Prijava

мислим на ово дабово лол

Nemam pojma, neobičan trip je s tom knjigom Alana Kara. Čuo sam za nju prije 6-7 godina, drugar mi nudio, nisam uzimao u obzir ni kao opciju.. Onda početkom oktobra u zajebanciji s Bohorom pomenemo to i pošalje mi link. Spičim je za par dana, stisnem petlju i odlučim. Onda ovo što kaže Neš, ništa kriza, nervoza, jednostavno nisi pušač više. Ima tih nekih momenata kad bi kao zapalio, al ni blizu da ti to što ne pušiš kvari momenat. Puno ti je jači osjećaj što ne moraš da pušiš nego što ti se traže pljuge.. Šta znam, jednostavniji je život ovako, a da se posebno bolje osjećam ili da i am više love - ne. Jedina primjetna razlika, nema hemoroida ljutih ni u naznakama i neuporedivo lakši mamurluci.

Ni ne pada mi na pamet duvan....

Baš mi reče ovih dana jedan dobar prijatelj "jesi li skontao da imao-ne imao para, uvek se nađe za cigare a sada kada ne pušiš, nemaš te pare što su odlazile na duvan???"
u pravu je čovek.

Meni se nikad to nije dešavalo jer sam mnogo bogat.

Zamišljam te kako pušiš.

Plan Vlade je, da usled uskladjivanja za zakonima EU, od januara 2017 akcize na cigarete budu - umesto 50€ na 1000cigareta, 90€. Porast akciza od 80% usloviće i porast po jednoj paklici u istom iznosu.

i time se sverc povecava za 897 posto.i sada sveraju iz makedonije neke siptarske palmalove.

Ništa gore no kad riba puši cigare ko turčin.

znači da tvoja puši cigare ko turčin pa je braniš
ccc

Kap alkohola do pre 2 meseca nije popila, dok ju nisam primorao fizikim aktom. Kakve cigare pa ajte molim Vas.

oskrnavio si je, na zlo si je naveo

Ne zanima me da čitam ove budaleštine. Neću nikad razumeti pušače i da Srbi su prostaci glupi jebeni, dabogda se ugušili.

ШКК, нека пушачи иду у пушачке кафане и кафиће, а нека непушачи иду у непушачке кафане и кафиће. Мени није јасно у чему је проблем. Пушим понекад, кад сам код људи којима то смета, а ја нећу пушити, кад сам код ових других, пушићу. Код куће не пушим јер смета свима, можда понекад на тераси изварим пљугу. И шта је ту спорно, ја не знам.

ШКК, нека пушачи иду у пушачке кафане и кафиће, а нека непушачи иду у непушачке кафане и кафиће.

Nijedan vlasnik kafane ne bi hteo da njegova kafana bude nepusacka

Pušači mogu solbodno da puše mi.

Putin i saradnici su na pragu da usvoje zakon o totalnoj zabrani pušenja za osobe rođene nakon 2016. godine, šta kažete na to.

.Vuk
Ne zanima me da čitam ove budaleštine. Neću nikad razumeti pušače i da Srbi su prostaci glupi jebeni, dabogda se ugušili.

Pušite kurac gospodine vuk.