Prijava

Izvorni šiptar bukvalista ovaj pseto, pa poslušaj šta je rekao vucko, imas link gore jebote azem vlasi. Pitala ga je koliko kosta spot, on je rekao 200-400e i da je koristio stari avion.

Dobro, neću sad da plačem, svi su znali da će da pobedi, makar i u drugom krugu. Nego ja se, od početka, sećam vladavine kolektivnog predsedništva SFRJ, i Stambolića, pa Miloševića, pa Koštunice, pa Đinđića, pa Tadića, i na kraju ovih. Mogu reći da je a) svako napravio sranja koliko god je mogao; b) nije se slavno proveo na kraju. Siguran sam da ću i ovom videti leđa. Žao mi je samo što većina mora da proba govno da bi se ubedilo da je govno stvarno govno.

Ne bih ja jos proglasavao ovo zavrsenim. Sve je moguce ako se dodje do drugog kruga.

Rabine, bili ste u pravu oko konstatacije da je Vucic rekao da je spot kostao 200-400e.

Živi bili, sve najbolje.

Izvorni šiptar bukvalista ovaj pseto, pa poslušaj šta je rekao vucko, imas link gore jebote azem vlasi. Pitala ga je koliko kosta spot, on je rekao 200-400e i da je koristio stari avion.

Majmune glupavi kolko si glup ko kurac si glup avion je toliko.kostao gluperdo glupa ko kurac glupanderu jedan glupi

Ne bih ja jos proglasavao ovo zavrsenim. Sve je moguce ako se dodje do drugog kruga.

Hahahahaahhaha joj evo nam jos zabave

Ne mog se ni naljutim na pseta kolko je jadničak glup. Xd

Ja mogu eventualno da zamislim da bude drugi krug fazon da Vucicu fali 23.7 glasova da preturi 50% + 1 glas, ali to da se neko bori barabar s njim bilo u prvom bilo drugom krugu ajte molim vas xD

moje neko nagadjanje je 57,9%

saša janković 4,2%

Vucic 45%
Jeremic 18%
Jankovic 15%
Seselj 11%
Obradovic 6%

i 4 posto ostali ako se nisam preracunao

Nema govora da ide preko 40% zlikovac, realno nema ni 25%, ostalo će pokrasti, ali to je to. Mržnja je ogromna i nezadovoljstvo u narodu.

Vučiću pobedu u prvom krugu donose neglasači.

ФАЈГЕЉ 37,3% ПОУУ

https://rs.sputniknews.com/politika/201702201110102831-nikolic-vucic1234/

Дакле, да се сви политички аналитичари склоне, ја из без завршених политичких наука боље познајем ситуацију. Ипак сам био члан библиотеке дуже од год'ну дана. Знам ја њих, велики су то разбојници.

http://vukajlija.com/forum/teme/71269-predsjednicki-izbori-u-srbiji-2017-sudar-titana?strana=23#post_3711719
http://vukajlija.com/forum/teme/71269-predsjednicki-izbori-u-srbiji-2017-sudar-titana?strana=26#post_3712160

Mora ogromna izlaznodt da bude da ovaj psiho ne pobedi u prvom krugu.

Njegova marva je organizovana i glasa, demokratska marva je lijenja i previše kul da glasa, al redovno hejtuje preko tvitera i to.

Управо то. Твитер и Фејсбук опозиција није ни свесна да Вучић, ако му буде било потребно, може да себи урачуна и гласове Шиптара - са Косова!
Наложили се на блентавог Јанковића, који не може да запамти ни оно што му Сорош пише и тек нешто мање на Јеремића који млати исту сламу као Вучић. Као после овог са Томом "напредњаци су постали рапспадњаци и много су учинили овим помирењем да ојачају Јанковић и Јеремић." 'Оће то! Сад кад види марва опет загрљеног оца и сина, тек ће сад порасло дете да се иживљава.

Него сироти Радуле остаде без посланика. Пропаде му оних 15%.

Druze volim vocni punc vise nego iko, ali nakon proglasenja naseg novog predsednika Aleksandra Vucica nazdravicemo najskupljim sampanjcem sto nekako i ide uz nas slogan BRZE BOLJE JACE, a tako cemo i ziveti u narednih 5god, ko zeli da radi, da uci, da se nikad ne predaje to ga ceka, a ovi dezurni pljuvaci heh pa oni ce nastaviti da parazitiraju kao i do sada, ali znajte da je proslo to vreme, nema vise preko tudje grbace, buducnost pripada ljudima kao sto smo shomy23 i ja, a vama mogu poruciti jos samo "psi laju, karavani prolaze BRZE BOLJE JACE"

@Gvozzden
Raduju me ove vesti, mada nikako ne menjaju konacan ishod, jedino mi je zao sto necemo pratiti gdju cabraju vise :/ veliki pozdrav