Prijava

I ja sam se ložio na Šešelja dok nije objavio 15mstatusa na svom fb kako je Vučić super a ostali su govno.

Možda su mu ovi iz sns hakovali FB.

Sve ce vas jebati voja voja seselj

Vojislav Šešelj duguje svoju slobodu Vučiću, jasno je svima da Šešelj ne može biti pušten iz Haga bez podrške Vlade, i Slobodan Milošević je bio smrtno bolestan, ali nije dobio podršku Vlade da dođe da se leči. Ona priča da Vučić nije dobio nikakve uslove i da mu se Hag nije obratio je priča za malu decu. Šešelj je pušten iz razloga da drka Nikolića, ne Vučića, javna tajna je da Vučić nepodnosi Nikolića i da želi da ga politički uništi, radio je na tome dok su bili u SRS radi na tome od kad je predsednik SNS, a Šešelj je vučićeva marioneta, jeste uzeće mu 5-6% glasača, al' to mu je okej cena s' obzirom da ovaj stalno pljuje Nikoliće (Tomislava, Dragicu i sinove).

javna tajna je da Vučić nepodnosi Nikolića i da želi da ga politički uništi

Rekao bih da Vučić uopšte ne mora daa se trudi, pošto Toma to sam veoma temeljno i dobro radi dajući sve one glupe izjave.

Gonzo, imao sam priliku da pričam sa Tomislavom, i lik nije glup, nije genije, al' nije ni glup, i mnogo mnogo je namazan što je donekle odlika pametnih ljudi.
Mislim da namerno pravi sve te ispade, ne mogu sad tačno da se setim kako se zvao političar koji se tako pravio glup napravio neko sranje i narod ga nije uzeo na zub jer su ga smatrali glupim, verujem da Nikolić i to želi, jer koliko je imao loših odluka njemu narod najviše zamera što je neobrazovan i "glup".

Namazanost nije odlika pametnih ljudi.
Inače, skoro pa uvijek se promaši to ocijenjivanje nekoga kao namazan.
Namazan je Miodrag Kostić, Tomislav se samo našao u pravo vrijeme na pravom mjestu. To "namazan" duguje što se okružio sa jedno 70 raznih savjetnika pa mu oni pune glavu i generalno je dobro informisan jer su mu svašta napričali. Njega da izoluješ 15 dana od svega izašla bi ona njegova prava priroda.

Donekle. Miodrag Kostić se isto našao u pravo vreme na pravoj privatizaciji, lik kojeg su sumnjive političke privatizacije načinile uspešnim tajkunom.
Ne branim Nikolića, ali nije on tako glup. Inače što se tiče tih 70 saradnika oni su gluplji od njega, kad napiše sam govor ima više smisla od onog što ga savetuju, iako nisam nikad video Dragicu, mislim da je ona njegov jedini savetnik, a da su ovi tu da uzmu love od države za ništa.

Edit:

Kad smo već kod govora, prošle izbore skoro sve Vučićeve govore je pisao Vuk Drašković.

Ma ima tu pametnih savjetnika, ima tu dobrik momaka i djevojaka koji imaju mozga ali moraju da rade za budalu, tako to inače i biva....

Pa on može da ga savetuje šta oće, ovaj nije u obavezi da ga posluša.

Треба их све намазати - или катраном па уваљати у перје и говна или их намазати парним ваљком по платоу испред Скупштине. И, не, ово није позив на линч и насиље, већ позив на спас Србије и 7 милиона њених становника.
С љубављу, из Катастра.

Granjka po kratkom postupku.

За кога год да гласате- свеједно је. Од вас сто, можда ће двадесетак изаћи. Од стотину пензионера изаћи ће стотинуједан јер су докони и немају паметнија посла. Ја вама не могу пренети то усхићење једног пензионера са којим сам разговарао о Вучићу изазвано повећањем пензије од 200 динара. Оно претходно резање од 10% су одавно заборавили, па им сад свака повишица делује као дар са неба и нешто поклоњено јер ето то је знак ситуација у земљи иде на боље па се има па се може. Дивим се оптимизму пензионера којег рекао бих недостаје омладини што је парадоксално. Требало би да управо младост буде та која ће имати вере у боље сутра по које дођите јуче

Негде прочитах Валдерамин пост о томе како схвата значај реформи. Ниси једини ето и ја признајем да ме је понела ова напредна еуфорија у фазону бољи-живот-ево-сад-ће-само-што-није-стрпите-се-још-мало-да-прође-Шурда и зато мој глас им га свима њима иде. Заокружићу све осим оних Чије Се Име Не Спомиње а који би да нас врате у време када су они владали.

Хаха ево га

Валдемар
Hahah, posterima u rušenje vlade... Sreće želim. Ah, mlado srce, usijana glava, zvezde su nadohvat ruke, sve je moguće, revolucionarni zanos... Shvatam, i ja sam bio takav, i to vreme u životu mi je izuzetno drago. Ali sada, kada sam došao u neke godine u kojima čovek zrelije razmišlja, sve mi je jasniji značaj reformi u našem društvu, koje mora da sprovede neko sa vizijom, neko ko se ne boji da raskrsti sa prošlošću, čovek koji je faktor stabilnosti i mira u regionu, poštovan i cenjen od strane svih relevantnih svetskih političkih faktora. Zato moj glas ide Koštunici.

Процена једне независне анкетарске агенције је да тек сваки 1475и пензионер бира изборну опцију која није СНС. Тако да гледамо се још 4 године. Нека га и бар 8 година, шта хоћете, ОНИ су владали 12 па се није десио нови 5. октобар. Дајте му шансу! Да вам се усере у живот..

VRATI SE DINKIĆU TI SI BAREM ZNAO DA NAPRAVIŠ SPOT
https://www.youtube.com/watch?v=Wvt3lukob8Q
SAAAAAA JUGAAA I SA SEEVERAAA

РЕГИОНИ
ЈАКА СРБИЈА!

Valjda će neko Dinkića da uhapsi. Pun mu je dosije, samo niko neće da izda nalog, a za to treba predsednik države, al' niko to neće uraditi jer mu ništa ne garantuje da i on kad sjaši sa vlasti neće biti uhapšen, jer i on ima dosije.

pre proslih izbora dinkic u centru ns-a prostorije stranke.iznad bioskopa arene,posle izbora vise nigde.a i to sto su koristili nisu platili.sve nesto kapiram da je taj covek poslednji put nesto platio pre 40 godina kada ga keva poslednji put poslala po leba i mleko.