Prijava

ID ako ima gram mozga nije luda da propusti izvanrednu priliku da proturi svoje ljude među ove horde. Fazon najekstremnije glave, spremne da naprave veliku štetu u samoubilačkom udaru.

A i narod je dosta kriv, da ih ne prevozimo, švercujemo u EU i ostalo ne bi oni toliko išli preko naše teritorije.

Brate kod mene u Jerkoviću više Libijaca nego Krajišnika.

и на некој другој станици улази црнац у шуљи са ташном фул фазон

ПА КАД ИДЕШ БУСОЛОМ И ТРАНЏОМ ПО ДРУГИМ КРАЈЕВИМА ГРАДА. ЈА САМ ОВО РЕДОВНО ВИЂАО НА САЈМУ ДОК САМ ГОРЕ ШЉАКАО. НИШТА НЕОБИЧНО...А МОЖДА ЈЕ ТО ЈЕДАН ИСТИ ЦРНГЕЉА

Al ono kontam da ih ima toliko jer je tu ambasada

Al ajd Libijci, jebeš njih

Dovoljno je 50 ludaka da naprave nevidjeno sranje u drzavi. Npr 50 teroristickih napada istog dana bi bio havarija na najazescem nivou.

KO JE IKAD VIDIO SIRIJCA CRNCA JEBEMUMATERDAMUJEBEM?

Aj Sirijac, on bježi od rata, OD ČEGA BJEŽI BANTU CRNAC JEBEM GA USTA?

Islamisti obični

Samo se nadam da je Islamska drzava proizvod Amerike i da oce da prosvercuju islamiste u EU da bi je oslabili, a onda ce EU da objavi rat islamu i eto nama nezavisne RS!

Jebaće nam obrezani majku

VRATIĆU SE JER ME STALNO ZOVE USPOMENA IZ RAVNIH KOTAAAARAAAAA

ПА ЈЕСИЛ ТИ У ДВОБОЈУ ИЛ У ЈЕРКОВИЋУ, КУРАЦ?

Dal ovi iz Sirije imaju krajiške pjesme o povratku u Knin i Ravne kotare?

Šta je Sirijcu ekvivalent Ravnih kotara? Hadhbat al-Jaulan?

Meni nije jasno kako crnci iz Afrike ne idu svi u Španiju, zar mu nije lakše da se kreće Afrikom nego da ide u Grčku pa da se jebava dok ne dodje do EU.

Čitao sam neki predlog, sad već ne znam da li je to bio novinarski tekst ili sam samo naleteo negde u komentarima, kako bi sve njih trebalo rasporediti u napuštena sela na jugu, dati im poljoprivredne alatke i obučiti ih da se bave poljoprivredom i tako da doprinose državi, ako već nemaju nameru da je napuste.

Mene ostavila riba iz Surdulice, realno bi mi bilo drago da na kraju završi sa nekim Sirijcem čobaninom

Pa kurac on ide iz Afrike, idu sa fronta u Siriji i Levantu

Više sam u Jerkoviću, jebem ga...

Dal ovi iz Sirije imaju krajiške pjesme o povratku u Knin i Ravne kotare?

Šta je Sirijcu ekvivalent Ravnih kotara? Hadhbat al-Jaulan?

ЈАСНО ЈЕ ДА ЈЕ ТО ЛИБАН

Почетком 1976. године, у суседном Либану је избио грађански рат у ком су велике губитке претрпели припадници хришћана Маронита. Сирија је послала 40.000 војника у Либан, како би помогли хришћанима, али се ускоро и сама умешала у Либански грађански рат. Уласком Сирије у сукоб, почиње и тридесетогодишње сиријско присуство у Либану. Наредних петнаест година грађанског рата, Сирија се борила за контролу над Либаном и покушавала да подрије Израел на југу Либана користећи разне паравојне снаге. Након завршетка рата 1990. године, многи су присуство Сирије у Либану доживели као окупацију46. Сиријске трупе су остале присутне у Либану све до 2005. године, а Сирија је за то време силом утицала на либанску политику, што је многима веома сметало. После атентата на бившег премијера Рафика Харирија, за који је окривљена Сирија, извршен је притисак на Сирију да повуче своје снаге из Либана. Дана 26. априла 2005, главнина сиријских снага се повукла из те земље, али је оставила тамо доста оперативаца своје обавештајне службе, што је изазвало нови гнев међународне јавности.

Сматра се да је после завршетка рата у Либану око милион Сиријаца дошло у Либан у потрази за послом. Сиријски радници су налазили запослење лакше од Палестинаца и самих Либанаца, будући да су радили за мање плате. Неки су тврдили да је то што сиријска влада подстиче своје грађане да у потрази за послом прелазе у малу суседну земљу под војном управом, заправо само још један покушај Сирије да колонизује Либан. Године 1994, након притисака из Дамаска, либанска влада је одобрила издавање око 200.000 либанских пасоша сиријским грађанима који су тада живели у Либану.

Te ebole se brzo asimiluju očigledno, kratak im je period inkubacije. Da nije redovne deportacije, ponestalo bi evropi tolerancije. Bez zajebancije, na kraju bismo pobili i gancije

Kao uvek iza svega stoje američke

C I J E
I
J
E

ВИДИМО СЕ У ТЦ КАД СКОКНЕМ ОПЕТ ДА ГЛЕДАМ ВОЖДОВЦА СКОЧКО