Prijava

Truce odaberi mi poster.

Trut, ja nisam u službi, ako će ti biti lakše. Ali znam mnogo, mnogo, pripadnika BIA od kojih su neki visoko kotirani i sa preko 30 godina iskustva u službi. Vi možda mislite da smo mi u BIA viša klasa ljudi, veruj mi možeš i ti postati, idi na sajt BIA kontaktiraj ih, ako nemaš kriminalnu prošlost, kao ni tvoj deda, ženin deda, zvaće te na testiranja.

EDIT:
Meni vukajlija dođe psihički da se odmorim, nekad se našalim, ali nekad i pričam istinu jer znam da će zvučati kao šala. Neke kolege izlaz nalaze u kurvama, piću itd, ali ja nit pijem, niti planiram da varam, jer ko vara ženu izdaće i državu.

Rasni, elektorsko je glasanje, jer glasaju elektori, ne elektroni xD

Edit: Jebote, jesi glup u pičku materinu, hitno moramo da menjamo izborni zakon, smrt je da takvi glasaju.

Hahahaha idi bre rasni u kurac

UKUCAŠ RASNI U ELEKTOR I ODABIRAJ TRAMP PA ONDA SEND

Jos kad bi nas prosralo da englezi izadju iz EU...

Đinđić? Ako na njega misliš, postoji više faktora koji su uticali na njegovo ubistvo.
- Đinđić je bio sklon kriminalnim aktivnostima, ali Đinđić nije poznavao Zemunski klan koliko je dobro poznavao Legiju.
- Legija je bio navučen na kokain žestoko u to vreme, i imao je dosta incidenata, sve iz straha da će ga izručiti za ratne zločine, i jebao je Cecu, bio je žešće paranoičan i to su svi koji su mu bili bliski znali.
- Neko ko je bio blizak Đinđiću i Legiji, je Legiju ubedio da se Đinđić neće smiriti dok ga ne pošalje u Hag. Onda počinje pravo ludilo, u celu priču Legija uvlači Zemunski klan, jer su mu bili dužni uslugu, zbog zaštite koju im je pružao, a to pare ne mogu da plate, već usluga za uslugu. Svo vreme taj neko ih ubeđuje da treba da ubiju Đinđića, uz obećanje da će se Legija spasiti Haga, a Zemunski klan bi dobio potpunu političku zaštitu. Tad kreće lovljenje Đinđića, kad su najzad uspeli da ga ubiju, kreće lov na njihove glave od strane tog istog koji im je napunio glavu da to urade. Zatim, kad su shvatili da je stvar uzela maha, Kum i Šiptar se predaju, i bivaju ubijeni, jer Šiptar nije hteo da sarađuje, u međuvremenu se plasira informacija da su se predali (koja posle 2 sata biva demantovana), a Bagziju se nudi "sloboda" da potvrdi tu njihovu priču. Šilerova je srušena, i ubijen je jedini svedok koji je mogao da potvrdi ko je taj koji je dolazio često kod njih taj ko ih je nagovorio na to. Inače, Đinđić i Legija su bili u dobrim odnosima pre svega toga, a Legiju je spasilo to što je uspeo da svoju predaju uradi javno, kasnije se dogovorio da ćuti i zbog toga je i dan danas živ. Inače radikalima je odgovaralo da se sjebe zemunski klan, jer su im dugovali love i love, zbog toga su podržali to čišćenje, i zbog toga se i dalje ne zna istina, da se oni nisu umrljali odma bi se znalo ime te osobe. Ja po svim dokazima, svedočenjima, itd, sumnjam da je to neki malo niži igrač, nije Tadić to sam siguran, Tadić je postavljen da se ne provali ko je to.
Raspisao sam se, valjda ćeš razumeti. Ako sumnjaš na nekog reci, možda je Čeda, al' sad kad znam da je Tadić pomogao SNS-u u početku, možda je on, jer je Vučić delio šakom i kapom Zemuncima dozvole, placove, itd.

I sta je bilo kad si se probudio?

Pustite Rasnija, upravo zove fejsbuk preko telefona

Dok Amer nosi hardikove zbirališta Srbin papiriće pa u džak usta ih jebem

Налетех на на овај линк ка једном од коментара на Вести Онлајн.
Ако вас мрзи да одгледате цео клип, идите на 14:17, ту су набројане све ставке.
https://www.youtube.com/watch?v=8SL-RHKXjwA
Лик је лепо почео са пљувачином, а онда је почео мало да патетише, али добро.

Vucicupederu, evo ti par činjenica zašto zemunski klan nije ubio Đinđića, zarad toga što je njima lično smetao.
1. Zemunski klan je imao na raspolaganju preko 300 miliona evra (otprilike), mogli su pola države da kupe s' tim parama.
2. Zemunski klan je imao oko 200 ljudi koji su radili za njih.
3. Đinđić im nije bio nikakva pretnja, likvidacija zbog toga što im je "smetao" nema logike, jer su pola njegovih poltrona, kao i opoziciju finansirali.
4. Zašto bi se branili do smrti? Hapšenje im nikad nije bilo strano. Zašto je jedini koji je svedok tom događaju Bagzi? Koji je takođe pokušao da ubije Đinđića. Zašto je Bagzi čuvan 24 sata dnevno sa ogromnim obezbeđenjem, kad su Čumeta čuvali njih 3? Zato što im treba živ da potvrdi tu priču.
5. Zašto je njihovo zdanje srušeno? Zašto je ubijen šef njihovog obezbeđenja koji je rekao da ima kopiju svih snimaka iz šilerove?

Zemunski klan je izigran od neke političke ličnosti. Nije se išlo na hapšenje, već na odstrel istih, čak i ove džihadiste hapse, ne ubijaju ih odma.

Naravno da nisu oni. Vise o tome moze posvedociti gromada sa linka
http://www.kurir.rs/vesti/politika/nedodirljiv-ko-godinama-stiti-nebojsu-covica-clanak-2129219

To jest koga je zvao odmah po sednici vlade krajem februara i posle Djindjicevog lamenta nad namerama SAD i Engleske prema Srbiji.

Kucaju li vam botovi na vrata?

Vučić je izjavio:
"Obiću svaku učionicu i svaki toalet"

Neša slina i Vulin će da greju dasku da ne sedne na hladnu.

Ustaneš ujutru ideš u wc kad ono zauzet, ti pitaš "oćeš uskoro?" a iz wc-a se čuje premijerov glas "ako me pitate da li ću uskoro, ja sam tek seo, a ovi pre mene su mnogo duže sedeli i mnogo su zasrali. Zašto njih niste terali da ustanu, a mene koji sam prvi put u novijoj istoriji seo vi već sklanjate?" odustaješ i pišaš sa terase.

https://www.youtube.com/watch?v=rYaM1oL8z-Y

Glasaj stoko, glasaj, SNS je najbolji izbor, bolje ne zaslužujete.

Danas je bio neki protest pred zgradom vlade, bilo je više policije nego naroda.
Prođem tuda i poslije pola sata me legitimišu u vozu. Slučajnost?