Vukajlijin rečnik vukajlijizama - sleng u slengu
  • ps

џело есе кува шта

• Бохор

Džela grgoće spermu

• ЏелА

bohore, prosucu ti celu turu na ikonu.

• Бохор

Lukse prijatelju dragi ispraviti te moram.
    Srky je sujetan lik koji se šali na svačiji račun a šalu na svoj ne zna da primi.

• Марко 

нису вете и баракуда исти лик, баракуда је био са шаном пре трише и жајка а вете је неки лик доле из ниш или лескОвац који се ложио на корвете и изгледао као педер

бушидо је направио фузију ове две главице и по томе назвао правац

• Džonovan

SOKLENDŽA - to je neko nekad lupio na četu, mislim Debeli Pacov, malo smo se sprdali a ne znači ništa,
    70 dinara - nastalo od iskarikirane Jebačeve priče kako je Žajk dao Čavezu 70 RSD jer mu je ovaj pomogao da otvori vrata od voza,
    Stecan - jer je c odmah do v na tastaturi,
    ARČIM - dominacija definicijom ili u raspravi na četu ili forumu,
    KULEN/KULENJE - označava jebiga kurac, a nastalo mislim od Carinog postera ili zajebancije na račun StefanaKostića...

Dobra tema.

• Митке

Ја мислим да би било лијепо да Псето објасни гаргију, јер нас је у једном свом периоду бивствовања на сајту бомбардовао са цца 5 комада исте по једном посту.

• Митке

А Деки- купа се?

• Johnny Kurajber

Mada ima neka priča vezana za gargiju i partiju šaha na Adi koju su igrali Pseto i Arlovski. On će to bolje objasniti, ali gargija je šuk.

• Tuccini

Deky kupa se: kad je nešto iluzorno, malo vrv

• Fender Stratocaster

Fendere, to vetekudizam ti je od vette_zr1 i barakude, dva naloga istog lika što je bio u vezi sa izvjesnom šanom

Аха, значи то је.
    Е, да! И та Шана. Видим да сви спомињу њене постове, поготово неки опроштајни. Је л' је и она била модератор?

И све заборавим да питам: која је фора са Кузманом и његовим сестрама? Ко је Кузман?

• Pajo Dačak

Kuzman je pokazivao slike sestara na cetu...Trenunto nema pristup vukajliji iz odredjenih razloga.
    A Sana koliko ja znam nije nikad bila muderator...

• Марко 

био некад клип на јутупу са малином војводић кад се гола купа и звао се "снежана савић - купа се" и то људима било смијешно, после деки снимао неке његове глупости и назвао клип "деку - купа се"

• Šalabajzer

Šana je rockangel i jednom je otvorila patetik temu sa slikama nje i Baracude. Mislim da je tad krenulo tovarenje koje je kulminiralo patetičnim napuštanjem sajta. Džimi je začetnik tovarenja. Nije bila mod, koliko znam.

• Carl Cox

Haha, ja ne znam za temu, postoji li još?

Kuzman je logično kuzman_92, do jaja lik koga je poterao maler, i koji definitivno nije trebao da kači slike sestara (ma kolko dobre bile) na čet.

Kao što Džoplinka nije trebala da kači slike svojih pozamašnih bradavica.