Prijava

зашто не пишете на теми за евролигин фантази?

Kaha Laboral (+8.5) 2 - Olimpijakosu ne igraju Printezis, Spanulis, Jang i Lodžeski, znači četvorica iz prve petorke, plus ni Milutinov ne igra, tako da im ostaju dvojica visokih igrača (ja ću i čistu dvojku da probam)

Сад видим да је Бени ово написао на теми за клаџу, а ја још по завршетку прошлог кола продао Бурузиса и купио Милера лоло

Водим се тиме да мора сад мало лошији индекс имати, ем не може стално 15+, ем игра у Атини. Милеру порасте цена, вратим Бурузиса коме ваљда није порасла и зарадио сам паре. Сад мислим да ћу одустати од тога лол

poslušaću te beni za papapetrua, a izbacujem definitivno cirbesa, pa ću tu nekog boljeg ubaciti, ovaj mi se čini van forme

Стеван
зашто не пишете на теми за евролигин фантази?

хаха, па видиш да и овде поједох говна јер дука није знао за ђентилеа. а ову не прати пар људи. тако да псссссссст!

ја сам хтео и милера и хантера, да је ђентиле био здрав, и уз то бунгу-колоа, овако јбг, све што сам у два-три кола градио усрао сам сад.

A brate, video bih crveni krst pored đentilea, ali bih verovatno to video u minut do 6, pa bih se uspaničio i izbacio njega a ubacio simonovića

Колико паузира?

Istegnuće mišića mislim, ne bi trebalo dugo

на крају сам убацио кузминскаса јер рачунам да ћу тако најлакше да вратим ђентилеа у тим, ако бих узео бунгу-колоа и још неког онда би већ било зајебано.

највише ме јебе то што имам и веселог и јудоа у тиму, а стразбур ће да затвори рекет максимално, па не очекујем баш да имају по 15-17 обојица никако. мада ко би га знао, можда судије погурају фауловима, па ови лагано и избаце. џабе ја мислим овде, све је срећа, можда ми и бараћ донесе 30 индексних поена. добро, сад већ једем говна.

Dukka
A brate, video bih crveni krst pored đentilea, ali bih verovatno to video u minut do 6, pa bih se uspaničio i izbacio njega a ubacio simonovića

хахах :)
јбг, морам да се служим свим прљавим стварима да се мало почупам.

у ствари, чини ми се да сам за ђентилеа видео да се само не очекује да ће играти, дакле очито није теже природе повреда, које смо среће он ће да уђе и данас и набије 40, и онда га не купих никад више џД

и даље имам ребића у тиму, нисам ни разматрао да га избацујем, позз

Прочитао сам да се Стразбуру враћа онај Хауард, он је крилни центар мешчини и њихов најбољи играч. Тако да се и ја бринем мало за Веселог и Јудоа, поготово ако је тај лик одличан у одбрани, али јебем ли га... Ипак играју код куће и иовај је тек изашао из повреде, биће ваљда солидни бар.

Направио сам потенцијално много глупе измене, али могу бити и исплативе.

Едвин Џексон аут - Бунгу Коло ин (лик досад или двоцифран или у минусу, надам се да ће против Цедевите то ипак бити 15+)

Ђентиле аут - Швед ин (нек има неких просечних 15-ак, бићу задовољан)

Бурузис аут - Милер ин (надам се да Јанис неће имати више од 26, а од Милера очекујем максималан раст, а можда и опет одвали)

Bungu-Kolo bi trebalo da bude vrhunski pogodak, ne mogu da prežalim što nisam mogao da ga uklopim sad, on mi je bio planirana izmena za hangu, al' đentile zajeba.

Да, али би могао и да прекине досадашњи шаблон "одлична па очајна" и веже две очајне. Ал' јебем ли га, Цедевита код куће.

ево опет рестартујем :Д

оставио ципсера у тиму и одрекао се папапетруа, па како буде, и направио измену ханга - бунгу-коло, ал' сад морам ђедовића уместо ђентилеа, а не кузминскаса. како год да окренем мислим да ћу да зајебем сад.

Јеботе, на који год турнир да кликнем, три имена увек видим међу учесницима. Кликнем на овај што се плаћа 500, 3 учесника има засад и наравно та тројица:

http://i.imgur.com/Ke96rYh.png

стеване, наћи ћу те у граду за ово уношење раздора у мој тим у последњим минутима!

сад сам избацио хангу и оставио ципсера уместо кога сам хтео папапетруа, уместо ханге бунгу-коло и ђедовић уместо кузминскаса.

дакле ако буде кузминскас + ханга + папапетру > ђедовић + бунгу-коло + ципсер, најеб'о си!

мада хангу нисам ни морао да избацујем уопште, него да одрадим само две измене, али ето, нешто сам баш убеђен да ће бунгу-коло много лаганије да истера 15+ него ханга.

Coa, dobićeš šećer brate, smiri se :)

bogdan bi mogao da donese malo više poena, pošto slukas ne igra. tako da trojka dikson - bogdan - datome obećava dosta

+ za bogdana i datomea (naročito za italijana), samo ih ja nisam ni planirao jer već imam dvojicu iz fenera, mnogo bi bilo.
Zato ću bogdana u kladionici da jurim u plus.

ја се пријавио на овај турнир, учешће је 50 динара, иако ту пише да је 100, тренутно нас има 7 и награда за прво место је 315 динара лооол

http://i.imgur.com/a9DEpHD.png

ЕЛ СМЕ НЕКО ДА СЕ ПРИКЉУЧИ?!

5 минута се мислио између Колинса (15) и Вимса (-1) из Стразбура и одлучим се за другог пошто се враћа Хауард и као први ће мање играти и шутирати.

А и на Евролигином фантазију су ме баш лепо испоштовали Рајс и Швед -.-