Prijava

КАКАВ ФЛЕГШИП РОБОТ

ЈЕДНУ ЕМИСИЈУ ИМА ГАЛАКСИ С 5 САДА ОВУ ИМА АЈФОНА ШЕСТ

Vrati se na M7 dok oznojen sanjaš Lenovo LOL

љооољ ниско селтиче

нико у целој серији нема ленова, леново нефлегшипује јбг

Kakva zena ova tajrelova majku mu, uz to prelepa, takve zene zmajeve treba zeniti, ko kler andervud npr.

Terao me jedan, do preporuke ove serije, relevantan ortak da odgledam ostvarenje i samo mogu reći da je nekoliko sati bačenih na gledanje četiri epizode ove serije na mene ostavilo utisak nekoliko najgore provedenih sati u gledanju ili čitanju nečega užasnog.

Klasična vonabi Gaj Hokings fora, koja će privuću većinu kvazi-intelektualnih levičara s iMac-ovima i dildom u torbi da pljuju po bankama i kapitalizmu. Da su produkcija, režija, gluma i priča malo gluplje (iako je to teško) pomislio bih da iza ovoga stoji Boris Malagurski. I na kraju - ocena - jebenih 9.2.! Kakvo govno od serije! Ali im se mora priznati da su imali tajming za prikazivanje iste! Za stereotipe (nekad i maliciozne) da ne pričamo: stidljivi haker koji će spasiti svet, zli kapitalista koji plaća da tuče sirotinju kad ima težak dan na poslu, Evil konglomerat... Jebem ti živote majku!

aj bezi majmune idi gledaj ribe s facom opanka

I mojne ti tu balavu vuglicu razbijem!!1

.i posle par sekundi razmisljanja napravi preozbiljnu uvredjenju facu i kaze ,,najace da nisam,, nekim decackim glasom...

hej drugari pa sto se svadjate zasto ne bi svi zajedno otisli da se druzimo i pevamo!

pazi, nije da nije u pravu miki, samo je mozda bio malo preostar..

Mickey Savage

I mojne ti tu balavu vuglicu razbijem!!1

ajde mudonja

Ima istine u tome što kaže Prov, priznajem iako pratim i nastaviti ću seriju. Na stranu glupa kurva Anđela i onaj njen fali baka momak, ali najveći lejm serije naziv Evil Corp najuspješnija kompanija. Zamisli scenu osniva lik firmu i kaže daj da dam ime Evil Corp to će biti dobro za biznis hahaha hoću da se left foot palmujem pa to ni u stripu nema. Onaj šimejl White Rose sinoć najupečatljiviji bio. Sjebali Tajlera Velika pičkast ispao ne sviđa mi se u kojem pravcu ide njegov lik.

Hahaha da da, ja sam mislio da su samo E corp, a eliot ih zove evil, kad ono medjutim haha

Kako me nalozio pilot jbt, posle su dosta zasralu, ali pratim i dalje, nije toliko lose..

баш је срање, нема шта

Evil Corp

Наравно да није Ивлкорп него нас серија провлачи кроз Елиотове "филтере" и његово схватање ствари, пошто смо у улози његовог имагинарног другара.

ne mogu se bolje složiti s foresterom kao moguće objašnjenje toga
nisu za džabe stavili to ime nemojte biti glupi
da je dejvid linč nazvao evil corp ljubili biste ga u kurac neki ovde aj mrš licimuri

@THE FORESTER

Forestere mozes li da mi odgovoris na dva pitanja? Imas li vikendicu neku i imas li sestru mladju mozda? Nije nista vulgarno i vredjajuce nego mi delujes kao covek koji ima obe ove stvari pa pokusavam da pogodim?

koja će privuću većinu kvazi-intelektualnih levičara s iMac-ovima i dildom u torbi

s iMac-ovima u torbi

http://www.mapleuk.co.uk/ekmps/shops/mapleuk/images/refurbished-apple-imac-mb952b-a-27-inch-4-gb-ram-3.06ghz-core2duo-mavericks-45-p.jpg

Prove, dobra ti ta torba.

Forestere, voleo bih da je tako i da na kraju nešto bude vau, ali neće. Nije to Eliotova maštarija i da je on izmislio Evil Corp, pisalo je i na onim dokumentima koje je Anđela sama našla kod starog, na vestima, itd, itd. Kul mi je serija zbog gikštine koja je verovatno najrealnije prikazana od svih filmova i serija (plus ide i na KDE i pajton skriptovanje), ali nemoj da čitamo Murakamija u tramvaju i da je mistifikujemo previše, neće nikad biti Fajt Klab čak ni Vendeta da jebe oca. Darlin solidan antifa pičić <3

Викендица се распала и искључили смо струју колико пре три-четири дана, и јединац сам, тако да јебига омануо си са проценом делимично.

Иначе мени се правац у којем иду јебени Швеђани свиђа, јер ми генерално иду на курац једносмерни Норман Бејтс моменти, а овако у истом тренутку када је Велик упао у магновење Савршена Жена је показала мало емпатије и нежности без обзира што је после КВАРИША брутално гурнула виљушку у пичку АШИРАВК