priroda će sve to sama odraditi.

Idem prvo agencijski aranžman, hotel ovo-ono pansion, pa posle pet dana selim se na tri dana u neki Bubenec hostel. To kao neki studentski dom koji preko leta radi kao hostel, socijala, ali baš me briga, samo da prespavam u pauzi između kulturnog uzdizanja i lokanja piva. Znači u hostelu šema, pa logično.

Pa hosteli, pogotovo po Jevropi, puni su savremenih hipika i sve miriše na vutrovinu. Ne mož omašiš.