Prijava

ЛОЛ погледајте ово јеботе, неки лик и ја поделили 100. место ладно, 99 људи узело по 200 динара, он и ја по 100 хахаха

http://i.imgur.com/IW0rCv3.png

Haha koji maler.
Eh da je Sterling izbio pola lopte, dobio bi duplo. lol

Eno ti turnira, vrv je i 1na1 na tu foru. S tim što je proizvoljni ulog, a njima fiksno 10%.

Видео још ноћас. Ове 1 на 1 људи кулирају засад, а ево попунио се скоро цео један од 55 учесника, награда за првог је 1800, другог 1000, трећег 700. Не свиђа ми се ово све. Мада свакако нисам планирао да трошим паре на ЛШ, али изгледа да ће и Евролига бити оваква. Пих.

Nadam se da neće, jbg, sranje je realno. I ono sa 100k garantovano kad pogledaš samo prvih 7 da kažeš da dobije neke pare, jeste rašireno da 100 dobije po nešto, al jebo ti to da budeš u 100.

Iskulirao sam i ja LŠ, EL planiram da igram (moramo raditi studije izvodljivosti loool), al je sranje generalno.

ja preskačem ovo kolo, vidim da su promenili koncepciju. sad da bi uzeo neku normalnu kintu treba ti dosta vremena da se jebavaš i učestvuješ na 15 turnira, a ja nemam kad.

Ne verujem da preskačem, vrv ću istrošiti onaj turnirski novac i oterati u kurac fantasinovu, jbg, sa onom prvom nagradom od 200e i nekih 7 mesta koje donose kakav takav novac i može, al da se mrcvarim za 1000 sa jos 10 njih, da se jebavam ni za šta, jbg.

A možda i ne odigram, mrzi me trenutno.

Је л' ово Ђентиле повређен? Па у курац, шта сад да му радим, како да измештам... ау, ал' ми узјеба све.

Колико ме изјеба ова повреда ђентилеа сад, невероватно, сад не могу ни бунгу-колоа да узмем, ханга мора да остане, баш јебада тешка.

едит: погрешна тема, сад видим, ал' јбг.

бенисио, стеване, треба ми ваше мишљење за хангу, ђедовића и кузминскаса. ако вам није тешко. ја већам ево већ 45 минута, не знам кога да убацим уместо ђентилеа (много ме усра његова повреда), да ли кузминскаса, јер је прошлу засрао дебело, а претходну с макабијем имао 25, али онда мора ханга ван и неко слабији уместо њега (можда бунгу-коло може да се уклопи), или ђедовића, онда бих оставио хангу јер иде на ослабљени олимпијакос, верујем да може да набије макар 15-6 индекс, а опет ђедовић прву с химкијем одиграо одлично, а и већ је одиграо две очајне, неће ваљда више.

и друго, кога би избацили пре, да ли веселог или јудоа?

и ко је овај ике офоегбу из макабија? он би ми легао као будали шамар сад, само ако ваља.

или станко бараћ, могао би да искористи одсуство ђентилеа мало, и још мачвана нема, први је центар ваљда сад.

свео сам на ово:
убацио ђедовића уместо ђентилеа, и коначно се отарасио диопа из лаборала и узео бараћа, верујем да може да направи нешто. е сад имам још само једну дилему, ципсер ми је четворка, савановић повређен што је добро за мене, ал' опет не знам да л' је боље да узмем папапетруа из олимпијакоса јер он добија више минута сад кад нема принтезиса, или сергеја монију који иде баш на ципсера, верујем да је бољи избор, ал' ево не бих знао ништа, ту ми треба савет. најближи сам монији.

и не бих волео да имам и ђедовића и ципсера, то је друга ствар, морам или монију или папапетруа, ко би био бољи избор по вама?

ако искулирате - убадам рендом монија/папапетру, јер с једне стране имам ђедовића, с друге хангу, не ваља никако.

едит: шта уопште игра монија у химкију, 3. или 4.?

излудех, како год да окренем не ваља ми. сад сам убацио кузминскаса уместо ђентилеа, а хантера и бараћа уместо јудоа (не знам да ли да га се одрекнем с обзиром да им гостује стразбур) и диопа. аукурац, шта год да урадим сад зајебаћу. много ме изјеба ђентиле јебем му семе.

je l me jebeš da je đentile povređen???? pa ne može jedno kolo bez stresa

kuzminskas je po meni mačka u džaku, ali ok, ja ću sad da vidim, pa javljam koga sam menjao umesto glupog italijana

dobro da si napisao za đentilea, i meni sjeba čitavu koncepciju

aleksandarkg, od ove trojice (monija, papapetru i cipser) ja bih najpre uzeo papapetrua. on i kad su u punom sastavu ima minute, pretpostavljam da će sad i bitniju ulogu da ima, plus ne može da mu padne cena više od 2. monija šutira dosta za tri, pa ako ga usere, a ovaj mali šta znam koliku će minutažu da ima, četvorku igra dion tompson

stanko barać armaniju jeste prvi centar, ali sad kad se povredio đentile prva opcija u napadu im je meklejn, pa verujem da bi mogli da igraju i small ball jedan deo utakmice, ni efes nema previše visokih igrača. tu bi možda trebalo probati sa robijem hamelom, on skuplja dosta skokova kad igra

đedović je meni konstantan, ali vidim da slabije igra u zadnje vreme, kuzminskasa ne bih uzeo da mi pucaju u kolena, a hanga šta znam, od njega možeš da očekuješ 10-ak, pretpostavljam da će da spuštaju loptu na burusisa da bi izbacili hantera što pre

ike ofoegbu dobija više minuta otkako je gudes dobio otkaz, a i on puni više kolona tako da je dobra opcija, pokriva i trojku i četvorku

kuzminskasa ne bih uzeo da mi pucaju u kolena

Ni sam lepše ne bih rekao, ja tu neke mačke u džaku pominjem

mislim da ću i cirbesa da prodam, moram ili sad ili u sledećem kolu, a za đentilea i cirbesa mogu da se uzmu lepi igrači

ja sam uzeo de koloa umesto đentilea, ali mi sad ostaju dvojica dviljaka od kojih možeš da očekuješ sve i ništa. taman sam uzeo điđija, jbg. bar mi ostaje 50-ak dinara u banci.

имам и опцију да узмем бунгу-колоа уместо ђентилеа и да онда појачам тројку/четворку, и уз то узмем отела хантера. и опет пројектовано 120 поена, дакле само је питање да размотрим ко ће најлакше да расте са ценом, па да од следећег кола буде мало лакше.

bar mi ostaje 50-ak dinara u banci.

е јебем ти срећу! да ја имам ово сад бих лако, него немош од укупно 470 оставити 50 никако, једва успем да склепам нешто.

мислим да сам 7 комбинација пробао, и сад ћу да се вратим на кузминскаса, папапетруа и бараћа и да ме боли клинац.

едит: овако и би на крају, идемо миндаугасе, јеби ми и оца и мајку сад.