Prijava

Šta je starije, točak ili leteći tanjir?

Hteo bih da napravim jednu statistiku.Sta mislite ljudi koji procenat od svih sto se izjasnjavaju za pravoslavce u srbiji postuje do kraja svaki post?Sta mislite koliko pravoslavnih muskaraca ne drka kurac nijednom jer je to veliki greh ne samo u hriscanstvu vec takodje i u islamu i u judaizmu a i u kabali ali savremeni lekari su ucili kako je to zdrava stvar?Najsmesnija stvar koju sam mogo da cujem je kako je psovka veliki greh (bes i nekontrolisanje jeste sam po sebi) ali ako se cisto pozdravis sa covekom sa "gde si buraz picka ti materina nema te 100 godina" ili hoces da upotrebis kao disciplinsku meru na nekom onda to nebi trebalo da bide tretirano kao greh.Jedini oblik hriscanstva u koje verujem je ono pravo prvobitno o kome gotovo nista neznamo i koje je izmenjivano kako bi odgovaralo vladajucoj klasi u vizantiji npr. a takodje i vladajucim klasama zemalja zapadne evrope.Sasvim obican covek treba zadovoljavati svoje prirodne potrebe za hranom,seksom,uzivanjima raznim poput ribolova,lova,igranja tiketa i sl... i tek samo oni koji su ekstremi kao sto najveci majstori borilackih vestina mogu podneti velika odricanja zarad uzvisenja.Jos veca glupost je da cujem "ko tebe kamenom ti njega hlebom" jer samo nepostovanje prema sebi je na neki nacin i nepostovanje boga i to rezultira pogorsanim psihickim stanjem u najvecem broju slucajeva.

Ovo za drkanje nije istina. Imas na hiljade onih nofap pokreta na netu pa guglaj (mada kapiram da te boli kurac). Ukratko: Cesto drkanje i gledanje pornica moze psihicki da sjebe coveka jer nece da se cima oko zenske da bi jebo i da se trudi da ima vezu i to. Vec dodje do stadiuma kad pomisli "a sto bi se cimao? Upalim pornic, izbacam ga pa nastavim sa levelovanjem shamana" .

I bog ga drka i to redovno, veruj mi.

Ja mislim da je masturbacija u hrišćanstvu manji greh nego promiskuitet. Kad masturbiraš, sam si sa sobom, ne ulaziš ni u kakve odnose sa bližnjom svojom, ne navodiš je na greh, a kod promiskuiteta i ti i ona morate da budete grešni, a mož i da zakačite neku veneričnu bolest, neželjenu trudnoću, pa su tu razne perverzije, Sodoma i Gomora... Ne, ne, masturbacija je ipak manje zlo, tako ja kapiram. I ako čovek ima neke društveno neprihvatljive nagone i fetiše, onda može da ih vrti u glavi i zadovoljava se sam u svoja četiri zida, umesto da traži žrtve po mračnim ulicama.

Drkanje je top 5 stvari ikada

BOG NAS JE NAPUSTIO, KOLAČ NAM JE SPREMIO

Uglavnom masturbiraju oni koji boluju od nejebice :-(

velika neistina

samo zena moze da pomisli da muskarac ne drka ukoliko je u vezi.
ja sam mu dovoljna,on ne drka.
hahahah

ma tek kad sam u vezi drkam prejako, jer ne varam devojke to je moj moto, al zato mi se gadi da jebem moju ribu nista me ne pali to onda drkam kao dvanaestogodisnjak bukvalno

Što više jebeš više ti se jebe. Što implicira, i da jebeš svaki dan po tri puta vrlo verovatno ćeš drkati. Ne budi nub Srno.

Ja sam sinoć imo seks i poslije sat vremena sam ga bacio. Napalio se al nisam baš bio za seks.