Prijava

gde god.. da si... andjele-moj brate

Ja sam oduvek zeleo da odem odavde iz ove zemlje u USA. Zasto? Zato jebiga sto tamo meni sve odgovara ALI SVE, a u Evropi slabo sta... Prvi put sam hteo da odem kad sam bio druga godina Gimnazije, tad je moglo da se ode da se zavrsi treca i cetvrta godina. Imao sam sve uslove, i vozimo se Pok. Otac i ja za BG, Golfom dvojkom benzincem 1.3 marineblau i ja mu kazem takva i takva stvar, i ja sam resio da idem, a on mi kaze: znas, ako odes tamo da zavrsis srednju-budala si ako ne upises fakultet tamo, ako zavrsis fakultet tamo-budala si ako se na zaposlis tamo, a ako se zaposlis tamo, ti ces i da se ozenis i ostaces zauvek. A ja ne bih voleo da ti ostanes tamo. Imas sve uslove da lepo zivis i uspes ovde. Reko, ajd... Voleli smo se ja i Matori, uglavnom mada su nam svadje bile katstrofalne, posle vojske sam zapalio u Nemacku i nisam se vratio dve godine, ali nebitno.
Eto tad nisam otisao, i to je bila jedna tacka bez povratka, kasnije je bilo sta je bilo, ali zasigurno ne bih bio ozenjen sa svojom sadasnjom zenom, a ja sam inace sa tim jako zadovoljan...
Posto je umro, ja sam se ipak dokopao Amerike ali kao ozenjeni otac dvoje dece.
Ja sam kreten inace, ali se uvek nadje neko zensko da me voli i da smatra da ja nesto vredim i tako te stvari, a ja ne umem bas da se je li, suprotstavim i karakter sam do mojega i tako sam se nasao u situaciji da sam mogao da nadoknadim sve sto sam propustio kad nisam otisao sa 16 godina i da povedem sa 100:0... Da dobijem i drzavljanstvo, i sve sto mi treba i da pocnem novi zivot skroz. Ja sam i otisao sa idejom da stvorim sansu da ostanem, i stvorio sam je ali ne onako kako sam mislio, mislio sam da cu naci, upoznati nekog kod koga bih poceo da radim pa onda polako dobiti zeleni karton, pa dovesti familiju, i jesam je stvorio ali ne onako kako sam zamisljao.
TESKA srca sam se okrenuo i vratio se kuci i to je bila ta druga tacka bez povratka na istu temu...
Ali smatram da jos nije gotovo.

Jbg dosad se ni jednom nisam zajebao u životu, sve mi ide manje više po šablonu. Imam velike šanse da se zajebem za godinu i nešto kad budem birao fakultet.

Evo moja broj 1 Pre faksa koji sam diplomirao sam hteo da budem pravnik. Jebavo se neko vreme na faksu, dogurao do upisa treće, ali nikako da položim jebenu sociologiju iz prve godine. Jer sam bio mlad majmun i posvađao se sa profesorom, koji je bio crven da crveniji nije mogao, Sloba mu iz dupeta virio. I na svakom ispitu me je obarao, ali ne možeš mu ništa, kada je pala vlada ja mislio sad ću da mu jebem mater (mlad majmun v2.0). Braćala preleteo u žute i teraj. Dignem ruke, odem u vojsku, vratim se i upišem i završim informatiku. Bolje mi je ovako, kao pravnik bez članske bih jeo ladna govna. Nisam se zajebao.

Moja broj 2 Odmah posle vojske radio kod ortaka što je imao firmu za PVC i alu stolariju preko proleća i leta, ajd da se zaradi za pivčugu, pljuge i 10 dana u Čanju u septembru, bar toliko matorima da se skinem sa grbače do faksa. Radili neku ogromnu ugradnju u nekom selu u vlasiji, mislim da se zvalo selo nešto kao Ćošina Bara ili tako nešto jbt. Elem, nas petorica liku gastarbajteru ugrađujemo u palatu neku grdno jebenu količinu prozora i vrata, sećam se da smo skoro ceo jul samo njemu pravili stolariju i ugrađivali je 5 dana. Celo vreme bivstvovanja našeg tamo nas seljaci ispitivali čija je firma, šta ko od nas hoće u životu, šta imamo od škole i te munje. Zadnjeg dana pošto urađena siva faza, krov i stolarija gazda pravio dernek. Dovuklo se pola sela i rodbine pride. I kada su malo popili počeli da nam provodadžišu neudate devojke Vlajne. Mene spopade jedan da mu ženim ćerku, neku malu i debeljuškastu. Nudio mi da budem šef u njegovoj rabadžijskoj firmi, kao zapošljavam šofere, šaljem po ture, jebem majke kad kradu ili zajebavaju i to. Nudio mi i novi BMW 3 i ceo stan na drugom spratu kuće. On i žena dole, mi gore, sinovi imaju svoje kuće i firme, ne bih imao ništa sa njima. I ja nisam hteo, odbio ga. Bio mlad majmun v3.0 i zajebao se.

Moja broj 3 Pre oko 2 godine kontaktira me neki Arapin preko Linkdina da idem u Dubaji da radim za neke pola holandska pola arapska firma. Nudi 6 soma USD mesečno neto. Mene žigne guzica reko hoću, ali ne ispadnem mnogo glup, pa kažem ček da razmislim par dana. Pa onda reko ajd namesti intervju preko skajpa. Odradim to, ovi srećni, radio si za velike firme i te munje, nude tu kintu. Ali na 6 meseci ugovor, pa se obnavlja. A šta reko ako me posle 6 meseci škartirate? Pa kao do jaja ti je opet, odskočna daska za Emirate ovo ono. Ja se raspitam, ne možeš ni stan da iznajmiš na period ispod godinu. A stanovi skupi, ako bih živeo sam ode trećina love samo za kiriju, osim ako neću da delim stan sa nekim manekenima pederima ili da mi komšija iznad bude Pakistanac na baušteli, a komšija ispod crnac što pere ulice. Reko neću, pa da mu jebem mater. Odbijem ih fino. Da li sam se zajebao tajm vil tel.

90ih kad sam bio vrlo mlad, otac me je pitao da li bi ziveo u holandiji.mogao je da nam sredi da odemo tamo i da ostanemo za stalno.Ja sam tad bio ubedjen da u holandiji zive uglavnom pederi, tako sam cuo.valjda je neko od mojih drugova rekao da smo mi srbi prave face a da su englezi i holandjani pederi, i zbog toga nisam hteo da idem u holandiju.A najveca ironija je u tome sto sam u kasnijim godinama otkrio da sam i ja sam gej..mozete da zamislite sta bih dao da sada zivim u holandiji

svaka tacka na x osi koja predstavlja vreme je tacka bez povratka cak i ako vratis neku situaciju to nije orginalna situacija nego neka druga definisana drugim vremenom i samim tim nije uopste ta situacija jedino sto mozes o tome da razmisljas je koliko puta si izbegao smrt do sad a da toga uopste nisi ni svestan isto tako i koliko puta si prosao neku bitnu tacku bez povratka

Agilni

Sejvujte često.

Meni sejv oće često bude korapted. A ne verujem u klaud.

A najveca ironija je u tome sto sam u kasnijim godinama otkrio da sam i ja sam gej

Izađe čovek iz plakara i niko ništa...

Agilni, jesi i ti sejvovao, decxko?:=)

profe ti si samo smrad

@BataSale

Ti se nigde nisi zajebao...

Profesoru tom da dignes spomenik sto te oterao sa pravnog (mada i kesa na glavu, batine pa kontejner isto nisu losa varijanta)

Vlasi oce da ti daju sve, al da dodjes na miraz. Znaci TU da zivis na spratu i nigde vise. BMNJ moz da se vozi samo na poselo u Porodin kad dolazi DJ Shone. Pnji (lebac na vlaskom) da ti se ogadi...

U Dubai bih isao samo da bacim H bombu. Meni je bilo dovoljno da vidim kako u trznom centru stoka uzme bilo sta da pogleda od garderobe, i samo baca na pod, nece da vrati gde je bilo, a radnici trce i kupe, i sredjuju.

U sustini sve na kraju bude onako kako je i trebalo da bude...

Марковдан 1999,, трећи дан крсне ми славе, а у време бомбардовања, славили 2 дана како доликује, па ручали тај дан породично нас 3 роба у стану. кева скувала кафу, и донела у собу, ја блејо нешто по интернету као де ће ови зликовци да гађају, пошто нам је стан поред касарне у центру града, мада нико више није ни марио. Мотам љути херцеговачки дуван, у том сирена. Нисам ни облизо ризлу, поче да рока, смрче се, стакло пршти са целе зграде, врата се сва поотвараше од детонација, нека излетела из штокова, вриска по згради. Сабрасмо се ми укућани, добро сви, изађосмо испред зграде, туга за видети, ролетне раздрљене, исцепане завесе вијоре од промаје... ај све то. Враћамо се у стан, треба срча да се почисти. Кева била ставила ћилим на прозор од моје собе, и сад јебига, пао онај ћилим на сточић, оборио ми и кафу коју нисам ни сркнуо, а пун стакла. Истресам ја онај ћилим, кад оно бајо мој, гелер величине песнице, неправилног облика.
Реко, јбт човек главу дизгуби пијући кафу у својој кући.
И тад сам знао, неш ти овде још дуго, синко...

Ja sam imo jednu tačku sigurno, a možda i više

@torazulu Hvala brate na utesnim recima

Ja sam surovi pro u igri zvanoj zivot, i kad bih opet ziveo sve bih isto uradio.

Igras na ajron men modu, bez sejva. Ristekpa...

Tek mi slede neke prelomne tacke u narednom periodu, do sad sam samo zavrsavao faks i radio poljoprivredu. Mnogo prelomnih tacaka sledi

Profe, ne kapiram što te keva terala da ideš na časove klavira?

Da ne spemujem, mislim da je meni tačka bez povratka bila kad sam se prvi put u sedmom razredu našminkao i obukao mamin triko.

Pikcrs or it didint hepn