Prijava

Reme, čitaj objašnjenje par komentara ispod

sjajno objašnjenje

I kad smo već kod tvoje prozivke tamo, evo ti jedan od prvih rezultata kad ukucaš u google "gay pants"
http://lustfashion.de/aangebotsfotos/Chapsschwarz.jpg
Čisto zato što se pitaš zašto me golo dupe asocira na pederluk

Pa brt, tvoje objašnjenje samo potvrđuje pretpostavku. Samo si se dodatno prikazao u pravom svetlu. To je kao ono kada deca čupaju klinku koja im se sviđa otprilike.

I gugla "gay pants" latentniji ne može da bude!

Eto vidiš, znači, i ranije si kucao gay pants u mraku svoje sobe.

Ja sam u objašnjenju rekao da sam pristojan i kulturan čovek, ali nisam feminiziran. Meni bi bilo uvreda da je neko na osnovu mog ponašanja pomislio da sam peder.

Brt ne kenjam uopste niti ih diskriminisem, jel nemas zelju da povredis recimo mentola koji ulece preko reda negde? Ili popa smrdljivog koji trazi lovu bez blama? Ili pedera sto mase zastavom? Isto kao i neke druge stvari koje su nelegalne i ova je nelegalna(i slazem se da treba da bude nelegalna tj zabranjena naravno) ali prosto imas zelju i jbg.

Nisam ukucao gay pants do ovog trenutka, ali sam video takve gluposti u filmovima tipa policijska akademija, ili sličnim

Ah, kad se samo setim, najveći uspeh u životu mi je bio što nikome nikad nisam dozvoljavala da mi kaže da sam feminiziran.

Svi vi antigej batinaši koristite to što je danas takva klima da se javno zna da su pederi uglavnom samo za ove femi ženice.

Da se autuju sve madafakerske prejebene batice iz redova boraca, navijača, pandura, ragbi igrača, kamiondžija i ostalih tvrdih momaka video bi dal biste tako spremno mahali pretnjama.

Ili kad bi vas postrojili pred svetu tebansku četu

@Сантјаго Коровјов, postoji neka granica između pristojnosti i feminiziranosti. Ja sam samo srećan što tu granicu nisam prešao. Ne smetaju mi pederi koji nisu feminizirani. Postaviću jedan poster na tu temu kad prođe ova halabuka oko gej parade

Što znači da si u šaljivim filmovima video dozu za tebe do tada nepoznate seksualnosti koja te je uzbudila, ali si potajno znao da ta seksualnost nije u redu. Pederčino.

Сантјаго Коровјов, video sam nešto što mi je vulgarno i ružno.

E sad možda ja ne bih imao takvo mišljenje o pederima da nisam gledao ovu scenu kao klinac
https://www.youtube.com/watch?v=nlGclIZV5JQ

U suštini ne volim kožu, bičevanje, sado mazo fazon

Vidis gvozdene da nemas pojma, ta madafakerska glavica(a ima ih) nema pptrebe da se autuje i vristi e ja se jebem u dupe jer je zadovoljan sobom i svojim zivotom i samim tim je x puta manje iritantan(svesno ili nesvesno). Desavalo mi se ranijih godina da nadrogiran pojebem klinku(mozda je nekad neka bila i maloletna jbg nisam pandur da proveravam licne karte) i to nije lepo i drustveno prihvatljivo ali nikome nije iritantno. Mozda neko zavidi ali nije iritantno kao takvo ali da sam to kacio po fejsbuku i njihove i moje pornice objavljivao po netu kladim se da bih postao jako iritantan i da bi me gomila jurila onim bakljama iz 17og veka

Moras da naucis da ne citas izmedju redova nego samo ono sto je napisano.

dobro, a jel bi imao nešto protiv da taj neiritantni peder može da se oženi (samim tim da može da ima zajedničku imovinu sa mužem i da budu jedan drugom u naslednim redovima), da može da usvoji dete i da može da bude dovoljno opušten, da se zna da je peder, ne da paradira time nego ono, prosto zna se, šeta sa dečkom po gradu, vidi se da su zajedno i to, zna keva, zna ćale, zna poslodavac.

Више педера на једном месту можеш да видиш у Пластику него на паради.

Ne smetaju mi pederi koji nisu feminizirani.

????
Чекај, ти се водиш логиком нема везе ако је педер, само да то не изгледа очигледно. Значи, ти се не би бунио кад би те заскочио неки љомберсексуалац са поповском брадурином јер не изгледа исфеминизирано.