Prijava

Сви избацујемо Ленгфорда, је л' тако?

Допуна: Избацио сам Диксона, Дончића и Ханиката, убацио Мајка Џејмса (немам превише логично објашњење за ово), Ларкина и Клејбурна. Размишљао највише о Кузмићу, али је ризик поприличан, а и нисам знао кога да избацим од центара. Богдан би могао да одигра испод просека врло лако, ваљда се нисам зајебао.

Јовић не игра, тако да се Кузмић аут чини као добра опција.

Izbacio sam Ertela i Printezisa ccc

Izbacio Hanikata za Singltona prošlo kolo, zaboravio da vratim :((

ја од синоћ ништа нисам пратио, задовољан сам макар што није улетео неки црвени крстић данас, стигао сам кући да погледам три минута регуларног дела и продужетак бросеа и ДАЧКЕ, видим да је стеван одлично прошао са клејбурном (браво стеван), али добро је кад није и ханиката оставио.

ја стандардно, како ког центра избацим тако он набије 20+. ето коначно сам решио да се отарасим принтезиса и мелија, нарочито овог другог јер ме укопа у неколико кола за редом, први 25, други 20. па добро.

толико нисам пратио ово коло фантазија да сам био убеђен да сам убацио мекела уместо ћинћаринија пре неки дан кад сам правио измене, сад тек видим да сам поништио то у неком тренутку. а мекел као једини плеј макабија одличан данас. јбг, солидна шанса пропуштена.

измене:
принтезис ван -> јанкунас
мели ван -> шенгелија
ханга ван (ех, овде се највише кајем, галатасарај али јбг, уздам се у срећу) -> богдан

Едит: Изванредне измене, принтезис - јанкунас -5, шенгелија - мели -17, богдан - ханга -16, 40 поена изгубљено само на изменама.

Nisam uopšte očekivao da ću da smanjim prednost, mislio sam da će Stevan da pobegne za još 20

па и ја сад случајно ушао, видим стеван испод мене, ништа ми није јасно било, вечерас кад сам видео колико сам се изјебао са шенгелијом и богданом, реко' то је то, више се не стиже, кад он потпуно подбацио, а добре измене је имао.

To, gledam njegove izmene odlične, ja ubacio Šengeliju i Vestermana. Ja zaspao posle utakmica, sad se budim i uzeh ovako sanjiv da proverim i ništa mi nije jasno

Ако немате Клејбурна, неутралисали сте то Вонамејкером ког ја немам. А имам Жижића, веровао сам да може добар меч. Ако имате Јанкунаса, донео вам је сам скоро колико сви моји центри.

Vonamejkera sam ubacio pred ovo kolo. Vidiš mislio sam da i ti imaš Jankunasa, i Žižića nisan znao da imaš. Mene tu Simpson izvuče

само да вам кажем да ми је ћинћарини донео више од јудоа, шенгелије и богдана заједно. више него један ленгфорд, деколо или синглтон. ћинћарини господар, покушавам да га избацим од прошлог кола и не могу, мада сад кад погледам и што бих, кује баја по 35 минута, нема ко други, па не може да засере са испод 5 индекса, а све преко је премија :)

ја заправо имам 1 поен више јер су калинићу приписали богданову блокаду над ајоном, надам се да ће то исправити ускоро.

аахаахах а шта је пичке понадали се да сам на 142.8 у овом колу? е па кривак!

Da, koliko izmena može da se izvrši pred plej of? Ako su samo dve, već sam se sjebao haha. Ali računam da će biti malo više.

Tj 3 šta je meni onda je ok

(cimam stevana i mlatonija samo (kao da nisu igrali prošle godine pa ne znaju, haha), neograničeno je pred plejof)

Ларкин, Рендолф и Жижић (јебем му матер ако сад полуди након што сам у два кола изгубио преко 10 кредита због њега) напоље, Дончић, Тајус и Параховски ин.

Рачунам да то што су ови изгубили шансе и не треба им ништа не мора да значи да ће имати слабији учинак од играча из Звезде и Дарушафаке нпр.

Пошто не игра Диксон, размишљао сам да убацим Богдана уместо Деколоа и да оставим ипак Жижића, али нисам смео.

Pročitao sam negde da će Real da odmara neke igrače tako da sam i ja ubačio Dončića, valjda neće klinca da odmara

Napravio juče tim jer sam znao da neću biti pri kompu ceo dan, i kao za kurac dođem u 19:30, mislio počelo kolo, uđem ono još 15 minuta, e ok, 'ajde poništi ove izmene gde si uveo tajusa umesto šengelije i izbaci ipak danstona i uzmi melija koga si jedva izbacio, i tako završim sa šengelijom u timu koji evo ni ne igra, bez ikakve najave... A što bih se nervirao, boli me kurac, cela sezona mi je ovakva.

Dekoloa sam izbacio, to mi je prioritet bio, ali džabe kad neko drugi zasere odjednom, ne bi me čudilo sad da nakrca 30 dekolo prtiv oly-a.

Ko ti je zamena za Dekoloa?

Mlato, šta si uradio s njim?

Ja juče 100 od četvorice, prezadovoljan.